Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Napíšu Vám to naprosto stručně. Stokrát nic umořilo osla. Prostě EET je poslední kapka, kterou přetekl pohár trpělivosti živnostníků a podnikatelů. To není o daních, to je o neskutečné byrokracii v podnikání a otravování lidí, kteří od státu nic nechtějí a chtějí jen jedno, dělat co je baví. Určitě je nebaví, ležet od rána do večera v papírech a studování nových a nových zákonů a nařizení.

Chtěl bych v důchodu na chalupě turistům prodávat limču a pivo a ohřát sem tam nějaký párek, myslíte, že je možné se u nás do toho pustit, aniž bych nezabředl do

stovek papírů a povolení ? Odpovím si sám - nelze. Ta cesta k tomu je tak trnitá, že mě za to nestojí se vůbec namáhat. Dělat lidem radost a zároveň sobě je prostě zakázaný. Toť vše. :-(

15 0
možnosti
Foto

Pane Řípo, položit si otázku a hned si na ni sám odpovědět opravdu není správné,. A to i přesto, že s Vámi v podstatě souhlasím. Zkuste si přečíst Slovník floskulí od Vladimíra Justa. Zatím vyšly dva díly.

0 0
možnosti
Foto

Pokud něco konáte jako hobby, pak jste ochoten obětovat pro to vše. Pokud ne, neříkejte, že by to byl pro vás koníček,.

0 0
možnosti

Pane Řezník, když vás baví zdolávat horu byrokratických nařízení, tak je to O.K. Mě to bohužel nebaví a nevím, proč bych měl souhlasit s přebujelou administrativou a podřizovat se kdejakému debilnímu nařízení. To nemá s koníčkem co dělat.

1 0
možnosti
Foto

Tak ovšem pak platí, že to není pro vás hobby. Pro mě taky ne, takže proč bych měl něco překonávat?

0 0
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.