Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tedy, dát připomínky k diskusi až do textu článku, tomu říkám skutečně kvalitní autorské dílo. Hlavně by si ale autor měl tyto připomínky vzít k srdci sám a nezaplevelovat svými nejapnými poznámkami diskuse jinde.

1 0
možnosti

Koukám že se tady proběh Pepa Karásků ;-D

4 0
možnosti
VV

Zejo, ja zasnu, je on je i odbornik na nemeckou klasickou literaturu. Skoda, ze nic nepise, rad bych si s nim o ni popovidal.

3 0
možnosti
Foto

Tak já děkuji za dosavadní diskuzi a pokud se týká monotématičnosti, tak si myslím, že jsou zde jiní kteří mě předčí. Třeba pan Máca. Nepíše sice tak často, zato jeho články jsou daleko, daleko obsáhlejší a stále na stejné téma.

A co se týče "mazacího amoku" tak nelze smazat to, co není napsáno. A pokud někdo nerozumí tomu, že si ho autor ve své diskuzi nepřeje a neustále zavěšuje samoúčelné, nic neříkající komenty, no pak to dopadne tak, jak to dopadlo včera.

2 2
možnosti

...bez toho mazání to nejni vončo, Jyřiku...:-P

2 1
možnosti
VV

Nemuze, stejne jako nevypukla kvuli Ceskoslovensku. Putin se sice chova uplne stejne jako Adolf Hitler, ale Osa Putin Erdogan neni v tak vyhodne situaci ve ktere byla osa Hitler Mussolini.

3 2
možnosti
OF

Krymská válka už byla a Rusové prohráli.

Správná poznámka je , že Rusové se měli dožadovat navracení Krymu dříve.

Krym byl sídlem Tatarů, Turka ze severního pobřeží Černého moře vyhnal až Petr I.

Je Krym ruský, nebo tatarský ? Kazaň je ruská nebo tatarská ?

Co se týče USA a Ruska nejsem z toho moc moudrý.Je Rusko rozpínavé,vede zase imperiální politiku , nebo jsou to USA, které chtějí demontovat Rusko a likvidují jeho sféry vlivu ? Která chytrá hlava za řad diskutujících nám to objasní ?;-D

3 1
možnosti
Foto

Je to úplně jednoduché:

Kdyby Krym dnes nebyl ruský, tak by byl Krym německý. A protože seUkrajinci dnes chlubí kolaborací s Němci, tak nesmí být ukrajinský.

1 7
možnosti

Hermánku, vy lišáku. Že vy chcete Vyvadilovi vyrvat ředitelskou funkci toho vašeho obskurního spolku, co? Protože jinak se vaše zapálenost stylu Pavky Korčagina vysvětlit nedá.

4 2
možnosti
Foto

Podle zájmu diskutérů si pan Hermánek musí myslet, že toto téma je velmi nosné.

2 2
možnosti
Foto

Vy máte několik témat, které melete stále dokola. Jedním z oblíbených vašich témat je Krym. Kolik hloupostí dokážete stále chrlit je neuvěřitelné. Začínám mít pocit, že u vás se projevuje stařecká demence. Tím vás nechci urazit, ale varovat, že byste s tím měl něco dělat. Já vím práce v utajení zanechá v osobě stopy, a třeba se i probouzí výčitky svědomí - nevím. Zkuste jednou, než stále myslet na vaše oblíbená témata, která vás tíží myslet místo toho třeba na Chrástala. Možná to pomůže.RvRv

9 3
možnosti

R^ jen malá technická. To není demence. To je plán a složenky. Autor pochopí ;-)

2 1
možnosti
Foto

Je to legrace, pokud někdo uznává legitimitu předání Krymu Ukrajině, tak uznává současně legitimitu připojení Ukrajiny k SSSR,, legitimitu kolektivizace a spoustu dalších záležitostí.

1 6
možnosti
Foto

Zůstat u toho titulku, tak jsem vám snad i dala karmu.

3 1
možnosti
Foto

Válka může vypuknout i kvůli daleko menšímu problému, než je Krym. Jinak, některé autory, kteří zavírají diskusi celkem chápu. U Vás bych to však bral jako zbabělost. Píšete úderné články na stále to samé téma a také tím, jak se nasledně vyjadřujete v diskusích, vyvoláváte mnoho emocí. Nejednu diskusi, a to i pod články jiných autorů, jste schopen zaplevelit (osobně to tak cítím) nepatřičnými příspěvky, až se ona diskuse už nedá ani čišt. I proto Vám pak někteří do diskuse napíší něco nevhodného.

5 1
možnosti
VV

Mne jen udivuje, ze s.a. Hermanek klidne zapleveli jakoukoliv diskusi prispevky absolutne mimo tema, a administrace na to nereaguje. Byt to nekdo jiny, jsou okamzite smazane.

Asi to budou ty stavovske rozdily.

4 1
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.