Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

O38t28a23k94a17r 39S96e43k11l

25. 11. 2016 7:13

Dnes s Vámi dokonce musím souhlasit. Tedy , alespoň s jednou větou..... O té hydře a Hradu......:-):-):-)

0 0
možnosti

Bolševicko-estébácká verbež vyrazila do útoku, takže Zeman zřejmě ohlásí kandidaturu.

5 3
možnosti

Plus za tu verbež. Ale ti už nikam nevyrazí, jen budou pomalu trouchnit jako tuhle náš Jirka alias Dvořák.

1 2
možnosti

Hermánkiu, zase jeden dort od pejska a kočičky, co?

Ovšem, ty peníze, asi 22 miliónů, které na účet strany SPO přišly od firem spojených s hradním poradcem Martinem Nejedlým, jsou jednak naprostou prkotinou s ročním kapesným pana Horáčka a pokud je srovnáme s dary na volební kampaň USA, podivíme se.

Zdroj: http://jirihermanek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=569323

3 1
možnosti

Drahý Jiří - ty máš asi opravdu dojem, že si lidi nepamatují, co se dělo před čtyřmi nebo pěti lety. Tak ti to trošku připomenu. Postup Karla Schwarzenberga do druhého kola prezidentských voleb byl velkým šokem. Vůbec se s tím nepočítalo - a to že v prvním kole bude jeho ztráta činit pouhých 0,8% už vůbec ne. Mnohem větší šance na postup se dávaly Fischerovi (tomu asi nejvíc), ale i Dientsbierovi - to ještě nebyl ten neoblíbenej Dientsbier.

5 1
možnosti
Foto

To by ovšem idnes nesměla začít mohutnou kampaň ve prospěch Schwarzenberga.

1 2
možnosti

Jirko, opět výborný, neotřelý a nápaditý článek. Karmička a tak.

Akorát jsem ti zapomněl říct, že už ty tvoje psycho-slátaniny ani nečtu, ale to neva, v diskusi se občas pobavím. R^

2 3
možnosti
Foto

Tak děkuji, Franto, nedostudovaná osobo.

1 2
možnosti
Foto

Tak dnešním dnem prohrál pan Horáček volby, stačí, když protikandidát ukáže screen z téměř smazané diskuze jednoho člena jeho fanklubu, pana A.

2 0
možnosti

Vy se toho Horáčka nějak bojíte, že proti němu píšete pamflety už teď. Že byste už začínal chápat, že hulvátství a hrubost nemůže lidem imponovat donekonečna?

6 1
možnosti

Jeste ze prezident nechodi vencit psa. Jinak by mu byl pridelen osobni novinarsky scitac nepouzitych sacku u pouzite vegetace.

2 1
možnosti

P27e83t62r 12T35o52m95e36k

24. 11. 2016 17:45

A možná by musela čestná stráž tomu psovi salutovat stejně jako Mynářovi.

1 0
možnosti
Foto

K15a51r20e25l 19C65a95c41h

24. 11. 2016 17:04

No také jsem ten článek v MF viděl, ale číst jsem jej nehodlal. Nevím ani který myslitel byl autorem článku. Jen jsem si řekl, že je vcelku hloupé rozebírat sponzorské dary kolem prezidenta a SPZ, když na sponzorské korupci je založen kompletně celý náš politický systém . Každá politická strana má své sponzory a čím má blíže k možnosti dostat se po volbách ke korytům, tím těch sponzorů a velikosti darů přibývá. Každý sponzor to vnímá jako investici, od které očekává také nějakou návratnost. Proto se strany snažily své sponzory utajovat různými falešnými identitami (Lájoš Bácz apod.) Dokud se neudělá rázný řez do financování politických stran, aby byly závislé na počtu svých sympatizantů a ne na sponzorské korupci od firem, tak se u nás nic nezmění. Od politiků ale nic takového nečekám, protože toto korupční prostředí jim většinově vyhovuje, ono z toho vždy něco kápne do kapsy. Nejvíce jim však vadí Babiš, který si může být sám svým sponzorem a tak na něj ušili zákon. Horáček také může být sám svým sponzorem, ale ten nevadí, protože Fortunu již prodal a hlavně současný prezident některým vadí ještě více.

6 2
možnosti

Já se těším až někdo dokáže obhájit Zemana nějakým skutečným faktem a ne jen srovnáváním ho s jinými, údajně jěstě horšími.

6 2
možnosti

Zeman jako jediný nekradl , netuneloval a neodkloňoval8-o

5 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS