Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Úžasně napsáno, do slova a do písmene podepisuji

0 3
možnosti

My jsme se nějak rozzlobinkali!

2 0
možnosti
Foto

Proboha, proč a na koho? Já jen konstatoval a trochu počítal.

0 2
možnosti
Foto

P42e42t71r 16O49m68e74l25k49a

12. 3. 2017 11:43

Se zaujetím jsem si přečetl váš článek pane Hermánku. Vyplývá z něho, že stejně jako my, jsme v té vámi zmíněné "asijské řiti" také Řekové, Francouzi, Rakušané, Slováci atd. Vesměs dobrá společnost, takže žádný strach:-)

2 0
možnosti

koukám, Jiří dnes odvážně nakousl úplně horké společenské téma, tak jen pozor, ať se nepopálíte, pane blogere. A nebyl by jeden popelníček? Třeba z asijského zadku a třeba s obrázkem krtečka se stuhou PPF.

1 1
možnosti

Nevím co vám vadí na slušném a zajímavém článku.

0 0
možnosti
Foto

Někdo smrdí tělesně, někdo duševně.

Co je horší?

7 1
možnosti

Kouřím krabičku Marlboro denně, jen tam kde je to povoleno a snažím se tím nikoho neobtěžovat, sprchuju se dvakrát denně, doma mám k dispozici Tullamore Dew, po obědě Plzničku, na dovolenou jezdím, slušné auto staré 6 let.

V žádném případě se nevytahuji, není čím, jen se ptám jak tím někomu lezu do pr...e.

9 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Mám 88 let. Nekouřím již 30 let a celkem jsem kouřil něco méně jak 40 let.Každý den, řadu let 20 cigaret Spart denně.

Mé názory na tento problém tedy nejsou teoretické.To že je kouření nějak masivně zakazováno a zejména tam, kde se odjakživa kouřilo, je jen další z řady děl inženýrů lidských duší.Pomalu, ale jistě se dostáváme do středu říše, kde je dovoleno jen to co není zakázáno.

Kdo zákaz kouření ospravedlňuje tím, že je to škodlivé a případné poškození zdraví "těchto neš ́tastníků" musí hradit celá společnost, tak má jen nějaké divné vidění světa.

Nevšímá si, nebo snad nevidí škodlivost motorismu, škodlivost náhražek v potravinách, škodlivost lží, které normálního člověka zraňují neustále.Nevšímá si rozpadu rodin, nevidí nevychovanost dětí, špatného školství, které dokáže udělovat vysokoškolské tituly i těm, kteří dříve obtížně "vychodili" měšťanku.

Docela se mi protiví psát další manka dnešní společnosti ve které škodliviny naprosto převažují. Jen dodám, že ty škodliviny lidské duše jsou daleko důležitější a vyžadují větší pozornost těch co se sami povýšili na zachránce druhých a ostatních lidských jedinců. Mám jistotu, že tito škodí nejvice ze všech.

5 2
možnosti

to by mě zajímalo, proč jste dostal mínus. To by měl pan Ševčík vysvětlit. A to jste ve výčtu nezmínil, že se kuřáci dožívají věku o 10let méně, takže stát ušetří na důchodech. A to léčení následků je diskutabilní, protože kdyby kuřák nekouřil, tak se bude muset léčit na choroby stáří, případně o něj bude nutno pečovat na LDN, nebo v ústavu. Zákazy je možno uzákonit, protože je nikotin návykový stejně jako heroin, takže státu na financích plynoucích z kouření neubude. Takže kuřáci jsou pro stát výnosní.

1 0
možnosti
Foto

máte samozřejmě pravdu, ale pokud bude kuřákům omezen prostor i venku, nebudou mít kde svou úchylnou potřebu provozovat. A začnou smrdět jinde - přímo v bytových domech obtěžovat sousedy, nebo v hospodách Rv

0 1
možnosti

Dovolím si jen připoznamenat, že jsou většími smrady ti co se domívají, že voni. Někdy se domnívají, že voní i jejich myšlenky a dokonce poučky. No a to jsou ti nejubožejší z ubohých, protože těm není pomoci.

1 0
možnosti

"ve všech směrech lezeme USA do prdele. Každou kravinu, která se tam za minulých prezidentů urodila, jsme opakovali jak naprostí tupci"

8-opříklad?8-o

2 1
možnosti
Foto

Stejné tak smrdí ti, co kašlou na hygienu a pojem deodorant jim nic neříká. Po takovém smraďochovi vstoupit do výtahu, tak mám kufr zvednutý hned. Stejný problém jako cigarety je v užívání alkoholu a v přežírání se. Obezita už je pomalu stejný problém jako kuřáci.

0 0
možnosti
Foto

Ale má jiný charakter.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS