Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pravdu autor nerad, tak maže. :-P

1 0
možnosti
IS

Svatá Hermánkovo prostoto.:-)

4 0
možnosti
Foto

Ta díra, to je záslepka na elektrickou krabici.

0 0
možnosti
BV

Už ne "státem organizovaný doping" v Rusku, ale pouhé "Institucionální spiknutí"

Obvinění Ruska jsou založena na McLarenových zprávách. Sám McLaren obvinění ze "státem organizovaného dopingu" v Rusku změnil ve své druhé zprávě na "Institucionální spiknutí"

Není divu, že se stále opakuje něco co sám McLaren změnil, protože to "vysoce objektivní" media zatajují?

Otevřený dopis generálního ředitele Mezinárodní olympijského výboru odeslaný členům MOV, národním OV, sportovním federacím atd. informuje o pochybnostech v souvislosti s McLarenovou zprávou o dopingu v Rusku. Odkazuje se tam na dopis WADA, ve kterém je uvedeno, že McLarenova zpráva neobsahuje dostatečné důkazy proti obviněným sportovcům a o nepřesných překladech dokumentů.

Obdobně se vyjadřují i dva výbory zřízené MOV, které požadují vysvětlení a předložení důkazů od McLarena.

Mimo jiné se ty speciáně zřízené výbory MOV ptají, proč ve své druhé zprávě McLaren už neuvádí "státem organizovaný doping" ale změnil to na "Institucionální spiknutí". Dále se tam konstatuje, že řada federací byla nucena zrušit dočasná pozastavení činnosti sportovců uvedených v McLarenově zprávě, protože proti nim neexistují důkazy.

Kdo si dělá názor na základě faktů, ten dopis najde na oficiálních stránkách MOV:

https://stillmed.olympic.org/media/Document Library/OlympicOrg/News/2017/02/2017-02-24-IOC-Letter-On-the-Current-Situation-of-Anti-Doping-System-Reforms-English.pdf

1 1
možnosti
BV

Již v prosinci, bezprostředně po zveřejnění 2. McLarenovy zprávy jsem v dikuzi vyjádřil své pochybnosti:

Vše je založeno na zprávě jediné osoby McLarena, ne nezávislé komise:

1) McLaren není nezávislý už předtím pracoval s WADA na zprávě odsuzující ruské sportovce.

2) zpráve je založena na informacích vedoucího moskevské laboratoře Rodčenka, který se sám přiznal, že vyráběl a poskytoval doping sportovcům a manipuloval vzorky. Před stíháním v Rusku se uchýlil do USA a potřebuje tam zůstat. Asi je ochoten se zavděčit svým chlebodárcům. Přesto ho McLaren označuje za naprosto hodnověrnou osobu.

3) McLaren ignoruje vyšetřování přímo v Rusku, např ani se nepokusil ověřit tu slavnou díru ve zdi v laboratoři v Soči, která byla mimochodem plně pod kontrolou a dozorem WADA, jako její dislokované pracoviště. Selhala WADA nebo ne?

4) McLaren si vytvořil podivný tým složený převážně ze studentů a měl v něm jedinou osobu, která uměla rusky.

5) McLarenovi metody byly přinejmenším podivné. Např pro zkoumání lahviček si najal neznámého forenzního experta, který se údajně zabývá mechanoskopiií zbraní. Je s podivem. že nepřizval také experty švýcarské firmy Berlinger, výrobce lahviček používaných k ukládaní vzorků moči. Tito experti mají nepochybně nejlepší znalosti získané desetiletím vývojem a opakovanými zkouškami lahviček a jsou schopni rozeznat každou manipulaci s lahvičkami. Prostě znalosti, které ani zkušený expert na zbraně získat nemohl.

6) Ve zprávě nenajdete konrétní jasná obvinění typu u sportovce Nováčka bylo zjištěno. Je koncipována tak že umožňuje obecné odsouzení Ruska.

1 1
možnosti
KD

K52a29r24e88l 33D65u47f36e51k

20. 3. 2017 23:55

Nechci se plést,jako sportovec do věcí do nichž viděla ta komise"Wada" a jak vše vylíčila po své emigraci do USA osoba emigranta z Ruska. Moc politiky, málo důkazů, že to všichni Rusáci cpali do sebe po kilech a FBÚ to po nocích upravovala přes dirky, nebo ďoury jako hrom,asi v nějaké nehlídané kůlně. A všichni sportovci, trenéři, ochranky a další personál spal. nikdo nic nevěděl, až ten kluk ruskej, kudrnatej, zdrhnul a všechny důkazy přivezl s sebou do USA.

Ta o Karkulce je lepší ! ?8-o

3 2
možnosti
Foto

Ono se pohádkám které nám vyhovují velmi rádo věří. To ostatně vidíme v naší politice každodenně.

0 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

A až bude na PC tak bude konat také

0 0
možnosti
FV

Jirko, piš raději o tom svým rezavým bávu, tohle už se fakt nedá.

Copak nevidíš, že jsi jen pro smích? 8-o

9 0
možnosti
Foto

Právě že vidím Františku

0 0
možnosti
Foto

Ano, vzal jste to za správný konec. Fyzika vždy vítězí nad propagandou, i kdyby se média na hlavu stavěla. Ať tedy pčříslušní polittruci vysvětlí, jak to s tou dírou fungovalo, též by mě to zajímalo !!

0 7
možnosti
ZH

Jednoduše, tou dírou prostrčíte co potřebujete. ;-D

0 0
možnosti

to je zcela zvrácená logika, co předvádíte Hermánku. Vy si něco vymyslíte, sám si k tomu nic nezjistíte, napíšete o tom blog kde své nevědomí a absurdní absenci faktů ještě potvrdíte a pak po ostatních chcete, aby vám to rozporovali. To je na hlavu. Tak si to doprhele zjistěte a nezaplevelujte s tím blábolením veřejný prostor.

každý ví, že pokud žalobce falšuje důkazy, není to žádný žalobce. A jestliže si někdo myslí, že přeháním, tak ať prosím vykreslí, a pěkně do detailu, jak tedy to předávání vzorků "dírou" probíhalo, ať to ostatní mohou rozporovat.

Zdroj: http://jirihermanek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=593898

8 0
možnosti
Foto

P89e38t88r 95O61m21e44l60k15a

20. 3. 2017 19:44

Pane Hermánku, pokud byste chtěl vědět jak velká ta díra byla :-) a jak výměna probíhala tak zde : http://www.ceskatelevize.cz/sport/zimni-sporty/331979-dalsi-skandal-na-obzoru-rusove-si-v-soci-meli-vymenovat-pozitivni-vzorky-sportovcu/

4 0
možnosti
Foto

Tak na mobilu to nezvládnu ale jak jsem již řekl tak, až budu na PC tak se schválně podívám A pokud to bude přesvědčivě tak vezmu svá slova zpět a posypu si hlavu popelem a také půjdu jako pokání pěšky

0 0
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.