Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J57a26r16a 67R51a62n78k

14. 3. 2017 2:16

Jo, ale stale se tam nachazela slusna castka normalnich lidi s neznicenou pateri a moralkou.

0 0
možnosti

Panu Jiroudkovi:

Ano, měl jsem přístup k datům v PC ředitele, ale on o tom nevěděl. Koupili jsme tenkrát tři Čubova písíčka, jedno měl ředitel, jedno technický náměstek, jedno já, aby na nich aspoň někddo skutečně pracoval. Samozřejmě to nebylo v roce 1970, ale normalizace také netrvala pouze jeden rok.

Mimochodem:

S odstupem času, je to dnes často legrace, ale tenkrát v podstatě nevinně trpěly tisíce lidí jen proto, že se někomu nelíbili. Jen pro ilustraci: Patřičně ovínění jsme se nešli na toaletě syn předsedy ZV ROH a já. Vybafl na mne: "Roberte, proč ty nás komunisty nemáš rád?"

S výjíimkou chartistů: Víte o někom, kdo se odvážil třeba jen naznačit, že nemá komunisty rád?

1 0
možnosti

Tak trochu obdivu pro "toleranci" Gustava Husáka? Kde jste byl počínaje rokem 1970? Slyšel jste někdy o normalizaci?

Měl jsem to štěstí (nebo smůlu), že jsem měl přístup k datům v počítači našeho soudruha ředitele. O mně si napsal: Umí německy, rusky včetně běloruštiny a ukrajinštiny, rumunsky a španělsky. Není vhodný pro výjezdy do zahraničí.

Myslíte, že bych měl s Husákem rovněž sympatizovat?

4 0
možnosti
Foto

Jen ,,detail". Vy jste měl přístup k písíčku" ředitele? A v kterém roce?8-o;-)

1 1
možnosti
Foto

Spíš kontaminováni :-/

4 0
možnosti

P15e97t80r 89T98o71m32e84k

13. 3. 2017 0:19

Občas, tedy skoro vždy, se ti to Hermánku nepovede a prokecneš se. Jako teď. To byly pro tebe krásné časy viď, ten úžasný reálný socialismus.

6 0
možnosti
Foto

Co takhle východisko z nouze?

0 3
možnosti
Foto

Více než si umíte představit, zůstalo to ve Vás a nejspíš se z toho nikdy nevymaníte. Vašeho vrstevníka ze západní Evropy by ani nenapadlo se chlubit, že jel Mercedesem nebo vlastnil BMW, je to zdánlivá hloupost, ale to je právě ten rozdíl nebo to, že svým způsobem byla nějaká promiskuita komoušům celkem ukradená a Vy blog co blog bájíte o ženských. Za komoušů jste mohli tak akorát grilovat, chlastat a "množit" se bez následků, víc nic, vlastně ani to jste úplně nemohli, protože antikoncepce nebyla úplně dostupná, ale nějaké ty hry a chléb vám komouš dopřál a některým to stačilo. Je to ve vás všech neuvěřitelně zakořeněné, je to právě ta podpora toho, že obchody mají být v určenou dobu zavřené, že se má kouřit jen tam, kde určí stát, že se má kontrolovat úplně všechno, takže EET v pohodě, že chudák pokladní je na tom hůř než nějaký soukromý vlastník, naučili vás, že soukromému vlastníkovi to nezaslouženě spadlo do klína, zatímco plebs se plahočí na svém políčku a nemá lautr nic. Musí to být šílené, nicméně je to ve vás a nelze to napravit. Přes ten všeobjímající socialismus prostě nevidíte nic jiného, není to vaše vina, ale je to tak.

10 0
možnosti

je to jeho vina, říkal to už Švejk, že každý může za to, že je M ..... :-)

jinak s ostatním souhlas :-)

2 0
možnosti

Výborné CV. Každý soudný člověk uzná že více už není co dodávat. Stačí blog se stručným motivačním dopisem poslat předsedovi KSČM. Kontakt: filip@psp.cz.

6 0
možnosti
Foto

Ano, jste zářným příkladem

7 0
možnosti
Foto

To co zde píšete, nezapadá do ideologického vidění světa, tak jak jej vykresluje současná propaganda mainstreamu. Proto se zde vyjadřuje tolik indoktrinovaných jedinců nesouhlasně, neboť vymytý mozek má tendenci neušpinit se realitou.

4 10
možnosti
Foto

Počujtě, Kefalín, čo vy si predstavujetě pod takými onými slovami propaganda a mainstream?

1 0
možnosti

Samozřejmě, že to vím.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS