Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zjistil jsem, že u konkrétních jedinců neustále přetrvává ubohá praxe v tom, že když nejsou argumenty či se pravda nelíbí, tak pošlou teplý bonz.

Chudáčci duševní naháči. ;-D

1 1
možnosti
Foto

A co něco konkrétního k té věci? Jestli se dobře pamatuji, tak já nic nemazal.

0 0
možnosti
Foto

Jistě je L. Procházková rozporuplná osoba, ale kdo není. Ten kdo se veřejně projevuje, nese kůži na trh, je často. Samozřejmě různí zdejší, často anonymní diskuzní přicmrndávači jednoduchých vět a pošklebků, tu kůži nikam nenesou. Jen tu vynáší soudy a moudra, ale že by za nimi bylo vidět něco, co je opravňuje k často kategorickým soudům o jiných, jejich minulosti, rodině, zachovalosti, to se nedozvíme. Zato jsou ti nejspravedlivější a nejčistší bojovníci, kteří hodnotí druhé, jejichž život, selhání i naopak zachování se, je a byl propírán ze všech stran. Tak házejte kamení. Byl bych zvědav, kolik by jich v souladu se svým svědomím ten šutr zvedlo. I když ...

Nejsilnější angažmá LP bylo proti církevním "restitucím". Tam jsem se až musel smát jejím historickým výletům, kterými argumentovala proti. To by jí i její táta asi dal přes zadek. Její působení v Radě ÚSTRu schvaluji. Musí tam být i lidé s "pamětí", nikoliv jen sušší odborníci. Ona tam vnese ostrou diskuzi. A to je dobře.

2 1
možnosti
Foto

No teda !! Snad poprvé čtu od pana blogera jakousi malou , malinkou reflexi a snad ještě menší omluvu či omluvičku za své "angažmá" v minulém režimu. Mno , nikdy není pozdě , jak říkají křesťané. I Husák si nechal ke smrtelné posteli zavolat kněze....

Já bych už dnes jaksi omluvil ony přitakávače , udavače či konfidenty z dob před 89. rokem - kdyby zmlkli a uznali , že jejich doba pominula.

Jenomže se většinou jedná o sebejisté , sebestředné jedince , kteří jsou přesvědčeni , že bez nich to nejde.

Exemplárním případem je náš pp MZ, komunista , OF , ČSSD , SPO , snad jsem na nic nezapomněl . Ovšem - je konzistentní ve svých názorech.

A ten Peroutka to napsal !!!! A Mynář padne , nedostane -li bezpečnostní prověrku. A nebudu útočit na kandidáty na prezidenta.

A.,..,. už se těším.:-/

3 0
možnosti
Foto

Pane Sekle, moje "angažmá" v minulém režimu bylo zcela marginální a něco stejného se děje i dnes směrem k nepřátelským státům, třeba Rusku.

Jistěže se jednalo o jakousi "prorežimní" činnost, ale tak se dá nazvat vlastně každá tehdejší aktivita.

Já jsem veřejně "prozřel", tedy veřejně jsem se vyjádřil v tom slova smyslu, že jsem prostě dával přednost materiálnímu úspěchu před pravdou. Neměl jsem tu odvahu bojovat za pravdu; bál jsem se chudoby.

Jinak se ale nikomu za nic omlouvat nehodlám. Nemám důvod.

1 4
možnosti
AK

Kapitalismus byla u nas cesta zpet:))) Dovolte, abych se zasmal.

6 1
možnosti
Foto

Komunizmus je stupidita, neb odporuje lidské podstatě a jednání. Ryzí kapitalizmus ovšem neexistuje. Ten je založen na zpětné investici získaného kapitálu. Dnes ovšem, a nejen u nás, existuje na zcela jiném principu, připomínající hru typu ,,letadlo". Dluhopisy, kryté dluhopisy a tištění oběživa;-)

2 0
možnosti
Foto

"A tím, že má svědomí".....až sem jsem to dočetla. Protože když o svědomí vykládá člověk, evidovaný v seznamech spolupracovníků StB, který toto svoje selhání neustále bagatelizuje a obhajuje, tak už se to dále číst nedá.:-/Rv

11 6
možnosti
Foto

A co má svědomí co dělat s nějakou evidencí? To bych tedy rád věděl.

0 1
možnosti
Foto

Tak, myslím si, že Lenka Procházková popudila nejen blogera Zieglera, ale hlavně naše křesťany, protože kritizovala chamtivost našich křesťanských církví.

A naše křesťanské církve bohužel předvedly, že jejich náboženstvím je chamtivost a Bohem Mamon.

Stačí si přečíst příspěvek pana Vodvářky v diskusi u Jana Zieglera.

Já mám na Lenku Procházkovou stejný názor jako pan Hermánek, takže karma R^

4 4
možnosti
Foto

Jestli za kritiku církevní chamtivosti považujete touhu je okrást, opět jste se projevil jako bolševik.

6 0
možnosti
Foto

Nebyl jste v jakési pofidérní "evidenci", ale ve velmi přesné a důsledné evidenci spolupracovníků StB.

Ano, paní Procházková má svědomí a právo kritiky... ona ano.

9 0
možnosti
Foto

V oněch evidencích byl kde kdo. V sumě cca tři čtvrtě milionu osob. A to ne zdaleka všichni, neb mnohé bylo VĚDOMĚ A CÍLENĚ skartováno. Ne však zapomenuto!Ovšem pro mnohé toliko jeden, či dva, na kterých si dnes jiní hojí své komplexy, hrající se na jediné spravedlivéRv

5 7
možnosti
JP

J82a45n 90P41a49v57l83í47k

11. 3. 2017 18:59

Ani jsem nevěděl, že L.Procházková se pokusila vyzdobit M.Ransdorfa svatozáří. Její přínos v boji proti církevním restitucím lze charakterizovat slovem hysterie, při níž věcnost se vytrácí v minulých bolševických nesmyslech. A konečně referendum o tom, zda stát se má postarat o svou bezpečnost, může navrhnout jen pomatený člověk. Takže kvalifikace paní Procházkové jakožto členky rady onoho Ústavu je tímto zcela zpochybněna.

5 5
možnosti
Foto

Měla jsem za to, že ačkoli jsme součástí NATO, mají přelety letadel NATO povolení vlády české republiky. Jen tak, jak se kterémukoli státu NATO zlíbí, si nad námi létat nemohou. Jedná se o tzv. formulovaný písemný souhlas vlády. Má to na starosti příslušný odbor Ministerstva dopravy. O přeletech jsou zhruba 2 x ročně informovány obě komory parlamentu.

4 1
možnosti
Foto

Nejde toliko o přelety, ale i další akce, jako jsou např. společná cvičení, či např. i některé letec dny (CIAF, dny NATO Ostrava, atp.).

0 0
možnosti
Foto

,,Čím spisovatelka Lenka Procházková tak popudila blogera Zieglera? Tím, že má srdce..."

Ale kdeže. Hlavně tím, že jí nominoval ,,nějakej" M.Z. Zdali o ní pan bloger Z. do té doby vůbec co věděl, totˇ otázkou;-) Jinak blahoslaveni budiž všichni ti, kterým vše jasné je. Obzvláště s tím černobílíým viděným, ,,podloženým" stopro info z doslechu, potažmo z ,,nezávisl." medií od ,,nezávisl." komentátorů, z nichž nejeden vystudoval, ba i se etabloval již před list.89;-D

20 6
možnosti
Foto

Ano, ale tímto směrem jsem článek nechtěl směrovat. To s prezidentem Zemanem je už trochu jednotvárné.

4 4
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.