Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

Vaše články si rád přečtu, ale ty diskuse jsou hrozné.

3 2
možnosti
Foto

A kde ne? To už k Internetu patří. Jistá sorta jedinců se musí vyřádit.

0 0
možnosti
Foto

Pokud si ovšem někdo myslí, že já jsem nějakým obhájcem ruské úrovně, tak to etdy nejsem a nikdy jsem nebyl. Především proto, že mě to vůbec nezajímalo a dodnes nezajímá.

Přesto si dovolím jeden vtip, "opajcnutý" od Radia Jerevan. Dotaz zní: "Kdy bude socialismus zlatý?" A odpověď: "Za komunismu. To bude každý říkat: "Jó zlatej socialismus".

A myslím si, že mnohý Ukrajinec, který pracoval nebo ještě pracuje v Rusku si, když si vzpomene na poměry doma, posteskne: "Jo, zlatý Rusko".

A ovšem, v tomto slova smyslu je Česko platinové.

0 3
možnosti
JF

J36a35r93d16a 22F43i75š34e10r

15. 1. 2017 19:35

Vás to nikdy "nezajímalo a nezajímá", ovšem pokud vám člověk napíše nějakou nepříjemnou pravdu o Rusku, okamžitě se postavíte na zadní a jste vždy připraven se do krve za rusákov bít, i když o tom víte většinou velký kulový, jako o všem(mimo piva).... Rv

4 0
možnosti
Foto

Klausem omilostnění, Klausem...

1 1
možnosti
Foto

Kdo co, omilostněn? A za jakého trestu, prosím?

0 0
možnosti
JP

Agent stále pracuje....Podsouvá nepravdy a polopravdy a očerňuje skutečné nepřátele komunismu a Sovětského svazu. Sám stále patří k obdivovatelům Sovětského svazu, dnes Putinova Ruska, který se snaží bývalou říši včetně satelitů obnovit. Dost pomocníků má i u nás viz, blog. Rusko pravicové? Především rozpína vé a nedemokratické, proto velmi nebezpečné.

7 1
možnosti
Foto

Jako ve filmu Good bye Lenin?

0 0
možnosti
VV

Nevim, co nazyvate levici a co pravici. Ovsem pokud jde o strany a Parlament, tam zadna levice ci pravice neexistuje. Tam jsou jen byvali komunisti a ti ostatni z narodni fronty.

1 0
možnosti
Foto

S tím se dá souhlasit.

0 0
možnosti
MB

Pravda je, že pojmy - levicový - pravicový jsou stále více zmatenějšími. Pak za pravicového považuji toho, který je schopen naplnit to - Aby bylo lépe. Heslo - Můj zaměstnanec - moje viziitka ! Zajistit sám sobě obživu, dát příležitost druhým a podporovat i dobročinnost. U levičáků vidím celý život to stejné ! Oni ̈plamenně hovoří - Neviděl jsem ovšem žádného, který by založil firmu, dal lidem nadprůměrnou mzdu a ještě založil i Odbory. Pouze přisáti se k něčemu ... Paradox dějin - Pak asi nejlepším levičákem byl Tomáš Baťa a úspěšnými pravičáky současnosti - Komunisté ! Je to úžasné, žádný výrobek - žádné vize - Jsou to právě oni, kteří z bezvýznamných funkcí v kravíně - Kováčik, lidé s morálně otřenou minulostí - Filip, zrádci národa - Semelová (1968 + K.G), mohou oprávněně zvolat - "Zlatí Komunisté" ! Dnes milionáři, ze Žugulíka do Mercedesu, na akce "Z" nemusí chodit ... Paráda !

1 0
možnosti
Foto

A další poznámka k Trojagentovi: Když podle něj komunisté začali vydělávat prahy, proč nevydělávali také zárubně, okenice a podobné?

2 0
možnosti
Foto

Jistě. Na všem se dá vydělat, když to člověk umí.

0 0
možnosti
Foto

Pokud je dle Trojagenta Rusko jednoznačně pravicové, jak Trojagent uvádí, pak by podle jeho vyšinuté logiky nejpravicovější zemí na světě musela být KLDR.

2 0
možnosti
Foto

To je zajímavá myšlenka, ale zcela chybná. V KLDR je princip vedoucí úlohy komunistické strany dotažen ad absurdum.

Najděte si prosím jinou hračku, Ireine. Jinak Vaše "vtipné" poznámky nemusí padnout na úrodnou půdu.

0 6
možnosti
Foto

Zeptal bych se diskutéra Š., za jakých podmínek by ty jeho téze přestaly platit. Pokud však sám prohlásí, že platí za jakýchkoliv podmínek, tak to znamená, že jeho téze nejsou verifikovatelné, takže se jimi není třeba zabývat.

Jinak přestupy podnikatelů, kteří jak sponzorovali KSČ, tak po r. 1948 přešli do jejich služeb po znárodnění svých firem, nebyly jinak ojedinělé. Jako příklad lze uvést nakladatelství ODEON, jehož majitel Fromek pokračoval tuším ve funkci ředitele.

1 1
možnosti

Koukám, že vám ta věta, že jste komunista, leží hodně v žaludku. A to mě velice těší. Snad vám ten stav napružení vydrží alespoň týden.

Jinak tento váš canc pokládám za vtip století :

A Rusko? To je bez ohledu na svou komunistickou minulost jednoznačně pravicové.

Zdroj: http://jirihermanek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=580604

1 1
možnosti
Foto

Jinak platí, že všichni sovětologové, trockisté, Číňané a Albánci před r. 1989 velmi rozhodně prohlašovali, že režim, který existuje v SSSR, nemá nic společného s komunismem.

0 3
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.