Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LM

K tem zkusenostem jenom malej dotaz.

Toho chlapa z Vaclavaku,kterej daval za cervenejch dohromady lidi na zajezd do Svajcu,se vopravdu nekdo zeptal,kdy je navrat,nebo se tak blbej nikdo nenasel ???

0 0
možnosti
FV

Kdybys nebyl agent, Jirko, tak mi tě bylo vlastně líto. Ta tvoje nostalgie a úpadek, to musí být strašlivý pocit. Kup si medvídka mývala, třeba tě rozveselí.

Nebo už to ani nevnímáš? To pak jo, ale co na to tvoji blízcí? 8-o

4 0
možnosti
Foto

Jsou, Františku, blízcí.

0 0
možnosti

Někoho ještě překvapuje že Hermánek chválí socialismus, normalizaci, omlouvá aktuálně KSČ a její kádrovou politiku, tedy vše to co uvrhlo naši zemi do morálního a ekonomického bahna?

7 0
možnosti
JAN

Evidovaný H. nebyl ve straně, statečný chlap ;-D. Vážně hlí-na. Bylo řečeno, že potrvá 3 generace než se to tu po komunistech srovná, a dříve to prostě vážně asi už nestihneme. S evidovanými, Klausovými, a ani Zemanem určitě NE. Mějte se krásně.

6 1
možnosti
Foto

To nebyla žádná statečnost. Myslíte snad, že jsem byl pod nějakým nátlakem vstoupit do KSČ? Asi jako hrdinný Jan Fischer?

1 0
možnosti
LW

L16e84o 46W44o22l83f

18. 1. 2017 15:16

Pro člověka, který celý život jen prošvejkuje , jak Němci říkají (Durchwursteln), je každý režim přijatelný. Pan Hermánek chtěl tímto říci, že je kanón, a vyzná se v tlačenici. Jinou výpovědní hodnotu, tento článek bohužel nemá. A ani v budocnosti mít nebude.

7 1
možnosti
Foto

Pro Vás, normálně chodit do zaměstnání znamená "Durchwursteln"?

A co preferujete Vy. Třeba Squatting?

0 3
možnosti
MB

Vedoucí úloha strany ihned v úvodu vytlačuje Vaši tezi. Ona stranickost - vytlačila fundovanou odbornost. Podstatné je, jaký máte vztah k SSSR, k r. 1968 a zda víte, kde je Čukotka ! Pokud tazatel věděl něco i o Kamčatce - není co řešit ! Ideální na kterékoliv místo ! Holič k vedení šachty - pekař rozvine gumárenský průmysl - i s. Jakeš zapomene, že se učil u T.Bati a znárodní jej ! Podobně si pak lebedí V.Bilak, který zničil svého zaměstnavatele za poznámku - "Neschopný - nedávat šít rukávy" ... "Strana - Kádry - Rozhodují o všem" - V.I.Lenin - Jeho cestou vpřed ! ... :-)

4 2
možnosti
VV

Ony zu se davno pred rokem 1968 vyplnovaly pred nastupem do zamestnani. Vzpominam si na otazku Byl jste clenem vlajky, nebo co jste delal v kvetnu 1945 a dalsi.

V nasem nejvetsim prazskem zahradnim meste bylo do roku 1946 5 holicu. tri z nic, ti spravne ukecani nastoupili k te sluzbe, co se o ni nesmi mluvit. Od jednoho dokonce cela rodina. manzelka i oba synove. A hadejte, co sanove dnes delaji?

Oba zamestnavaji par lidi co nosi cerne Bundy se zlutym napisem SECURITY na zadech.

2 1
možnosti
IC

Hned v první větě nemáte pravdu. Asi jste žil v jiném prostředí.

7 0
možnosti
Foto

Nežil a na tomto si trvám. Nebyl to program, ale mohlo to tak dopadnout, ostatně, jako vždy, i dnes.

Za asi největší nesmysl a dost ošklivou pomluvu považuji tvrzení, že "KSČ podporovala neschopné a vyhazovala schopné".

Zdroj: http://jirihermanek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=581184

0 3
možnosti
VN

Asi byste měl opravit tu Vaši úvodní větu "...a asi největší nesmysl a dost ošklivou pomluvu považuji tvrzení, že "KSČ podporovala neschopné a vyhazovala schopné"." Navrhuji:

"KSČ podporovala všehoschopné a vyhazovala schopné".

5 1
možnosti
JS

J36a75n 14S57e31m50i94k

18. 1. 2017 13:27

tak ono slo o to ze KSC opravdu podporovala schopne. tedy ty schopne kteri meli spravne ohebnou pater, chteli delat karieru a nevadilo jim pridat se k te parte.

O takove lidi mela KSC opravdu velky zajem- schopne lidi opravdu do svych rad lanarila.

Ja si pamatuji co mi vypravel stryc, uspesny inzenyr ve svem oboru- ktereho do KSC presvedcovali kazde tri, ctyri roky, a on se vszdycky musel vykrucovat a vymlouvat neb neslo jednoduse roci "nechci s vami mit nic spolecneho"

...koneckoncu ze se jim podarilo tech schopnych lidi bez skurpuli natahnout dost svedci spusta nasich dnesnich kapitanu prumyslu I finance kteri vzali rusou knizku jako poukazku ke kariere a privilegiim- vzpomenme na bankere Tosovskeho, premier Fisera, Babise....

2 0
možnosti
VV

Lepsite se.

Takovato zmatek uz jste dlouho nenapsal. Obzvlaste ta veta s korkem a cernou hmotou. Ta je opravdu zajimavaa. Kdo ji pochopil, prosim at mi ji vysvetli.

Jinak po roce 1969 se vyhazovali stranici, kteri si zachovali rovnou pater a okupaci i nadale nazyvali okupaci.

Ti skrivou pateri co ji zacali v tuseni dobreho mistecka nazyvat bratrskou pomoci se pak drali na takto uvolnena mista.

6 0
možnosti
MJ
PC

V diskuzi je aktuálně 15 příspěvků, z toho 9 autorových...

3 0
možnosti
Foto

Já se omlouvám, mělo by jich být alespoň 15. Pokusím se to napravit.

1 0
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.