Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

máte pane Hermánku nějaký hodnověrný důkaz o svém tvrzení o Obamově komunisticko-marxistické výchově? Tedy ne že bych Obamu musel, ale já jen tak pro pořádek ...

1 0
možnosti
Foto

Kromě toho, že měl rodiče komunistku a marxistu žádné.

Ale možná se mýlím a on vyrůstal v děcáku.

0 0
možnosti

J50a83n 23R11á77ž

19. 9. 2016 16:02

A věříte, že se to dá přirovnat?

Ale možná dostal u nás Zeman víc hlasů voličů hlasujících stylem "každý je lepší než Schwarzenberg a proto volím i Zemana" než dostane Trump.

Jak jsem zjistil v diskuzi s mým hodně "do leva" orientovaným kamarádem z Atlanty (je demokrat) , tak většina stejně orientovaných jeho bohémských přátel (bývalí hippies) budou volit letos pro Trumpa jen proto, že Clintonovou bytostně nesnášejí a nevolit je "out".

0 0
možnosti

Tak se zase probralo hodne, krome Milose Trumpa.

2 1
možnosti

Tak on pan Hermánek do článku vždycky taky napíše hodně navíc, než co je v nadpise. :-)

0 0
možnosti

"Ani on (Fischer) se nevzdal lepší kariéry proto, aby si zachoval čistý štít. Tehdy totiž nikdo z nás tak neuvažoval a já neříkám, že jsem lepší. "

Važte slova. Správně tam mělo být "někteří z nás tak neuvažovali". Budete se možná divit, ale našlo se dost těch.kteří oželeli lepší kariéru jen proto, aby si zachovali čistý štít. :-/

Jinak, pokud jde o tu vámi vychvalovanou "oposmlouvu" mezi Zemanem a Klausem, tak ta vytvořila podhoubí pro budoucí kmotry, kteří to hráli na obě strany. :-/

2 1
možnosti
Foto

Proč bych je měl vážit? Nikdo z nás, který tehdy podlehl lákání ani náhodou neuvažoval o nějakém "čistém štítu" pro budoucnost.

A to neustále nadávání od opoziční smlouvu číslo 2 je proto, že na rozdíl od oposmlouvy č. 1 ji nesjednal Havel a ona poškodila Havlovi politické chráněnce Luxe a Rumla.

1 1
možnosti

Samozřejmě opět lžete v tom, že osoba registrovaná v seznamech spolupracovníků nemůže být radním v Kotěhůlkách. Může, jen některé strany či uskupení po svých kandidátech popžadují čisté lustrační osvědčení. A té skvělé dohodě, čili opoziční smlouvě...to je věc, která na x přikryla tunely a zlodějny oranžových a modrých, přesně jak to ti dva tehdy chtěli. Žádná akce čisté ruce, žádná mobilizace proti levici. Pikantní je, že den co den poučujete o morálce, o komunistech o propagandě. Vy, který stejně tak den co den dokazujete, že slovo morálka a pokora je pro vás neexistující pojem.

9 1
možnosti
Foto

Pokora? Proč. To tedy zcela určitě ne. Určitě se nebudu kořit před lidmi jako Vy.

1 3
možnosti

A26l36e18s 73H61r66y20c

19. 9. 2016 11:01

Tohle jako bych už někde četl....

1 1
možnosti
Foto

Samozřejmě, lustrační zákon je darebnácké porušení demokracie havlisty. divím se, že ještě platí Rv

0 4
možnosti

OK, teď ještě aby ta volba nedopadla stejně blbě jako v Mylošově případě a nevyhrál ten prostoduchej šášula s nalakovanou přehazovačkou:-)

3 1
možnosti
Foto

Jestliže se srovnáváte s Fischerem, tak to zkuste. Jste určitě menší "bureš" než on, ale nevím, jestli označení "bureš" je správné. Jistě, mnozí se spolupráci s StB ať z toho či onoho důvodu k něčemu upsali, ale "burešové" z těch předsametvých a posametových výhod žijí dodnes a říká se jim úspěšní podnikatelé oproti těm, kteří jsou za podpis ostrakizováni a navíc těm "burešům" část národa dává důvěru, aby řídili věci veřejné. Já bych řekl, že "burešovstvím" je nasáklá velká část společnosti kupodivu stále, ač pár desetiletí se už, teoreticky, nemusí bát veřejně říci, že je někdo lump. Asi v něm lumpa nevidí. Asi mnozí mají za drápky také něco z té doby navzdory tomu, že v diskuzích se prsí antikomunismem a usafilstvím. Možná právě proto.

1 1
možnosti
Foto

Ono to je nejen o podpisu, pane Otto. Ale hlavně o celém "politicko-ekonomickém" pozadí dotyčného.

Pokud je rodina tak dobře situovaná, že za totality pošle syny do švýcarských škol, již tím mu dává daleko větší vínek do života, než nějaký podpis.

A pokud švýcarští spolužáci dodají později nějaké finance na koupi firmy, je úspěch napůl zaručen.

A tou druhou polovinou jsou pak schopnosti dotyčného a teprve malou část pak tvoří případný podpis, ze kterého nemusel, pro budoucí povolání, nic moc vytěžit.

Ale, znám to jen zhruba a moje informace nemusí být přesné.

1 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS