Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

M84i51l26a45n 81R92a24d77e71k

25. 7. 2016 21:23

Cesi a Slovaci take cekali bud na azyl, nebo aspon na nejake povoleni k pobytu, ale nevzpominam si na pripady kdy azyl byl odmitnut ze by se nejak pokoseli vystrilet obchodak nebo se odpalit treba na stadionu

1 0
možnosti
VV

Mate pravdu, ale byli to cesi a ne slovaci, co se pokusili vyloupit banku v meste s hradem. Meli vsichni 3 smulu, bavorfaka, vlastne mittelfanska policie byla lepsi. Prezil jen jeden a rekreoval se pak v Eichach?

0 0
možnosti
MD

Kdyz neprekvapite vy, tak vas zastanou pris_pevci, aniz by zpivali. Za ne diky vam.

1 0
možnosti
KB

Mě stačí se na to podívat z racionálního praktického pohledu.

Kdybych chtěl sehnat zde v ČR nějakou výbušninu, tak skutečně nevím, na koho se obrátit. Žádné kontakty nemám, neznám žádného střelmistra z kamenolomu, nevím jak to zapojit. Takových nás je drtivá většina. Já vím, že SE to asi dá nějak sehnat, ale v praxi by s tím mělo 99,9 procent lidí problémy. A to zde celý život žiju. Tento člověk je v Německu 2 roky, německy asi neuměl, ale "určitě" se chtěl zasebevraždit výbušninou v batohu, jako kdyby to prodávali v každém marketu.

9 0
možnosti
JR

J26a67n 31R54á54ž

25. 7. 2016 11:46

Když budete pilně hledat na netu návod na výrobu výbušniny, najdete jich několik. Pak zjistíte, že zajít do nejbližší drogerie a obchodu pro kutily stačí, abyste si výbušninu vyrobil doma v kuchyni.

5 0
možnosti
VV

Ano, v prvnim odstavci pisete pravdu, dalsi zu je pak obvykla krmna smeska.

1 9
možnosti
MM

Občas jim to zacílení obětí nevyjde. Třetina obětí v Nice byli muslimové.

2 1
možnosti
Foto

A chovali se jako řádní muslimové? Nepotrestal je sám Alláh?

4 0
možnosti
JL

Když Merkelová vítala a Němci s Rakušany taktéž, kladl jsem si otázku, zda je budou vítat tak nadšeně, až vybuchne první sebevražedný atentátník - oni ovšem neměli důvod zabíjet, mají ho až teď - ti odmítnutí. Zato Francouzi původem z Afriky už klidně válcují lidi na promenádě - už nečekají.

5 0
možnosti
JC

Ano.

Bavoři skutečně neměli nikdy žádnou kolonii. Sice nám hanebně uzmuli půlku Železnorudska, a za kolonii ji nikdy nepovažovali a koloniálně se tam nechovali.

I když je Píseň o Nibelunzích pomlouvá a haní, jsou to vesměs slušní a přátelští lidé.

2 0
možnosti
Foto

Německo mělo poměrně dost kolonií, byl jsem překvapen jejich počtem. Ale často to byly jen nějaké nevýznamné ostrůvky, žádná Indie nebo Alžírsko.

1 0
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.