Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TN

"Ani muže ze závodu, ani haléř ze mzdy!"

0 0
možnosti
OZ

Máte pravdu vše je plánováno, dokonce i v Rusku. Nedávno se mi dostal do rukou zajímavý materiál o Krymských operacích.

Mohutnost vojenských ruských aktivit, počty vojsk a zbraňových systémů od okamžiku útoku na Krym až po nedávné všeobecné vojenské cvičení včetně odvetných jaderných útoků, to nelze logisticky připravit ze dne na den. Logistická příprava tak mohutných útočných a zastrašovacích, demonstrativních militárních aktivit nemohla být připravena dříve než během nejméně jednoho roku. A to nemluvím o vytvoření a přípravě speciálních sil, které na Krymu hrály rozhodující úlohu. Ba ani o agentech, kteří organizovali tu takzvanou domobranu a pašovali na Krym a na východ a jih Ukrajiny zbraně.

Začátek plánování veškeré té militární demonstrace ruské síly musel nutně předcházet tomu, co se stalo na Majdanu, nejméně o jeden rok. Nemluvě o oficiálních dokumentech zavazujících ruskou vládu chránit zájmy ruskojazyčných menšin na území cizích států i vojensky. Čte se to jak v koncepci ruské zahraniční politiky, tak i v obranné doktríně Ruské federace. Tyto dokumenty dávno majdanské události předcházely a jsou nepochybnou přípravou na to, čeho jsme právě svědky. Pokus předstírat, že to vše, co Putinův režim na Ukrajině dělá, je pouhá reaktivní akce režimu v zájmu obrany vlastní bezpečnosti a likvidace fašistického či nacistického nebezpečí, je primitivní lež, kterou je schopen vyvrátit každý jen trochu zkušený voják.

2 0
možnosti
Foto

A čeho jsme svědky?

1 1
možnosti
Foto

Co Rusko činí, dobře činí.

1 1
možnosti
Foto

Nikdo nečiní všechno dobře.

1 0
možnosti
VR

Fňuky fňuk, ukápla mi slza dojetí za RVHP a tvého milovaného doktora Husáka,:-Pmládí a tyhle časy se ti Jyřiku už nevrátí....sakra, aspoň doufám, že ne8-o

5 1
možnosti
Foto

To je vtipné. A co tak něco konkrétního, Vašíku?

0 4
možnosti
SN

:-)....... Souhlas ! Úředníci v Bruselu se množí, jako myši. Musí vykazovat za tu "minimální" mzdu nějakou činnost ! Tak vymýšlí voloviny, které jsou po čase vyhodnoceny jako hloupé a bez zájmu zmizí! R^R^R^

2 1
možnosti
JV

S tema zarovkama pisete blbost .Ja mam v baraku jen LED a setrim skoro 90% energie a penez a mimoto delam neco pro nase zivotni prostredi a nase deti. Ovsem to bylo a je bolsevikum jedno . Jejich heslo "Po nas potopa" .

4 1
možnosti
Foto

Jasně. Ale odkdy máte LED? Ty jsou u nás asi tak dva tři roky cenově dostupné a kdy byly zakázány ty obyčejné žárovky.

A právě LED svítidla ukazují na to, že by "obyčejné" žárovky stejně ztratily na významu i bez zákazu.

A právě ty "úsporné žárovky", tedy vlastně malé zářivky škodí životnímu prostředí nejvíc. V těch obyčejných nic nebezpečného není, snad jen to vakuum.

To kdyby ve větší míře proniklo do vesmíru, tak pak by asi problém byl.

2 4
možnosti
LJ

Máš tam chybu Jirko. ;-)

0 0
možnosti
Foto

To se stává. Podívám se. Díky Luboši.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS