Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

pan Hermánek je zde aktivní ve více vláknech a pod mnoha blogy a proto své připomínky k jeho větě Podstatou problému, neboli Problematis natura je v tom, že mnozí zde budou nespokojeni s čímkoli, kromě svých vlastních myšlenek píši (mimo jiné) zde :

Mýlíte se Jiří, napište skutečně kvalitní blog, nebuďte arogantní, namyšlený, přesvědčený jen o své pravdě, neponižujte apriori v blogu verbálně ty, kteří s vámi nesouhlasí a neřiďte se heslem kvantita je vždy nad kvalitou a máte karmu. Upřímně, bývaly časy, kdy vaše blogy byly v dobrém slova smyslu pro pobavení a daly se i chvílemi číst, i když ne se vším se dalo souhlasit. Ale jak jde čas, je to více a více o zaťatosti až umíněnosti a autoritativnosti, viz vaše směšné mazání příspěvků. O vašem chybném přístupu svědčí i dokola se opakující témata made in Ukrajina a súčko, Zeman, Havel + Charta 77, normalizace, ruská okupace, Putin a podobně. Chápu, máte své vidění světa, poplatné vaší genezi a dokonce si i myslím, že vám ho i s ohledem na váš požehnaný věk nikdo nechce příliš brát, ale zkuste se zamyslet, jestli to své vídění neventilujete až příliš a jestli vaše blogy nejsou spíš mucholapkou doslova pro pobavení. A někdy jste s tím svým přístupem až směšný (komický), upřímně. A to samé platí i o vašich komentech, no offense. Zkuste začít tím, že příště místo jednoho blogu půjdete na procházku. je to rozhodně zdravější, pro vás i pro čtenáře. Přeji hezký den.

7 0
možnosti
Foto

Vy máte s pane Flaškou soutěž v opisování?

1 3
možnosti

co opisuji? Upřesněte to prosím. Jestli vám vadí, že jsem svůj komentář z jiného vlákna dal jako hlavní příspěvek, tak se chováte jako malé děcko. Jste nepoučitelný.

4 0
možnosti
Foto

Jsem malé děcko, co by chtělo všecko a Vy zas velmi nedůtklivý člověk.

0 3
možnosti

nařknete, že opisuji, já se logicky ohradím a podle vás jsem nedůtklivý člověk. Myslím, že víc nemusíte dodávat.

3 0
možnosti
Foto

To v žádném případě ne, už toho bylo až moc.

0 1
možnosti

Jiří, zkuste si prosím v klidu s chladnou hlavou přečíst, co jsem napsal na začátku tohoto vlákna a popřemýšlet o tom. Třeba v parku na lavičce.

1 0
možnosti
Foto

Já Vás Karle cením a Vaše výtky si beru k srdci. Polepším se. Možná.

0 0
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.