Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J90a95r45a 98R54a96n32k

14. 12. 2016 2:55

K nadpisu - takovy, jak nakazal zachazet s vezni, pouzit i chemie, kterou on sam nechal na l;id pouzit. Ukazalo se, ze je tak bestialni, jako byl otec. Ale msta neni nikdy resenim, tak bych ho nechala odejit do zeme podle sveho vyberu, tak jako Janukovyc:-)

0 0
možnosti
Foto

J29i93ř58í 85K18i50n14d20l

11. 12. 2016 19:21

RvRvRv Neskutečná blábol, jak typický pro vás

4 3
možnosti
Foto

J52i86ř34í 77K23i32n83d20l

11. 12. 2016 19:20

Pane vy jste úžasný demagog. Teprve ted jsem si přečetl ten váš pamflet a žasnu. USA se před 71 lety rozhodly raději obětovat japonské civilní obyvatelstvo, aby zachránilo několika násobné množství civilních osob, které chtělo Japonsko použít jako živé štíty proti armádě USA. Stejně tak i japonské vojáky a i svoje vlastní. To z důvodu, že další vedení války už nemělo smysl a jednalo se jenom o zbytečný maskr civilistů a vojáků .Japonsko se odmítalo vzdát z důvodu, že hrálo na ztráty americké armády a věřilo, že veřejné mínění po zjištění kolik amerických vojáků umírá postaví se proti válce. Potom USA samo nabidne ukončení války a Japonsko si pak bude klást podmínky

3 1
možnosti
Foto

Proti sobě ovšem kladete skutečné oběti proti hypotetickým. Mohutný úder sovětských armád by smetl jakýkoliv japonský odpor.

2 7
možnosti
JF

J16a58r70d39a 25F82i44š71e57r

11. 12. 2016 15:35

"bez pomoci USA by vzbouřenci v Sýrii nepřežili ani dva týdny"?

ale no tak Hermánku...Do Sýrie Rus navezl už od doby CCCP obrovské množství zbraní, mimochodem mířily tam také tanky, OT a ruční zbraně z Československa..Znal jsem jednoho kapitána naší námořní plavby, který mi vyprávěl. jak vezl "traktory a další zemědělské stroje", tedy tanky, BVP a další do Sýrie.

Z těch videí je vidět, že se většinou jedná o staré sovětské tanky, T-54, T-72 ,BVP, rychlopalná děla a těžké kulomety namontované na normálních autech, tedy výzbroj, kterou třeba naše armáda léta nepoužívá, natož třeba americká. V tomto regionu musí být neskutečné množství zbraní hlavně z ruska a mnoho z nich se dostalo islamistům do rukou (třeba na jejich přehlídkách byly běžně vidět T-54, BVP-1, samohybné houfnice 122 mm "Gvozdika" a další sovětské kusy). Ze západních zbraní to jsou max. Humvee (které sebrali irácké armádě) a sem tam nějaké pěchotní zbraně...takže rusák tam bojuje proti svým zbraním...:-)

9 3
možnosti
Foto

A co zásoby ukusují z hlavní děl? Bez proviantu nepřežije žádný voják ani dva týdny a k nákupu proviantu jsou třeba peníze.

A mimochodem, nemyslím, že se USA nějak tají tím, že podporují "umírněné vzbouřence. o to je, to sice nevím, ale podporují.

mimochodem, co ta vlastně nejdůležitější součást boje, střelivo? Také tam našli zásoby na 5 let?

3 3
možnosti
JL

Doporučuju nechat Syřany + žoldáky, ať se mezi sebou vraždí delší dobu. Tím ti nejagresivnější budou eliminováni a pak zemi okupovat a dosadit inteligentní lidi do čela, případně rozdělit.

1 0
možnosti
RH

Jasně, fašista Porošenko je ochoten bombardovat vlastní obyvatelstvo na Donbase, zatímco hrdinný Asad s trpasličím kamarádem z Kremlu hrdinně bojuje s teroristy a je neohroženě odhodlán obětovat statisíce vedlejších obětí..

13 5
možnosti
TV

Karma. Aneb bombardování je buď humanitární nebo vražedné (záleží na tom, která strana bombarduje). Sýrie s Assadem v čele se nechce nechat podrobit globalistům (a předpokládám nechat si zprivatizovat veškeré nerostné bohatství, infrastrukturu...atd). A tak musí být "diktátor" ve jménu většího dobra humanitárně odstraněn.

7 7
možnosti
Foto

Hlavně se sleduje politika oslabit pozice Sýrie ve vztahu k Izraeli.

1 3
možnosti
Foto

Pokrytectví je součástí ideologie tzv. demokratů Rv

2 6
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.