Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

;-D;-D;-D

Koukám, že uživatel prkýnka ve vrátnici se dneska silně rozjel. Nic proti tomu, smích je zdravý, jen mi to občas připomíná scénky, kde Bohdalka předvádí pavlačovou drbnu chrlící bez ladu a skladu a souvislostí kdejakou smyšlenku či výmysl.

Jen houšť.

;-D;-D;-D

7 0
možnosti
Foto

Je obecně známo, že lidé, kteří sice neumějí pořádně žádný světový jazyk, projikují dnes tyto své pocity do druhých.

Kdybych já, který zato těch nepatrných pár světových jazyků umím, pracoval ve vrátnici, pak bych, při své prostořekosti již tu nějakou veselou historku z vrátnice ventiloval.

To jsem samozřejmě neučinil, protože nemám žádné podklady, žádnou inspiraci. Zato jsem loni na podzim napsal, jaké mám jako pracující důchodce zkušenosti se zaváděním EET.

A pokud je mi známo, tak žádná vrátnice v tomto státě nemusí ministrovi financí Babišovi a jeho drábům žádná hlášení o svých tržbách posílat. Ale, až začnou na vrátnicích čepovat pivo nebo podávat obědy, tak to asi bude nutné

0 5
možnosti

60 minut J. Hermanka.

55 min. tady neco povida a 4 min. 50 sec. podava vysvetlivky, ze to povidani vlastne nemelo byt. A zbylych 10 sec. pise tak, aby se netrefil do nazvu clanku. Jo, to by mohl byt p. Hermanek.

1 1
možnosti

Tak jen ať si to teď Donald pořádně užije, určtě nejméně půl života po ničem jiném netoužil...a možná i déle,(proto tak zmateně přebíhal z jedné politické strany do druhé, tam, kde zrovna v tu chvilku cítil větší šanci) tenhle pán se nijak dlouho ve White House neohřeje. Jen nevím, jestli bude odvolán už tento, nebo až příští rok ?:-)

2 1
možnosti

Chápu tento článek jako vaší snahu si s někým popovídat a zahnat nudu a samotu. Jiný smysl jsem tam nenašel. :-/

Tak se snažte, já vám už dnes nepomůžu.

8 0
možnosti
Foto

Co na to asi tak říci? Asi to že jsem si s článkem musel pospíšit abych si mohl dát s manželkou šampaňské.

1 1
možnosti

HOP a je tu ... politolog.

4 0
možnosti

J97i62r71i 35B36o28r

21. 1. 2017 10:19

Nedávno jsem se znovu díval na film Goldfinger. Jeho společnici proti 007 oslovovali Pussy a stejně tak se jmenovala i její letecká škola.Opravdu si myslíte že Zemanův a váš překlad je správný?

1 0
možnosti
Foto

Slovo "pussy" má samozřejmě mnoho významú. Myslím, že dokonce jeden muzikál, nebo alespoň píseň z něj, se jmenuje "What's new pussycat?"

Ale, jak v případě skupiny Pussy Riot, tak i v případě DJT není žádná pochybnost.

2 0
možnosti
Foto

To je zásadní otázka a má jedinou odpověď: Proto.

0 0
možnosti
Foto

Na inauguraci DJT jste se nedíval. Budiž. Ovšem inauguraci Vašeho idolu VVP jste si jistě ujít nenechal.

1 0
možnosti
Foto

A kdo říká, že jsem se nedíval? Naopak, velmi pozorně. Má hezkou babu. Ono to je jasné, je to Slovinka, Donald má vůbec velmi vytříbený vkus.

1 1
možnosti

U JFK se uvádělo, že byl dobrý terč, protože měl korzet a hlava mu po 1.ráně nepoklesla. Ta snad nebyla ani smrtelná. Jinak za pussy aféru u Clintona se postavil svoji "vahou"Nicolson a prohlásil - je Vám milejší prezident který ne .... Ale Donalda Hollywood nemiluje, tak to má těžší.:-).

2 1
možnosti
Foto

Ano, ale tehdy, v roce 1963 byly velké diskuze, a přebíral je i komunistický tisk, o rychlosti té střelby.

Existoval jeden film, natočil ho jistý Zapruder, a analýzou nasnímaných okének filmu dospěla Warrenova komise k závěru, že je pochybné, jestli z toho modelu pušky mohl vystřelit tolikrát a tak rychle, jak to bylo na to filmu zachyceno.

2 0
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.