Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J12a85n 35R18á45ž

31. 12. 2016 15:00

Já se s imperialistickou propagandou importovanou k nám balony setkal. Hráli jsme fotbal v Brně na Žlutém kopci a ejhle přistál tam balón a z něho se sypaly letáky. Pamatuji se, že tam byly karikatury naší vlády jako houby. (hřib Nejedlý, klouzek Kopecký) Díky tomu i proběhlo mé prvni setkani s StB. Všechny nás totiž odvezli a zjišťovali co jsme tam četli, jaký na to máme názor a museli jsme podepsat, že nikomu nic neřekneme. Podotýkám, že nám tehdy bylo 8-10 let.

To, , že mohou ovlivnit veřejné miněni letáky z balónu, jak si tehdy myslela StB, je stejná kravina, jako že mohou veřejné míněni ovlivnit nějaké proruské weby, jak si myslí nějací pošuci dnes.

0 0
možnosti
Foto

Díky těm balonům ale také spadlo jedno letadlo.

0 0
možnosti

koukám dnes má službu Lánský a Karásek :-)

1 0
možnosti

Ale píšeš úplně stejně jako kdybys měl v žíle 8 argusů, Jyřiku...R^

5 0
možnosti
Foto

Mysleti si znamená nic nevěděti, Lubošku. A hovoříš o číslech platných v 70. letech. Tehdy ano.

0 1
možnosti
Foto

Pro mě lepší stalinista, ze kterého se stal disident, než nestalinista, ze kterého se stal udavač

12 0
možnosti
Foto

Správně. Lepší stalinista s krví na ruou než vyurinovánek, který nikoho neudal.

0 5
možnosti

U Kvapilů se s vámi nikdo nepohádal a tak jste napsal samostatnou slátaninu. Jste nepoučitelný, ani po třech letech letech majdanského omílání stále nemáte dost?

Co si tím vaším psaním dokazujete ví snad jen ten, komu posíláte link svých angažovaných blogů pro naklikání karmy.

2 1
možnosti
Foto

Komu posílám link svých "angažovaných" blogů,

1 1
možnosti
MM

Jako zpestření Silvestra dobrý, jenže vy takhle píšete celý rok.

Tak ať vám ta láska k Rusku vydrží, každý nějakou potřebuje. ;-)

7 3
možnosti
Foto

Já Vám, pane Mudro děkuji a přeji vše nejlepší do Nového roku.

Nicméně, s tou mojí láskou k Rusku to ani zdaleka není tak žhavé, jak myslíte. Jen mě od doby třeštění kolem Pussy Riot tak trochu vadí, že Rusko tak vadí.

Jo a taky Olympiáda tam kolem toho bylo řečí, stejných, jako měli komunisti k Olympiádě v LA.

1 2
možnosti
RH

Záměrně dlouhodobě přehlížíte skutečnost, že prozápadní směřování vždy prosazoval i proruský Janukovyč. Vstup do evropských struktur v budoucnu byl jeho program. Ono to nelze stavět buď anebo, ještě nedávno nikdo netušil, že se nejedná o přátelství (jak píšete i vy) ale nějakou vrchnostenskou nadřazenost nad Ukrajinou a Ukrajinci, na kterou si spasitelským komplexem postižené Rusko dělá nárok. Srovnání s Kubou je taktéž úmyslně nepřesné. Nikdy nikdo Kubě nezakazoval být součástí komunistického bloku, kdyby vůči němu USA používaly stejnou politiku, pak už je šedesát let oblíbeným americkým letoviskem... Také přehlížíte rozpor v logice, když přiznáváte Rusku nějakou přirozenou nadvládu nad Ukrajinou, ale kritizujete evropské mocnosti, ke kterým bychom touto úchylnou logikou měli mít nějaký vazalský vztah a tedy násilím vynucovanou poslušnost. Rusko, které je mentalitou někde do první poloviny minulého století, nechápe, že svým jednáním poškozuje své postavení na Ukrajině. Doposud měly ruské tradice na Ukrajině srovnatelné postavení s Ukrajinskými, ale začíná se na ně pohlížet jako na cizorodé až nepřátelské prvky - viz. např. potlačování Dědy Mráze... Paradoxním výsledkem snahy o zachování "ruského světa" je jeho faktické zmenšování...

9 1
možnosti
Foto

Pane Horáčku, Vy si stejně vždy zdůvodníte to, co chcete dokázat.

3 6
možnosti
MS

Přemýšlení "vlastní hlavou" není žádnou zárukou, že se člověk dopracuje ke správnému závěru. Záleží hodně na tom, co v té hlavě je.

10 1
možnosti
Foto

To jistě ne. Ale je dobré vlastní hlavu používat.

3 2
možnosti
MH

Pokud se nám snaží jediný správný tisk naznačit, že nebýt proruských webů, budeme všichni pozitivně naladěni na vlně našich demokraticky zvolených vůdců a tím pádem náš život mnohem snažší bezdezinformační a svobodnější tak jsme zpět v té prdeli 80tých let. Krásný nový rok a karma. Díky za Vaše blogy.

3 11
možnosti

Milý autore, samozřejmě že vy, ani pár vašich věrných rudých comrades, nikterak k tomu vašemu proruskému bláznění a proruské, kolaborantské službě, ony "našeptávací" weby nepotřebujete. Ty jsou zřízeny jen pro ty nekované, nepřesvědčené a dosud váhající, ne pro Vás a tu vaši rudou skupinku. Naopak vy a vaši kámoši to prostě máte v genech a výborně a naprosto přirozeně si poradíte i bez podobné našeptávající nápovědy, jde to přímo z vašeho nitra a srdíčka, nemám pravdu?:-)

14 2
možnosti
Foto

Pokd lidi se zdravým rozumem považujete za "věrné rudé comrades", tak se proti tomu nedá nic dělat. Navrhovat nějakou odpomoc by bylo neetické.

A proč má být ten, kdo rozumí ruské politice "rudý"? Pak tedy, asi ten, kdo rozumí současné německé politice je "nacistický", že?

3 4
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.