Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PZ

No zrovna nedavno se me jeden American ptal; "Jak je to s tim Hermankem, mame to u neho dobry nebo ne"?

:-)

0 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

To permanentní urážení diskutujících svědčí o určité mentální "úrovni" autora.

8 3
možnosti
Foto

Nádherné. A copak jsem tě neviňátkům provedl, říkejte?

A nechápu, proč ke slovu úroveň dáváte uvozovky. V tomto případě to nedává smysl.

Ale, já chápu, že se nějak bavit musíte. Je to na těch každodenních příspěvcích vidět.

Nevím, kolik Vám je přesně let, Šrejbře, ale důchodce asi nejste. Vždyť je tolik jiných zábav.

1 5
možnosti
VV

Neprehanite uz to s tou recesi?

3 0
možnosti
Foto

Recese se nedá přehánět. Proto to je recese. Kdyby se něpřehánělo, nebyla by to recese.

2 1
možnosti

Víte co, mně by dokonce nevadilo ani to "drátování" do našeho zadního dvorku, jak to nazýváte, ale muselo by jim to "jít od ruky" , a ne se jim to sypat jako domek z karet... tedy pokud někdo "umí" a má dobré výsledky, ať vyváží demokracii. Já bych taky radši jezdil do arábie, kde by to bylo jako ve švýcarsku, a pokud by to USA zmákly, pak bych jim tleskal bez ohledu na to JAK by k tomu ten který národ dotlačily. Totéž , a ještě víc, platí o dollaru, pokud by měli přebytky obchodní bilance, dluh nula... tak ať si dělají politiku jakou chtějí. Je mi líto, ale oni se teď díky tomu jaké mají výsledky musí stáhnout a konsolidovat. To je to co chce Trump. Jinak ideologicky nemám proti USA nic, jen to chce realismus a izolacionismus.

3 2
možnosti
Foto

Ano, Jiří, je to tak. Není pochyb o tom, že byste žil raději na Západě než v Rusku. Vždyť celý produktivní život jste aktivně sloužil STB a KSČ proto, abyste mohl formou služebních cest i dlouhodobých pobytů na Západě vychutnávat výdobytky blahobytné západní společnosti. Nyní, kdy jste v důchodu, sloužíte nadále jejich nástupnickým organizacím podílením se na rafinované proputinovské propagandě možná ze zvyku, možná dokonce nezištně. Starého psa novým kouskům nenaučíš!

17 4
možnosti
Foto

Milý pane Válku, bráno šířeji, sloužil v tomto státě KSČ naprosto každý nebo můžete celou věc zúžit na jeden milión členů KSČ.

Ano, služební cesty na Západ byly jednou z příjemností mé práce a pokud jste se díky slabším pracovním výsledkům k takové práci nedostal, tak na adrese Wilsonova 8, 110 00 Praha v budově vyprojektované architektem Josefem Fantou v místnosti na odkládání svítidel rádi vyslechnou a možná Vám i pomohou.

3 8
možnosti
SN

:-).......Píši to už po sté.......v politice se nic neděje náhodně ! Všechno je pečlivě připraveno a výsledek se musí dostavit. Peníze na to jsou. "Arabské jaro"....plánované! Rozbít, nahnat primitivy do Evropy, ať má starosti! Syrie se trochu díky RF vymkla z rukou, ale.....propaganda běží, Rusové tam zabíjejí v nemocnicích civily,(těch nemocnic by tam muselo být padesát), teď tam válčí všichni proti sobě, žádný vlastně ani neví s kým! Bylo to za vlády Assada?

Perfektní článek o těchto problémech píše po Vás bloger Tomáš Vyoral. R^R^R^

6 10
možnosti
MC

Je to taková těžká volba, jako jestli je horší šlápnout do psího nebo kočičího lejna.

0 0
možnosti
Foto

No, to je otázka. Mně se to stalo v asi 20 letech a přišel jsem na to tak, že mi bota klouzala po pedálu spojky.

Takže k tomu ještě vypucovat auto.

1 0
možnosti
MM

Když vám byl nějaký SSSR, tak jak píšete, tam, proč jste byl členem SČSP? Zřejmě to bylo pro vás výhodné, tak jako spolupráce se zločineckou organizací. Tak jste se snažil mít se lépe než ti ostatní, hloupí a jaký je váš výsledek? Už vám zbylo jen být přítelem Ruska, denně sedět na netu a šetřit na PHM do svého obstarožního Báwa. Přeju vám to!

7 4
možnosti
MD

Jedna doba si zadala byt pritem Ruska, jina byt pritelem USA. Za jakoukoliv az kazdou jimi nabizenou cenu. No a za deset, dvacet roku, kdo vi.

7 0
možnosti
PV

V Cechach, kde jde v prvni rade o to, KDO co rika, nez CO rika, je jakakoliv diskuze kontraproduktivni, holt, mame to v sobe zakorene z minula, odnesli si to i imigranti (jak je zde mozne obcas v diskuzich sledovati) a nova generace v tom vyrusta. Vyhled na zmenu minimalni.

5 0
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.