Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kromě toho, že ve skutečnosti žádná ideologická bitva o to, zda byl prezident Zeman u klenotů pod vlivem nebo ne, neprobíhá (protože kdo má vyšší intelekt, než retardovaný delfín, ten žádnou takovou bitvu nepotřebuje, protože to prostě ví), tak vzhledem k tomu, že na toto téma nejvíc křičí právě Jirka Hermánek, je jasné, že s tím máslem na hlavě se mu povedl vzácný záblesk sebekritiky.

0 1
možnosti
Foto

Jenom tak na okraj a hypoteticky : Co by se asi dělo , kdyby autor po lékařském zákroku , po kterém se nesmí řídit - porazil autem nějakého (jiného, zmateného) důchodce a způsobil mu zranění , zlomeninu či pod. ???

Možná by se podařilo předchozí operaci oka utajit , možná ne. Kdyby advokát poškozeného tuto skutečnost zjistil , pan bloger by musel pobývat v recepci do smrti, ne-li déle , aby zaplatil škodu důchodci ,VZP etc.

Možná by dokonce musel i používat "socku" , neboť bez papírů se nedá jezdit ani se silným osmi-( či dvanácti-) válcem.;-D

2 0
možnosti
Foto

Tak zaprvé já sockou vůbec nepohrdám a jezdím s ní velice často. Do práce kvůli problémúm s parkováním a do hospody kvůli problémům s alkoholem.

Ale ta klinika je tak nešťastně situovaná že jinak než autem je velmi nepohodlně dostupná. Prostě blízko žádná stanice není. A sražení zmateného důchodce? Já žádný zmatený důchodce nejsem jak naznačujete. Reakce mám sice o něco pomalejší než před 40 roky ale stále rychleji než většina lidí.

Dopravní nehoda soud za ní? To je vždycky problém. Ale já také umím posoudit jestli jsem řízení schopen nebo ne. A Doposud jsem žádnou dopravní nehodu ne vybudoval.

Jednou mi kamarád skočil před auto a tak jsem ho srazil na zem. Ale než mohlo dojít k vyšetřování tak vyskočil a utekl do metra.

1 0
možnosti
DV

D97a34v39i10d 46V94l45k

13. 5. 2017 13:12

To je teda slepenec;-D

8 0
možnosti
Foto

Že jo? Ale může být i hůř.

0 0
možnosti
JJ

Šrejbrové a jiní vám moc nerozumějí,ale mne vždy pobavíte.Asi jsme na jedný vlně.

0 1
možnosti
VV

Ale nebyl, byl jen trochu veselej.

1 0
možnosti
JF

J77a14r95d42a 13F26i63š63e42r

13. 5. 2017 11:15

"...a možná, že dokonce ano. Že proto se tak naštvala, protože pro pravdu, i o své minulosti, se každý nejvíc zlobí."

Máte velikej recht... u vás a vaší minulosti "agenta" to platí plnou měrou, že jo?:-)

2 1
možnosti
Foto

Já a "minulost agenta"? A co má být? Já se styky s kontrarozvědkou netajím, protože nejsem lhář a nemusím tedy pořádat na nikoho hony, jako třeba ty plynové ohřívače teplé vody

2 6
možnosti

Jediný, kdo toto téma neustále rozdmychava jste vy.

3 1
možnosti
Foto

To bych si, milá Zoro, nikdy netroufl.

1 1
možnosti

"Potřebuji lék na kapavku". A jak to souvisí s kapkami do očí ví asi jen Bůh.

Stejně tak ta jitrnice. Z textu plyne že jste ji kupoval v lékárně. Zvláštní blog.

5 1
možnosti
Foto

Tak co s vámi Šrejbr? Já fakt nevím. Tváříte se že píšu pitomosti a přitom to čtete a jste z toho zmatený, jako kdyby v obchodních střediscích nebyly vedle lékárny prodejny i jiné které prodávají třeba jitrnice. Nevím, no opravdu nevím. Matuše jsem už musel smazat. Ten už byl tak jednotvárný že to nešlo číst. A to ani nebyly sprosťárny jenom prostě jednotvárné stále opakované nesmysly. A s tím se nedá žít.

1 3
možnosti
Foto

H68a39n97a 71V70l36k28o97v55á

13. 5. 2017 10:17

Při vší úctě, pane Jiří - řízení není jen otázka Vás (zda se cítíte), ale i okolí, které rozkapaným zrakem ohrožujete..

A Zeman si za to může sám, kdyby se nechoval jako senilní naschválníček a respektoval Ústavu, nikdo by proti němu "nabito".

6 1
možnosti
Foto

Ano i ne. Protože, znám lidi, kteří vidí l bez rozkapaného očička hůř a řídí. Na vétší vzdálenost a vyšší rychlostí bych ale nejel.

Otázka "dodržování Ústavy je velmi sporná" Má prezidenz odvolat ministra "ihned" nebo se může ptát a klást si podmínku kontinuity?

2 3
možnosti
Foto

V čem? V léčení očíčka?

0 0
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.