Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J22a18r47a 29R80a26n27k

12. 10. 2016 6:19

Dovolim si na Vas nadpis pouze odpovedet, ze ne! Je videt, ze neznate americke zakony, jenom v zemich, kde vladne diktatura (Rusko, Cina, KLDR a vyvojove zeme), muze prezident sve odpurce zavrit do vezeni, nebo zastrelit.

https://www.theguardian.com/us-news/2016/oct/11/trump-jail-hillary-clinton-private-email-server-us-election

0 0
možnosti
PZ

Jezis nevidite ze to je jenom odporny divadlo.

Tady v USA zapnete televizi a nic jinyho neslysite nez,Trump je misogynist, sexualne obtezuje kazdou zenu.Je rasista atd.

Uz ho nepodporuje ani jeden Republikan bla,bla,bla.

Vzdyt I on sam vi dobre ze nevyhraje.Jenom hraje roli protivnika.

1 0
možnosti
Foto

Tak já nevím, nežiji tam. Ale mně se to jeho úsilí zdá opravdové. Že by byl tak dobrým hercem a všechno to úsilí investoval u vědomí jasné porážky?

0 1
možnosti

Dalnopis udělá obrázek? Tak to je nóvum.

náš dálnopisný odposlech zachytil zprávu, ve které byl obrázek vánočního stromečku vytvořený ze jmen funkcionářů útvaru.

Zdroj:http://jirihermanek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=558646

2 0
možnosti
Foto

Málo znáte, Šrejbře. Dálnopis "nakreslí" obrázek úplně stejně, ale menší, jako se to kdysi dělalo na počítačových tiskárnách.

Prostě se ten obrázek "vystínuje" znaky a kolegové byli schopni vyrobit skoro umělecká díla. Třeba neoděnou slečnu s kalendářem.

A ten stromeček? To tehdy byla u útvaru legrace, kterou jsem ale zažil jen podle vyprávění. Ovšem takto hloupě jsem se neptal.

Vy jste vůbec divný pavouk. Nedávno jste zpochybnil, zda jsem vůbec byl v Berlíně, předtím zase, že v Řecku, pak se Vám zase nezdálo, jak že se bílý mercedes ocitl v Praze...

Po ose, po ose, drahý Šrejbře. Ale pokračujte. Co neublíží, to pobaví.

0 0
možnosti
Foto

Pane Hermánku, kdybyste vy za války dělal to, co za vámi milované normalizace, tak byste po jejím konci před tím válečným soudem nejspíš skončil také:-)

9 0
možnosti
Foto

A víte, co, paní Jandová? Mysleti znamená nic nevěděti. a tak se prosím držte faktů a nikoli představ z kabinetu doktora Frankensteina.

0 8
možnosti
VV

Az se zimni vecery jeste prodlouzi,. Zacnu s pocitanim autorovych recesnich clanku.

6 0
možnosti
JL

Všichni víme, jak se mluví o ženských, když neposlouchají, je to jiný typ rozhovoru. A co se týče Trumpa - rozhodnou voliči, případně zfalšované volby. Kdo si je líp zfalšuje, ten to vyhraje.

0 1
možnosti
LW

L84e86o 88W64o80l18f

10. 10. 2016 15:12

Každý racionálně uvažující člověk ví, že Trump je mešuge. Hillary, ač jí sympatií

nedařím, má v jedné věci pravdu. Svěřit takovému pomatenci atomový kufřík, je

bezpečnostní riziko.

10 0
možnosti
FV

Hezky, Jirko. Dobrovolným trýzněním sebe sama, tedy potažmo řečeno děláním kašpara na blogu, můžeš dosáhnout jakéhosi uvolnění tenzí, přetlaků. Dokonce i sexuálních, ale ty už asi nemáš. Jen nevím, co na ten tvůj coming out tvoji nejbližší.

Upřímně řečeno, psát a projevovat se takhle někdo z mých blízkých, tak bych se styděl a uvažoval, jak ho zbavit svéprávnosti a přístupu k netu. :-)

8 0
možnosti
JR

J87a64r77a 44R31a55n32k

12. 10. 2016 6:22

Frantisku, pan Hermanek ma latku nastavenou presne podle hradniho pana;-(

0 0
možnosti
VV

Stejně si myslím, že všichni ti rudí chasníci a pomatenci(včetně autora), se seřadili pod Trumpovým praporem do jednotného šiku hlavně v naději, že tento "magor", pokud by vyhrál, konečně tu nenáviděnou USA zničí zevnitř, když už se to těm bolševikům nepodařilo za dlouhá léta zvenčí... :-)

12 2
možnosti
Foto

To je absolutní pravda. Donald je, spolu se mnou a Semenovou, tajným členem tajné Gottwalovy super (ideologicky pevné) KSČ.

1 6
možnosti
MD

Hlavne se setrete. Co by si bez nekteri pocali.

0 1
možnosti
Foto

Pro mě to žádná námaha není. Hlavně mít námět.

0 0
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.