Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

dnes to bude Jiří docela tučná odměna od Internet Research Center, co? Tolik důležitých a hlavně dobře placených klíčových slov. A pak ten koeficient za karmu a počet diskuzních příspěvků! Chce se mi zvolat bravo, ale je to spíš od vás k pláči, kam lze až klesnout, za peníze.

P.S. jinak, Jiří, vás je v "novinařině" škoda, měl jste se dát na práva, takový předsedaÚstavního soudu, to by byla parketa pro vás. A těch Argusů, co by bylo z toho platu, jaj! Ten váš vývod, že zánikem dárce zaniká právní vztah a předmět daru by se měl vrátit, je přelomový. ;-D

Zánikem dárce, SSSR zaniká také samozřejmě darovací smlouva a obdarovaný by měl dar vrátit.

Zdroj: http://jirihermanek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=568190

0 0
možnosti
Foto

A komu by se měla vrátit Aljaška, kdyby zanikly USA? A tam nešlo o dar. Zánikem Rakouska-Uherska se hrad Konopiště vrátil do vlastnictví Republiky československé příslušným znárodňovacím zákonem bez náhrady. Takže precedens existuje.

1 0
možnosti
JS

R^ Karma, a já bych šel docela i dál: ta "prkotina" s Krymem začala Kosovem, a Trump by měl urovnat Ukrajinu přes Minsk, s tím, že Krym se připojil k Rusku po převratu, který měl nepřátelské podtóny pro Rusy tam žijící.

4 6
možnosti
Foto

Dá se to dokonce udělat lidštěji a demokratičtěji. Navrhnout na Krymu konání referenda pod mezinárodní kontrolou. A dokonce jedině takto se to dá udělat.

3 2
možnosti
Foto

Já si říkal, že tam bude Krym, nebo Ukrajina, nebo alespoň ukrajinská stíhačka. Nezklamal jste. Jenom jsem zvědav jak dlouho vám neobolševikům to adorování Trumpa vydrží.

3 3
možnosti
JV

Moc dlouho asi ne, nejpozději zhruba v době, kdy přijde na řadu vzkříšení stavby US radaru na našem území. Počkejte, jak budou současní adoranti běsnit :-)

0 0
možnosti
PT

P41e65t40r 40T69o59m75e64k

19. 11. 2016 13:16

I kdyby to tak bylo. Od kdy se dar vrací ? Když dostanu dárkem hodinky, mám je na jak dlouho ?

2 0
možnosti
JN

J88o88s25e67f 60N20o25v17á21k

19. 11. 2016 14:21

jak dlouho budete chtít, můžete je klidně vrátit nebo zahodit;-)

1 0
možnosti
LC

asi se všichni shodneme na faktu , že světový mír a to , že 60 let nebyla rozsáhlejší válka bylo zabezpečeno zbraněmi hromadného ničení, zkrátka ten kdo zmáčkne knoflík a pošle rakety s jadernými hlavicemi zemře a nač potom válčit, válčilo se vždy o území a o území ála Černobyl nemaj realitky valný zájem

4 2
možnosti
LC

jiná než jaderná válka mezi oběma ferderacemi být nemůže a rozhodně se neodehraje jen na jejich území

4 4
možnosti
VK
LC

Horáčku, Vy chcete jadernou válku, místo dobrých vztahů mezi dvěma velmocemi ?

3 3
možnosti
RH

Na dobré vztahy musí být dva a appeasement k míru nevede...

8 1
možnosti

Stejně to nakonec dopadne tak, že republikáni do roka toho moulu odvolaj a dovládne jejich viceprezident;-)

1 1
možnosti
RH

To záleží na jeho politických schopnostech...

1 0
možnosti
RH

Republikáni jsou v tomto rozpolceni a Trump si nebude moci dovolit znepřátelit si celé jedno konzervativní křídlo, které je tradičně protiruské. Trump potřebuje kongres k realizaci své politiky. Proto je nepravděpodobné, že by Trump nějak zásadně Rusku ustupoval. Ovšem vše jsou to jen dohady, praxi uvidíme...

2 2
možnosti
Foto

Ano, v tomto s Vámi souhlasím.

Ale jednu věc si ve svojí nabubřelosti neuvědomujeme, že se USA a EU postupně dostávají do izolace a ne Rusko. Stačí jen jak za poslední měsíce Západ ztratil Turecko a Filipíny. Nyní ztrácí Srbsko, Bulharsko, Podněstří a zřejmě i Rakousko (pokud zvítězí Hofer).

O zemích střední a jižní Ameriky, zemích Asie a Afriky ani nemluvě.

Takže, nechejme se překvapit. Trump pochopil, že světová politika se nedá dělat pouze vyhrožováním a násilím.

3 6
možnosti
TG

T50o29m81á58š 75G20a10y27e84r

19. 11. 2016 11:49

Ano, a je neuvěřitelné, jak rozhodnutí rudého diktátora Chruščeva dokáží někteří "demokrati" obhajovat... fakt hodně úsměvný...;-)

6 5
možnosti
JS

Chruščov to obalil politicky, ale byl to víceméně administrativní krok danný infrastrukturou která byla daleko více namontovaná na Ukrajinu než na Ruskou federaci.

0 0
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.