Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dobrý den, můžete vysvětlit jakým způsobem ČT zkreslila "KRÁDEŽ PERA" panem Klausem v Chille? Snad nechcete tvrdit, že to byla podvržená scénka, natočená někde jinde a někým ůplně jiným? A co se týká pana Zemana, tak jeho prvořadou povinností je lidi spojovat a ne pro svoji stařeckou ješitnost rozdělovat. To dělal a dělá dodnes pan Klaus a mnoho dalších.Rv

0 0
možnosti
Foto

Záznam byl zmanipulovaný těmi kroužky. Prostě to bylo zkreslené. Nebyl to originál záznamu.

0 0
možnosti

L30e97o 14W44o11l56f

16. 10. 2016 20:02

Prodáváte staré klobouky. To, žádná krabička lentilek neosvěží.

3 0
možnosti
Foto

Skoro 200 příspěvků a ani jeden o amerických lentilkách.

2 1
možnosti

Ty US lentilky jsou spise M&Ms ... Skittles - nektere jsou plnene cokoladou - tj. jako vase lentilky, ale vetsina je plnena sladkym zele.

.

Doufam, ze jsem vas potesil ... ;-D

1 0
možnosti
Foto

Jinak, ta diskuze se stává již trochu únavnou.

Dostal jsem od Káti Strouhalové z Moskvy čokoládu, nikoli tu Porošenkovu, a tak ji sním vypiju kafe, schrupnu si a uvidíme.

Dobrý spočinek přátelé a neberte život tak vážně. Stejně z něj živí nevyváznete (Kameňák režiséra Trošky)

2 2
možnosti

Klasika, došly argumenty, tak se tady hodí do placu žoviální "neberte život tak vážně" a vyklízí se pole. ;-D

9 2
možnosti

Nevím jaké pomluvy "Zemana" Českou televizí máte na mysli. Z televizní šotů, o jejichž pravosti nelze pochybovat, si může každý udělat obrázek. Pokud ovšem vidět a slyšet chce. :-/

3 0
možnosti

Ty uvozovky patří k pomluvám.

0 0
možnosti
Foto

Říkám si co že je dneska za den, že se vrchní Putinův politruk otírá o VH, pak se podívám nahoru a tam stojí, že svátek má Havel.

P. S. Z autorovy úvahy o táboru Pravdy a lásky logicky vyplývá, že autor pokládá jak Klause, tak i Zemana za reprezentanty Lži a nenávisti.

7 1
možnosti
Foto

On se Havel jmenoval Havel Havel?

Jako ten s těmi sochami?

0 1
možnosti
Foto

Tak si říkám, 98 diskusních příspěvků, juknu tam, tam bude narváno. A oni diskutují tři lidé a polovička příspěvků je autora ;-D!!

9 0
možnosti

P92e94t96r 65S66k46á35l72a

16. 10. 2016 11:36

Standardní situace. Občas diskutuje i sám se sebou.

15 0
možnosti
Foto

Jen letmo přeruším ignoraci tohoto "autora" abych vyjádřil pocit po přečtení: 8-o8-o;-D;-D;-D;-D;-D.

BTW: Včera jsem náhodou při probírání filmotéky narazil na záběry zduněného Zemana u korunovačních klenotů a rozesmál jsem se při vzpomínce, jak zrovna tento "autorů" důrazně a vytrvale oblboval jeho virózou. Ono je to tak vlastně se všemi jeho texty: skutečnost je nezajímavá. můj názor nade vše..... A když už je Buk přiznán i Rusy, tak bude alespoň nesmyslně vnucovat, že to letadlo tam klidně doletět mohlo. Zkrátka: hledat v jeho textech pravdu, logiku, či snad (nedej Přírodo) se jej snažit pochopit, to je taková současná kvadratura kruhu.

19 2
možnosti
Foto

Hysterie, kterou nyní US propaganda předvádí vůči Donaldu Trumpovi, přesahuje všechny myslitelné meze. S jídlem roste chuť, obávám se, aby mainstream tyto průkopnické metody nepřevzal i proti Miloši Zeamanovi a nezačal před volbami vytahovat různé ublížené krásky jako čertíky z krabičky Rv

2 10
možnosti
Foto

To by ale, Miroslave, nikdo nevěřil. Najdou si něco jiného.

2 3
možnosti

Vše je tak průzračně jasné, za vše může Havel! Arbitráž s Novou stát prohrál, protože Nova se stala konkurentem havlovké ČT, proto i ČT natočila ruční ekvilibristiku přesunutí pera do Klausovy kapsy. Zemanova šavle byla způsobena neznalostí s pobytem na ruském vyslanectví, protože Havel tam záludně nechodil. A pozdní přílet na pohřeb? To je úplně jasné, letadlo startovalo z letiště Václava Havla! :-/

9 0
možnosti
Foto

Myslím, že se mýlíte. Vojenské speciály startují z Kbel.

1 1
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.