Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

prostě a jednoduše, Hermánku, také jste se přežil.

0 0
možnosti
Foto

Ale u Vás jistě ne. Nevynecháte jediný můj článek. Smím Vás pozvat na metr piv? Ale nebojte, ten metr si podělíme. Na jednoho by to bylo skutečně moc.

1 0
možnosti

Tady jsou ti zcela "jiní" ruští muslimové...

https://www.youtube.com/watch?v=JpE79hPIhs0

0 0
možnosti
Foto

Úžasné. jsem naplněn dojmy a hned zítra přestanu pít Putinovu vodku a budu pít jen Merkelové šnaps.

0 0
možnosti
MR

M91i39l60a67n 51R94a66d29e20k

14. 3. 2017 17:24

no prave, proc teda rikate ze estebaci byli volove kdyz jim nastrcili zenskou jako pruvodkyni? Meli drzet klabajzny, a prijmout nase zvyky. Veprove nezrat, ale nekafrat. Jakepak male lzi ze je to teleci (veal, ne small cow, ale ja taky zase neumim nemecky).

A problem neni v tom ze zena musi leckde v muslimakove navlect na hlavu hadry, problem je ten ze jim ty hadry u nas trpime, a jeste se omlouvame za ty rozumne. A oni si dovoluji stale vice.

0 0
možnosti
Foto

Tak já to píšu z legrace. Teď vím, že to je veal. Tehdy ale ne. Takže "small cow" je dobrý, ne?

1 1
možnosti
AM

Souhlasil bych za podmínky, že ty země nebudou "řvát", pokud třeba zakážem šátky nebo burky, pak je přirozené, že když naopak my přijedem do muslimské země, měli bychom se přizpůsobit jejich pravidlům, ať jde o šátky, držení se za ruce, atd. Ale dokud jsme jako západ muslimy, často dost nevybíravě tlačeni, abychom "tolerovali jejich kulturu", včetně nikábů, burek, uznávání sňatků s dívkami pod patnáct let..., tak je jen dobře, když se jim dá, jak se říká, "ochutnat jejich medicína", tj., když vy chcete tak širokou toleranci v Evropě, měli byste stejně širokou toleranci poskytnout ve vašich zemích nám - včetně např. staveb kostelů či synagog, když u nás chcete mešity. Ať už zvolíme jakoukoli míru tolerance a dáme tu hranici kamkoli, mělo by se nekompromisně tlačit na princip vzájemnosti/reciprocity - co vy chcete po nás, tak vy poskytněte nám u vás, jinak se nemáme o čem bavit. Takové to - my musíme jít v toleranci příkladem... -, to je špatně, tím jim jen ukazujeme vlastní slabost, nikoli "morální sílu", oni to tak většinou neberou.

8 0
možnosti
Foto

Řekl bych, že mě spíš doplňujete, než že nesouhlasíte.

3 0
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.