Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

nevím jak kdo jiný, ale já v tom blogu cítím azbuku a Moskvu

3 1
možnosti
Foto

To by ale zasluhovalo podrobnější zkoumání.

1 0
možnosti
Foto

Normalizace vztahu z Ruskem ano. Normalne jim dat najevo, hlavne Putinovi ze se mu ustupovat nebude. Normalni je tvrda pozice.

3 1
možnosti
Foto

Čemu ale říkáte ustupovat Putinovi ? Např. co má co Putin se sebeurčením Krymčanů?

4 3
možnosti
MR

On k tomu ma jeste jeden motiv, Jen EU jelita nevidi ze Turecko se chysta byt zase velmoci, Erdo se tim ani netaji, ale kdyz neco takoveho rekne, tak si zacpou si a cumi jinam.

Jenze Donald slysi a docvaklo mu ze najde cas ze se budou muset spojit i se satanem Putinem, jako kdysi se Stalinem, protoze Turecko povede muslimske tazeni, v EU uz kanonfutr maji, v mem minulem clanku jsem komentoval ty OBROVSKE manifestace na podporu JEJICH presidenta. A v zari prijdou mozna 2 miliony kanonfutru vice, o stredomori nemluve.

Aproti tomu bude kazda pomoc dobra, ale pokud to vyhraje Hillary tak vam neni pomoc, vase evropska jelita jsou banda neschopnych debilu

7 1
možnosti
MR

jo - a ta obsancovana NATO (americka) zakladna v Turecku, nukes budou stehovat jinam - to nejde vylozit jinak nez neoficialni vyhlaseni nepratelstvi, valka ne, ta prijde pozdeji az si to Erdo da doma do richtiku a dela to fofrem

4 1
možnosti
JR

J51a82n 83R47á88ž

3. 8. 2016 17:52

Člověk by měl být realistou a vidět věci jaké jsou a ne, jaké by je chtěl mít.

Jak s odtržením Kosova od Srbska a jeho osamostatněním už dnes nikdo nic nenadělá, tak se stejně protiprávním připojením Krymu k Rusku, taky nikdo už nic nenadělá.Tak proč z toho dělat problém?

Myslím, že Trump se začíná svými výroky projevovat jako politik a opouští masku klauna, kterou ukazoval zejména v počátku své volební kampaně.

7 1
možnosti
FV

Jirko, nechtěl bys kandidovat na prezidenta? Věk na to máš, blábolit umíš taky dobře, a navíc bys dostal prezidentskou káru místo tý tvojí plečky. [>-] R^

4 2
možnosti
Foto

A proč to Franto neuděláš ty? Dneska kamion stávkuje a tak máš volno už v 5?

4 3
možnosti
SN

:-)......JE to moje asociace......vztah RF versus USA, Jen počkej zajíci! Naháněným zajícem je v tomto případě RF,(Putin), konec dobrý, všechno dobré! Zajíc vyhrává. R^R^R^

3 3
možnosti
LJ

Zkuste se tolik nekoukat na pohádky. :-)

9 3
možnosti
Foto

Ač sama žena, vůbec nemám dobrý pocit ze žen ve vysokých politických funkcích! Žena je dobrá bytost, ale pokud se nějakým nedopatřením dostane vysoko, stane se z ní krvelačná šelma nebezpečnější muže!

8 2
možnosti
Foto

No Bush mladší, tak to byl také číslo k pohledání.

3 3
možnosti
MD

No co. Normalni clanek o normalnim pohledu na svet. Jinak, z kapsy vam jeste kouka kapatko, takze pozor na uznani pravosti slz.

1 5
možnosti
Foto

Musím pogratulovat k tomu, že jste se svým postojem k připojení Krymu k Rusku jako výsledku referenda stal součástí mainstreamu díky panu Trumpovi, za což jste byl v diskuzích zde vláčen v bahně.

3 4
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.