Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Sice off topic, ale je mi líto vaší o třicet let mladší ženy a hlavně vašeho tchána. Jste asi stejně staří a on si zeťáka představoval asi úplně jinak, ne několikrát rozvedeného starého fotra. Jestli bych si mohl přát blog "na přání", pak by to bylo právě o vašich zkušenostech. Tedy relativně mladá žena a starý muž. A umíte si představit, pane Hermánku, jak se vaše žena baví s kamarádkami ve vaší nepřítomnosti? Jak se uculují, že ten její bloger má sice vysokou karmu a je takový brouk pytlík, ale jinak je to vlastně stařešina s přezdívkou brouk Svislík?

1 0
možnosti
Foto

Víte toho víc než já a z 90% si prostě vymýšlíte. To ale není vůbec nic nového, že?

0 1
možnosti
MB

Český živnostník už má EET - Je to lotr, tak posypat DDT ...Z jeho kožichu vypadne páru blech - 18 miliard ? Zase pech ...

Na ideové konferenci někdo zvrací - hlavně se vyhnout řádné práci !... Populismus, dluhy - naše cesta - kyne, bublá díže těsta ! ANO - byrokratizace - regulace - To je i ČSSD, oranžová agitace" ! ... :-)

0 0
možnosti
MB

p. Dvořáček, když např.otcovsky diskutuji např. s dcerami, používají podobně pojmy - Nová doba, společnost se vyvíjí , staré neplatí, je tu to nové ... Já argumentuji - V čem je to - nové nové ? Zjednodušeně - pořád je nějaká doba - jsou tam lidé - mají motiv stejný - chtějí žít . Liší se - jedni zaměstnávají - druzí se nechávají. Na nimi je pak Stát - režim , jako forma nutného, nicméně potřebného zla. Ke svému provozu něco žádá a očekávaně sužuje . Pak jde o tu vyváženost ... Tady ta přirozenost se ovšem už začíná Masivně vylévat zase z jiné vaničky ! Doba je nová pouze v tom, že ten, kdo má zájem a ochotu cosi tvořit - OSVČ je blázen a v podstatě se stane exponátem ve Valašském muzeu ! :-)

0 0
možnosti
MD

Pokud tedy ja ted rozumim vam .. nejspise jste muj prispevek cetl dost ledabyle.

0 0
možnosti
LW

L68e38o 11W68o76l56f

10. 12. 2016 13:01

Ač sám nekouří, rád podkuřuje.

2 0
možnosti
MD

Lidska spolecnost se vyviji, prochazejic svymi fazemi. I kdybychom tedy pripustili zakaz koureni v soukromych restauracnich zarizenich, jsme opravdu ve vetsine pohledu na soucasny stav spolecnosti a deni v ni tak daleko, abychom zavadeli podobne opatreni?

vysvetlivky : Neoprasujeme smitko z ramene fraku, zatimco mame lakyrky od blata?

0 0
možnosti
MB

Tady přece nejde o kouření - nekouření. Tady jde o pojetí života celého. Jsem fascinován tleskači a podporovatelů toho, kteří se stále domnívají, že onen život je možno spoutat do Brožůry ! Pravděpodobně to souvisí s pojmem svobody - - rozumu - odpovědnosti a alternativy. Obávám se, že ta svoboda z r. 1989 mnoho lidí zatěžuje ! Nebyla vybojována - byla v podstatě přidělena, tedy opět zadarmo. Co je zadarmo, nemá valnou hodnotu, atd., atd ... Dále se tedy regulujme, zadlužujme, zakazujme ...Budeme opět svobodni ... :-)

1 0
možnosti
Foto

"Mladší by měli uvolnit místa starším, ale zákonem se to nevynucuje. Ti, kdo nastupují do tramvaje, metra či autobusu by měli dát přednost těm, co vystupují. Ale také se to zákonem nevynucuje."

Zatím ne, ale při blbosti a horlivosti našich zákonodárců, to do budoucna hrozí.

3 0
možnosti
Foto

A jakou to má souvislost s diskutovaným? Nehrozí třeba také přelidnění a hladomor nebo jaderná válka?

A v té měkčí a realističtější verzi, třeba islamizace Evropy?

0 2
možnosti
Foto

ale ovšem, restaurace je veřejný prostor, majitel či nájemce se musí přizpůsobit

1 4
možnosti
AH

A34l82e40s 49H33r84y34c

10. 12. 2016 12:17

Můj soukromý prostor za veřejný označili socialisti. Nepřekvapuje mě, že tomu mackotoč přitleskává.

2 0
možnosti
Foto

Pokaždé píšete nový článek bezprostředně poté, co Vás manželka majzne litinovou pánvičkou po hlavě?

4 0
možnosti
Foto

Ne, to ležím v komoře, nožkama nahoře.

0 0
možnosti
SN

:-).....Vážený autore ! Většinou Vám fandím, ale to, co se děje v poslední době, kdy dobře zaplacení poslanci odhlasují zákony, které se příčí zdravému rozumu a hlavně......které jen utužují omezení svobody jednotlivého člověka, kterou se dneska kde kdo ohání ! Zákaz kouření, když už pominu zákaz kuřáckých koutků, na otevřené zastávce, tak to už je na hlavu.

Doporučuji si najít včerejší události....rozhovor náměstkyně ministra zdravotnictví se senátorem Kuberou. Absolutně nekritická fanatička, která si myslí, že zachrání lidstvo.

Už jsem vzpomínal - nařízené prohlídky komínů,(koho ohrožuji zaneseným komínem, když to nehoří), 1000 - 1800 kč za půl hodiny? Co zjistí specialista na nových kamnech, kde se topí dřevem a uhlím a každé dva roky vypláznu 1000 - 2000 kč, navíc...kde mám toho specialistu sehnat? Prostě....obojek se utahuje a někteří tomu tleskají ! !!!!!!

6 1
možnosti
Foto

Je mi líto, Stando, ale není vůbec žádný důvod, aby bylo kouření na veřejnosti povoleno.

Kdyby dnes byly cigarety novinkou, tak budou patrně zcela zakázány nebo povoleny jen pro domácí použití.

Současný stav je jen tradicím a zvykem. A ničím jiným.

Tak Třeba v USA nelze na veřejnosti ani nést láhev alkoholu nezakrytě. Musí být v neprůhledném obalu. Takové tam jsou prostě zákony a že by tam někdo hulil na zastávce, je pro mě dost nepředstavitelné

2 2
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.