Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Karma (včera v bavorském Ansbachu útočil žadatel o azyl ze Sýrie). S chybou, kterou páchají Němci si musí poradit Němci. Na nás teď je, nějak zpacifikovat naše sluníčkáře/vítače a zabránit podobnému problému u nás

1 0
možnosti
Foto

Kořeny atentátů jsou sociální 8-o.

To je objev, být vámi, udělám si vočko u FBI a CIA.

Jenže jaká sociální položka by to mohla být? Motiv peněz nezjištěn, postavení ve společnosti rovněž ne, přínos pro rodinu také ne, ts, ts, ts.... To je sakra voříšek hledat alespoň náznak reality k podepření vašich tvrzení.

Leda že by.... Jako v tom příběhu o vyznamenání partyzána, který se vrhl s náloží pod nacistický vlak s výkřikem "Za stranu a za lidi"..... pak se sice přišlo na to, že řval "Zasr.ný náledí", ale co, hrdina už byl na světě. U teroristů by se mohlo také jednat o nepochopení jejich výkřiků "Allah Akbar" - to by se vám mohlo jako argument hodit, ne? Je to na stejné kvalitativní úrovni jako jiné vaše myšlenky.

A řvát by mohli třeba (přeloženo): "Za vyšší sociální dávky"!!

A vůbec: vymýšlejte si sám, to vám jde moc dobře. :-P

5 1
možnosti
Foto

Být Vámi vážim slova. Ty tiskové konference jsou jako přes kopírák od TASS.

0 2
možnosti

To je jako když se hází na stěnu hrách. Furt To opakuju, počkejte 3 dny, než se k něčemu moudře vyslovíte. Zase budete za ........ ;-D

3 0
možnosti
Foto

Proboha, pane Hlásný, proč bych čekal na nějakou tiskovou konferenci, aby mi to politici "vysvětlili".

Ano, byl to rodilý Němec a o Islámu od svých rodičů nikdy neslyšel.

1 2
možnosti
Foto

A co kdyby ještě tak přepočítal ty mrtvé v Afghanistanu, třeba při útoku dronů? Myslím civilisty.

0 0
možnosti

V Katyni jich bylo urcite vic.

1 1
možnosti
Foto

Jenom německý pilot Andreas Lubitz (v roce 2015 nasměroval letadlo do alpského štítu - 149 mrtvých) a Nor Anders Breivik (v roce 2011 zavraždil 77 lidí) zabili spolu 226 lidí. To je "produktivita práce", kam se hrabou islamisté.

Nicméně nejvíce lidí ve světě vraždí muslimští teroristé a to většinou v muslimských zemích, jakými jsou Afghánistán, Irák, Pákistán, Sýrie a další. Tyto teroristické útoky ale my v Evropě dnes už téměř neregistrujeme. Ani se to nepokouší nikdo spočítat, ale jistě to už bude hezkých pár tisíc. :-/

0 0
možnosti

Ovsem co je to proti povrazdeni stovek divaku Putinem v tom moskevskem divadle?

1 7
možnosti

Tak jak se ukazují další skutečnosti, nelze než konstatovat, že Heřmánek je vedle jak ta jedle. Vraždil vyznavač "Evropských hodnot " obdivovatel Breivika. Co vy na to pane Heřmánek? A ještě, pokud jste sledoval předbrexitové debaty, skutečně to bylo o imigrantech z stř. a východní Evropy. Nejlépe to shrnul ten britský důchodce pro čt. MÁME TU TEĎ MOC ZLOČINCŮ, KTERÉ NEMŮŽEME DEPORTOVAT. Přemýšlejte o tom.

2 2
možnosti

J32a61n 28R82á48ž

23. 7. 2016 13:20

Rudi Dutske ani Laachraoui ( odpálil se na letišti v Bruselu) nebyli teroristé z pocitu sociální frustrace. Oba byli vzdělaní a řadili se spíše ke středním vrstvám. Prvního udělala teroristou ideologie anarchismu a z druhého ideologie Islámu.

Osobně nevěřím, že podhoubím terorismu je sociální vykořenění.

Sociální příčiny má zapalování aut a rabování obchodů na pařížských předměstích, ale ne to, že se někdo opáše bombou a odpálí v podzemce.

9 0
možnosti

J92a51n 36F33r17o59l58í19k

23. 7. 2016 14:48

Faktem ovšem je, že jednodušší lidé se nechají snáze zmanipulovat.

4 0
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.