Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Retardér u Českých Budějovic oceňuji ;-D, to stálo opravdu za smazání. Když bylo víc lodí, pustili vodu a už se jelo. Nemuselo se přenášet. Myslím, že na Vltavě byl ještě jeden.

0 0
možnosti
JH

Pravda a lež. Pamatuji si takovou pohádku ze svého dětství. Jenže tam byla pravda definována naprosto jednoznačně. Zkušenosti předků byla pravda, a výmysly takzvaných novátorů byla lež. Nevidím žádný důvod popírat zkušenosti předků, jsou osvědčené a dovedly nás k současné společnosti. Mnozí z nás již zkušenosti předků nemají předány a myslí si, že jejich názory jsou ty správné. Pokud tato většina převládne, tak nezbude než apokalypsa a následné, nové získávání zkušeností.

1 5
možnosti
JF

J46a25r89d14a 39F89i21š50e24r

14. 4. 2017 16:43

Nepřeháníte to s pitím?

4 1
možnosti
PT

P77e17t23r 94T30o81m78e27k

14. 4. 2017 15:01

Jsou Velikonoce, Velký pátek. Buďme alespoň jednou seriózní...a alespoň jeden den se pokusme nelhat.

4 0
možnosti
JH

Já nelžu nikdy. Když se mi něco nepodaří, tak to přiznám, pokud něco pokazím, taky to přiznám. Neschovávám se za výmluvy, já nic, to oni. takže pane Tomku, přeji Vám totéž. Jen mi uniká souvislost Vašeho příspěvku s článkem pana Hermánka.

0 5
možnosti
JH

Jirko, nerad bych se u Tvého blogu zase vybanoval a zase se dohadoval s panem Bangou, aby mi profil obnovil. Tobě karma, svět není tak černobílý jak jej mnozí zobrazují, je prostě šedivý a ta šeď má nekonečné množství odstínů, nejen padesát. Jedna věc je však jistá, křesťanství má mnoho odstínů šedi, ale Islám má jen jednu barvu a to černou a nikdo na tom vůbec nic nezmění, tedy ty odstíny černé jsou dva, jeden černý a druhý ještě černější, což je logický nesmysl. Dědicem Proroka Mohameda se stane jeho pokrevní potomek, tak hlásá jedna skupina a ta druhá "demokratičtější" hlásá, že by se dědicem mohl stát i věřícími zvolený nástupce. Přesto ani jedna cesta neskýtá záruku mírumilovného Islámu, jelikož obě větve, které se mezi sebou mlátí do krve mají jeden společný názor na "nevěřící psy". Lhostejno, zda Sunita nebo Šíta, nevěřící psy je potřeba vyhladit, vše podřídit vůli Alláhově, aby nastal konečně ráj na zemi. Tisíc let trvající pokusy o integraci nemohly vést k úspěchu, osobní iniciativa a podnikavost je u muslimů potlačena, jelikož vše je v rukou Alláhových a obyčejný, věřící na tom nemůže nic změnit. Proto islámské země potřebují autokracii, Sultán řekne, vybudujeme mešitu pro největší slávu našeho Alláha a poddaní ji vybudují. Kdo byl v Granadě musí uznat, že tamní muslimské památky jsou nádherné, ale byly vystavěny na příkaz, nic dobrovolného a dovedu si představit jakým způsobem bylo naloženo s řemeslníky, kterým se něco nepovedlo. Trochu jsem se do toho zamotal, takže končím a pokračování přenechám skutečným odborníkům. Zdravím J.

1 4
možnosti
JF

J14a77r92d44a 14F38i50š13e89r

14. 4. 2017 14:47

Tak hlavně , že vám zvolili Trampušku...mimochodem kolik, že jste to vyhrál?

1 0
možnosti
Foto

Navrh. Jsme zvedavi a Hermankovy blogy cteme. Myslim si, ze nejlepsi by bylo je ignorovat: necist a urcite pod nimi nediskutovat. Diskuse je zbytecna. Ctenost a diskuse ho jen povzbuje k dalsimu psani.

PS. Pravdou je, ze nekdy s nim v necem souhlasim. 80 procent toho, co pise v blozich a diskusi se mi vsak nelibi.

PPS. Sam se tim chci ridit a toto je muj posledni prispevek pod jeho blogem. (Avsak kdovi, clovek by nemel nikdy rikat nikdy ... ;-) )

4 1
možnosti
VV

Dobrej napad pane Chudacku, ovsem nikde jinde se v tomto platku nepobavite tak, jako zde.

Ale zacinam mit podezreni, ze Autor je take uz soucasti te Putinovy hybridni valky. A techto vojinu zde zacina nejak pribyvat.

7 1
možnosti
VP

no mylsel jsme že diskuse bude o křesťanských hodnotách atp. ale místní rusofobové změnili téma, tak nic.;-(

1 4
možnosti
JF

J23a88r94d44a 41F15i97š62e63r

14. 4. 2017 12:26

..s Hermánkem o křesťanských hodnotách;-D;-D;-D;-D

8 0
možnosti
MM

Je Velký pátek, ke vzkříšení vašeho člověčenství příliš nevěřím, i když Bůh je milosrdný.

4 1
možnosti
Foto

Já jsem člověk vždy a stále

1 1
možnosti
JF

J87a75r41d70a 50F80i93š45e44r

14. 4. 2017 10:57

Myslíte Hermánku, že by to nakonec u nás dopadlo jako v Moskvě, kde je víc muslimů než v celé Velké Británii a kde si muslimové zřídili policii šaríja, dohlížející na dodržování muslimských zákonů?

https://www.youtube.com/watch?v=JpE79hPIhs0

5 0
možnosti
Foto

Taková věc není hezká ani ve Velké Británii ani v Moskvě a naprosto nechápu proč po tom toužíte

2 3
možnosti

pane JIří, když máme ten Velký Pátek a vy jste tak seriózní, zkuste někoho s jinými názory a pohledy na svět hned neškatulkovat a neodsuzovat slovy "Pravda, láska", "Havlista" nebo "Kavárna". Proč by hned někdo musel být v nějaké ovčáčkovo-zemanově škatulce, co vy na to?

Vrcholem je pak vaše "charakteristika" blogu pana Mácy, který poměrně přehledně jen ukazuje na činnost těch, kteří šíří "pravdu z Moskvy".

doslovná citace : "hrubě tendenčního, manipulativního a zce vymyšleného článku Romana Mácy".

Pod článek redakce o centru proti dezinformacím ve Finsku jsem napsal toto a myslím, že se to hodí i sem :

citace "jo jo, to se musí uznat, že se Rusku povedlo. Armáda, placených trollů, byť nepočetná, ale neúnavná, která slídí na sociálních sítích a diskuzích a zaplavuje je nesmyslnými blogy, diskuzními příspěvky a jednotnými dezinformacemi. Dá se to vidět i zde na iDnesu. Například po útoku USA na Sýrii kvůli použití chemických zbraní Asadem, se tato trollí skupina vrhla na zpochybňování faktu, že byly použity Asadem chemické zbraně. Hlavní motiv trollího útoku bylo to, že USA se už jednou zmýlily s chemickými zbraněmi při útoku na Irák. A dalo by se pokračovat.

Podle této názorové jednoty se dá tato trollí skupina docela snadno identifikovat, stejně tak se dá i vypozorovat jejich informační zdroj a stejná "ideová linie" například s Aeronetem či Sputnikem.

Otázka je, zda dezinformační centrum uspěje, myslím tím u nás, pokud lidem chybí přirozená inteligence a paměť, pak je to marné. Kdo si nepamatuje, nebo nechce, to čtyřicetileté ruské bahno u nás, ten bude rád naslouchat všemu z Moskvy." konec citace.

12 1
možnosti
JAN

Pouze perex, dál už ani teď nečtu. Buďme s ... , píše "evidovaný H.", slušná hrůza, ale i kdybych toto pominul, nikoli prominul, vzpomněl bych na jeho oslavné práce na VK, MZ, Putina, a také na jeho popírání Ruské okupace naší země, a aktuálně i Ukrajiny, takže další slušná pokrytecká hrůza. Takže "buďte" alespoň 1 seriozní ... . A nyní jsem se zasmál své poslední větě, dobrý vtip, jelikož vím, že nic nebude ;-D

13 1
možnosti
Foto

Máte-li rád horory obraťte se na Alfreda Hitchcocka

1 0
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.