Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SB

Já se domnívám, že EU je neštěstí Evropy.

Určitá míra sjednocení a spolupráce je sice nutná, ale co je nutné, to si vždy cestu k realizaci najde přirozenou cestou. Zatímco když se do toho začne zatahovat byrokracie, tak je to začátek konce.

Kdo si myslíte,ž e bez EU by Evropa nebyla sjednocená, tak se mýlíte. Našla by se jiná forma sjednocení, ale ta by šla pouze tak daleko, jak by bylo vhodné. A řešila by skoutečné problémy a nikoli pseudoproblémy.

Dokud západní Evropy byla omezena na EHS, tak fungovala. Jakmile si začala vymýšlet různé zbytečné funkce v Bruselu, jde to s ní z kopce.

5 0
možnosti
Foto

Velmi přesně vyjádřeno.

1 0
možnosti
VV

Ano, nejaky Adolf Hitler se o jednu takovou formuliert sjednoceni pokouset.

A doporucoval bych Vam nemluvit " o EHS" a zapadni Evrope, kdyz o ni zrejme nic nevite.

0 0
možnosti
SB

Děkuji za doporučení, se zájmem jsem si ho přečetl, ale protože se považuji za vzdělanějšího a inteligentnějšího, než jste Vy, tak se budu řídit svým názorem, tedy názorem správnějším, než je ten Váš.

0 0
možnosti
VV

Jen se zeptam vzdelanejsi a inteligentnejsi pane, zil jste nekdy v EWG?

0 0
možnosti
SB

Zajisté. Itálii a italštinu znám velice dobře, byl jsem tam tři roky a pracoval mezi samými Italy. Někdy jsem celé měsíce nepromluvil česky.

A ke zkratce EWG: Na tomto serveru se píše česky a to platí i pro psaní zkratek.

Nikdo Vám sice nebrání psát zkratky anglicky, avšak v češtině by se měly používat české zkratky, v angličtině anglické, v němčině německé, v italštině italské a v ruštině ruské. Výjimkou jsou zkratky, které už do příslušných jazyků přešly naprosto běžně, tedy třeba USA, DNA, CIA, FBI nebo FAO. To však pro češtinu není případ zkratky EWG. Pro to máme svůj český ekvivalent.

Jestli si myslíte, že používáním cizích zkratek ze sebe uděláte světáka, tak jste trapný, méně vzdělaný a méně inteligentní pane.

0 0
možnosti
VV

Dekuji za pouceni inteligentnejsi a vzdelanejsi pane ale porad jste nenapsal, kdy jste v EWG zil- Ze jste byl tri roky v Italii neznamena, ze jste zil v EWG.

0 0
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.