Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

Konečně jste to přiznal. Svoboda, demokracie a náš západni "dekadentní" styl života je pro Putina stejná hrozba, jako atomovky na zadním dvorku. Teď určitě všichni máme pro zeleń mužiky na Krymu a vojáky na dovolené v Ukrajinských lesich pochopení. ;-D

1 0
možnosti
Foto

Pokud máte na mysli například pochody Prague Pride a podobné zběsilosti, tak na ty neslyší nejen Rusové, ale ani mnozí Ukrajinci.

A co si Rusové dělají na Krymu, pokud tam nedochází třeba k hromadným popravám (a to myslím, že nedochází), není ani můj a ani Váš problém.

A pokud příslušníci různých národů odchází jako dobrovolníci na Ukrajinu (od nás jich tam myslím pár šlo a jeden dokonce snad padl), tak ej to smutné, ale normální.

3 1
možnosti

ten vtip z dětství a věčné narážky na "homosexualismus" něco naznačují. Asi to přichází s věkem.

2 0
možnosti

Kdyby je neměl, tak by mu tam USA už dávno vyvezli demokracii.

3 1
možnosti
Foto

Tak to by neufinancovaly. A ani neufinancovali. Omlouvám se.

0 0
možnosti
Foto

No, sám jste pasoval Putina na diktátora. Jaderné zbraně nemá Putin, ale Rusko. Ale to je jenom takový detail :-)

2 1
možnosti
MR

M40i75l30a63n 52R50a78d72e94k

31. 7. 2016 16:55

A doplnek, Rusko ma take rado expanzivni politiku, SSSR toho bylo vizitkou, Stalin sezral pul Evopy, (alibi ze to nebyl Rus je na kulovy), zkratka Kreml je nebezpecny i kdyby tam sedel Martan.

Ale Rusko je take naha p$del, a diky tomu nic vetsiho nepodniknou, jak jsem predpovidal, rad bych aby dosadili Asada do cela, ale rikal jsem ze ani jim se to nepovede, a mel jsem pravdu.

Proto dnes Rusko neni vetsi hrozbou, staci ukazat svaly, to ale uz rekl i ten Donald.

4 1
možnosti
MR

M17i70l69a19n 36R12a73d22e60k

31. 7. 2016 16:52

Tentokrat vam dam nejen karmu, ale zapravdu. USA, God bless America, rikam ja, ale lide nechapou ze Americane jsou rozeni rebelove, a ze milovat Ameriku neznamena milovat vzdy jejich politiky. Oni sami je nemiluji a jakmile jejich kandidat zasedne v WH, ma s jasajicimi davy utrum.

A politika, hlavne Demokratu, ale i Bushe, byla bohuzel posledni leta uplne mimo.

O Donaldovi si nedelam iluze, neni buh, ale ocekavam ze zatne tipec s tim vnucovanim demokracie tam kde o ni nestoji. Nic vic uz udelat nemuze, to by musel byt BUH

3 1
možnosti
JT

Dík za na nic neodpovídající odpověď pane Hermánku. A tohle, "A expanze na cizí území? Nevím o žádné. Tedy za posledních asi 70 let." je lež jako věž. Maďarsko, Československo ............ a na konci Krym, Ukrajina, zřejmě neexistují. Jak typické. A to je škoda, že jste v tom zázračném Rusku nebyl, možná byste mluvil jinak.

5 0
možnosti
Foto

O expanzi na cizí území je možné hovořit až tehdy, když cizí armáda rozhoduje na tom území o výstavbě student, a nebo když si dané území přičlení k dosavadnímu zákonem.

2 3
možnosti
JL

Hm. O čem ten blog je? Velmoci se prostě roztahují, dokud mohou, dělal to Řím, Džingischán, Španělsko, Velká Británie, Německo, dělají to USA, ale pomalu končí, pak se bude roztahovat Čína. Nedělejte fantómy z Ameriky, ani z Ruska. Tak funguje historie. Mocný se roztahuje.

3 0
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.