Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Po přečtení blogu mi nezbylo nic jiného, než po cimrmanovsku otevřít okno a vykřiknout do ulice dvakrát rychle za sebou : Je to běs! Je to běs!

2 0
možnosti
Foto

Běs a děs, že? Dobrý. Už bylo hůře, že? Občas se prostě něco neujme, což ale není tento případ.

A milý pane Šrejbře (zatím jsme ve slušné rovině a já z ní samovolně vyskakovat nebudu), co tak běsného či děsného jste v článku shledal?

Buďte prosím, alespoň jednou, za život konkrétní.

2 0
možnosti
Foto

Tak na závěr diskuze, která se po více než 6 hodinách nezadržitelně blíží konci svého života, bych rád vyslovil přesvědčení, že se všichni dobře pobavili, vyrvali si z těla ten negativní náboj a umístili jej sem (tedy ne všichni,, ale alespoň někteří).

A docela s chutí bych se vsadil o dvě basy Plzně, které spolu s přepravkami a flaškami (prosím, ať si to nikdo nebere osobně, na Moravě se říká sklínky, ale tomu by zase ne každý rozuměl), což je přibližný celkový ekvivalent lahve irské sladové whisky..............................

1 2
možnosti
Foto

Že nikdo nepochopí tuto úvahu:

Zde je diskuze a z toho, že většina diskutérů není autorovi naladěna, ti primitivnější z nich usuzují, že mu není naladěn celý soubor čtenářů. Tedy, že mínění této skupinky je určující.

Ale, současně a přesně v této chvíli většina z nich nebo dokonce snad i všichni, tvrdí, že množina osob, která volila MZ neurčuje názor většiny obyvatelstva.................

1 1
možnosti

Maly navrat a .. skoda jen, ze jste jediny, kdo tu 'nanesl' na danou vec svuj nazor. Ale na druhou stranu se ctenar diskuse k vasemu blogu dozvedel, jak si na tom stoji farmarske trhy.

1 2
možnosti

P25e66t75r 90T77o87m69e49k

20. 4. 2017 10:05

Pan Hermánek, mistr světa ve všem by se měl stát ředitelem zeměkoule a byl by na světě ráj.

3 0
možnosti

A také by se měl stát pilotem inteligentního letounu TU 154;-D;-D

1 0
možnosti
Foto

Tak diskuze je zatím, jak je to zde již ustáleným zvykem, 100% úspěšná ve střelbě mimo terč.

Protože tím terčem nebylo nic jiného, než zpochybnění doživotního trestu pro pana Kajínka a naopak vyjádření toho, že by takový trest patřil vrahovi své či jeho (nevím, co je případnější) vlastní rodiny, Kramnému.

A, jak to tak vidím, tak k "jádru pudla" se už dnes nedopracuje vůbec nikdo. A nejméně pak ctěná paní Zora Šulcová, která opravdu vždy a spolehlivě míří mimo terč. A na to se dá skutečně spolehnout.

Ale, dokud blog žije, je příjemné překvapení stále možné. Tak neházejme kalašnikov do řepky.

3 2
možnosti
Foto

Proč musíte stále zdůrazňovat svou dokonalost? Vězte, že my to všichni již víme, že jste geniální. Prostě Kájínek je odsouzen neoprávněně a Kramný oprávněně. Už dole píšu, že je vás tu škoda. Co takhle dělat třeba soudce nejvyššího soudu, tím myslím i toho nad soudem ústavním ;-).

3 0
možnosti
Foto

všechno, o čem nic nevíte, je pro vás vděčným námětem pro blog;-D

4 0
možnosti

Co konkrétně o čem neví?

0 0
možnosti

Autor si vytváří názory, následně je sděluje, aniž by vyhledával fakta.

To je přesné!!

3 0
možnosti

Který konkrétní fakt například nedohledal? Nevíte.

0 1
možnosti
Foto

Takže p. Hermánek je vedle odbornosti na auta, sex, Rusko, manželky, Havla, Ukrajinu, rozvody, Trumpa, síhačky, Zemana, rakety, Putina i odborníkem přes soudnictví. Není ho tady škoda?

5 0
možnosti

...no jestli a jakej!Už od dob Laciny...

4 0
možnosti

Jako zdroj otazniku dobre. Stejne tak je otazkou, zda rozlisovat smrt (v ruznych valecnych i nevalecnych konfliktech) zpusobenou chemii ci fyzikou.

0 0
možnosti

Především je důležité zjistit, kdo je za tu smrt zodpovědný.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS