Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Více než si umíte představit, zůstalo to ve Vás a nejspíš se z toho nikdy nevymaníte. Vašeho vrstevníka ze západní Evropy by ani nenapadlo se chlubit, že jel Mercedesem nebo vlastnil BMW, je to zdánlivá hloupost, ale to je právě ten rozdíl nebo to, že svým způsobem byla nějaká promiskuita komoušům celkem ukradená a Vy blog co blog bájíte o ženských. Za komoušů jste mohli tak akorát grilovat, chlastat a "množit" se bez následků, víc nic, vlastně ani to jste úplně nemohli, protože antikoncepce nebyla úplně dostupná, ale nějaké ty hry a chléb vám komouš dopřál a některým to stačilo. Je to ve vás všech neuvěřitelně zakořeněné, je to právě ta podpora toho, že obchody mají být v určenou dobu zavřené, že se má kouřit jen tam, kde určí stát, že se má kontrolovat úplně všechno, takže EET v pohodě, že chudák pokladní je na tom hůř než nějaký soukromý vlastník, naučili vás, že soukromému vlastníkovi to nezaslouženě spadlo do klína, zatímco plebs se plahočí na svém políčku a nemá lautr nic. Musí to být šílené, nicméně je to ve vás a nelze to napravit. Přes ten všeobjímající socialismus prostě nevidíte nic jiného, není to vaše vina, ale je to tak.

10 0
možnosti

je to jeho vina, říkal to už Švejk, že každý může za to, že je M ..... :-)

jinak s ostatním souhlas :-)

2 0
možnosti
Foto

Může a nemůže, vyrostl v tom, neumí si představit nic jiného a nechápe, že když tvrdí, že všechno nebylo tak špatné, tak to současně znamená i politické vězně, popravu M. Horákové, zničené rodiny, zbídačený národ a nic z toho nelze zapomenout, protože bylo báječné, že máslo stálo všude stejně a pivo bylo levné. :-(

1 0
možnosti
Foto

Proti gustu žádný dišputát.

0 1
možnosti
Foto

R^R^R^

Něco z toho samozřejmě může být vina jednotlivce, pokud se nesnaží zbavit se nánosů komunistického bahna a naopak se v něm plácá a podporuje to, co se z takového seskupení promítá do dneška - něco z toho jsem vyjmenovala.

1 0
možnosti
Foto

Asi úplně nejhorší na té indoktrinaci je právě to, že indoktrinovaní si nechtějí přiznat, že ten systém nemůže a nebude fungovat. Pořád se utěšují tím, že kdyby se trochu chtělo, tak by to určitě šlo. Možná kdyby byl člověk na baterky a nebyl člověkem, tak by to asi šlo. A ještě horší jsou ti, kteří se domnívají, že z toho komunistického bahna by se dala vyzobat pozitiva, protože ne všechno bylo špatné a je nad jejich možnosti pochopit, že ten systém je provázaný. Že až se budeme mít všichni stejně, tak to bude stejně špatně jako tenkrát.

1 0
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.