Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

Člověče to Vám nestačí trolovat za Putina, to musíte ještě makat pro Turka? Opět manipulujete, Erdogan neobvinil Holanďany, že něco v Srebrenici zvoraly. On je obvinil ze spáchání té masové vraždy. To já bych vyhodil rovnou celej personál velvyslanectví a pohlavkoval je až do letadla. :-/

6 0
možnosti
Foto

No vidíte. Já nestačím sledovat všechno. A to on doslova řekl, že zbraně těch nizozemců zkrátily těm muslimům život?

Ovšem, kterého velvyslanectví?

0 4
možnosti
AH

....nyní k těm proruským webům, já se totiž přepsal, myslel jsem zdejší zanícené protiruské agitátory....No dát něco do nadpisu a pak se přiznat, že jsem to myslel jinak, matláme a patláme jako vždy. Autor nemá čas si více "přežvýkat" o masakru ve Srebrenici, to milostivě přenechá jiným. Jako vždy tedy píše zmatek vedle zmatku, v nějaké zoufalosti přidává odstaveček k odstavečku, už spolu vůbec nesouvisící. Ale jeho pravý orgasmus přichází v diskusi, kde se prsí svou ničím nepodloženou nadutostí, pokrytectvím. Jestlí je nějaké blogerské dno, tak je tady. Ovšem autor je spokojen, proč ne a pevně věřím, že jako pravý narcis se při psaní na sebe dívá do zrcadla...to že vše křiví podle sebe mu zjevně nevadí, má jednu jedinou svou pravdu. Běda s ním nesouhlasit.

6 0
možnosti
Foto

Možná existuje blogerské dno. Ovšem maškrtný koloušek Hermánek je tak dva suterény pod ním.

5 0
možnosti
MM

Srovnávat masakr ve Srebenici s událostmi na Národní naštěstí ani Zemana nenapadlo, Tato asociace může napadnout jen autora tohoto bezobsažného článku.

PS: Za to, že pracujete a rád, se mně omlouvat nemusíte, od vás ani neočekávám omluvu za zásadnější skutky.

8 0
možnosti
Foto

Pane Mudro, Prezident Zeman byl před nějakým časem peskován, když prohlásil, že zákrok VB na Národní třídě nebyl žádným masakrem.

Tak, proč by někdo neměl uvést masakr ve Srebrenici jako skutečný masakr proti uměle nafouknutému "masakru" na Národní třídě?

0 2
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

pane Hermánku, pokud nějaký text čtenáři nemohou pochopit, nemusí to být vždy nutně chyba na jejich straně.

9 0
možnosti
Foto

Tak, dobře. Co je nepochopitelné na tomto odstavci?

...tak by zcela určitě nemlčeli, kdyby v současné Sýrii došlo, při nečinném přihlížení ruské armády, k masakru, dejme tomu deseti tisíc osob. To by z toho pan Ziegler and his melody boys, měli druhé, ne li dokonce třetí vánoce. Ještě bohatší, než byly "samopaly na Krymu".

Zdroj: http://jirihermanek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=592779

0 2
možnosti
Foto

Je vidět, že některým jedincům je potřeba stále dokola opakovat stejné věci s nadějí, že to třeba jednou pochopí. Třeba. Takže pane Hermánku, pro zkvalitnění diskuse bych doporučoval si po sobě příspěvky přečíst a před odesláním třeba i opravit aspoň ty nejhorší překlepy (teda pokud o nich víte, někdo prostě gramatiku nezná). Výmluva na Google a hlasový vstup z mobilu je lichá, protože existují dobré editační klávesnice pro mobily.

5 0
možnosti
Foto

Takhle to vypadá, když se spolehnete na státní armádu. Pokud je nechtěli bránit, měli jim alespoň dát své zbraně.

0 0
možnosti

Hledat se mi to nechce, číst to nebudu, ale přesto zkopíruju něco z wikiny a napíšu "blog" abych vás, vy blbí nevzdělanci, poučil. Úžasný přístup.

P.S. zkuste autore příště odmazat z wikiny aspoň čísla těch odkazů. Mazat přeci umíte, ne?;-)

6 0
možnosti
Foto

Proč bych to dělal?

0 1
možnosti
Foto

A o čem tedy ten blog vlastně je?

7 0
možnosti

To je styl děd vševěd z Dlouhého, Širokého a Krátkozrakého aneb "Sláva, sláva, sláva. Děd nám rady dává". Teď by ještě měl ukázat zuby.

5 0
možnosti
Foto

Mám-li brát vážně výrok Lid buduje socialismus a lidé na to kašlají, tak je to největší poklona pro socialismus, který kdy byl vysloven. Protože pak platí, že jednotlivci kupují chléb ve státním obchodu, aniž si uvědomují, že tím produkují a reprodukují celý systém společenských vztahů. Totéž se přece říká o trhu.

0 1
možnosti
Foto

jistě, ale dnes neprší, venku je půl osmé.

3 0
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.