Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZK

Ortodoxní rusofilie díl 376. Něco méně otřepaného by nebylo agente?

6 2
možnosti
Foto

Klidně. Co by to mělo být?

0 1
možnosti
VK

On taky pan Hermanek velice rád používá tlačítko nahlásit. zejména když se píše o jeho pracovním nasazení v STB. Je to tak Hermanku?

4 0
možnosti
Foto

Ne, já rovnou mažu. Hlásit nějaké hlouposti o StB není v kodexu zapovězeno, takže taková hláška by byla na nic.

A P.S. Kde je tedy ta penze?

0 3
možnosti
VV

Ze si ani v nedeli nedate pokoj.

5 1
možnosti
Foto

Já světím Šábes.

1 2
možnosti

tak jsme se po 99té dozvěděli, že autor obdivuje Rusko a schvaluje všechny jeho expanze a agrese. Ostatně co chtít od člověka, který zde na svém blogu nespočetněkrát obhajoval jako správnou a logickou okupaci ČSSR v roce 1968.  

Po sté už by to chtělo, pane Jiří, aspoň ohňostroj. Jinak je to už nuda. Upřímně, chtěl bych Vás někdy vidět, jak ráno vstanete s výkřikem "Majdan" a jdete psát blog.

9 4
možnosti
Foto

Zásah proti Dubčekově partě byl z hlediska SSSR asi tak správný a logický, jakože když neopatrně manipulujete ve skladu s PHM s otevřeným ohněm, tak ten sklad chytne.

Chtělo to více opatrnosti a rozvahy a mohli jsme být lepší než Maďarsko. A místo toho jsme si přičinili 20 let Normalizace.

1 1
možnosti
KM

Vy mažete, pane autore? Postnu to sem ještě jednou:

Interwiew asi rok staréje z prorusáckých pošahaných stránek: http://outsidermedia.cz/ukrajina-velitel-přízraku-mozgovoj-dvakrát-v-hlavní-roli/

Dobře, že je v pekle. Kdo se dostal ke střeženému autu šíleného velitele? Mozna i někdo z vlastních lidí. To by potvrzovalo teorii, že "Novorosijci" začínají mít  Kremelského dobra plné zuby.

Vrah Mozgovoj, Navíc klinický blázen, člověk, který hodlá táhnout na Kyjev a prosadit, aby do parlamentu mohli být volni jen přímí účastníci bojů patří na psych. kliniku.

Smrt pro stvůru, která na dotaz: "Berete zajatce?", lakonicky odpovída "Ne, proč" je to pravé

515

4 0
možnosti
Foto

Milá paní Mertelová, asi jste začátečnice, takže nevíte, že pokud maže autor, jej to zřetelně vidět tak, že se to nedá přehlédnout. 

Občas, k velké potěše pánů Macháčka, Těšínského, Vokouna, Ševčíka a dalších opravdu mažu a to velmi důkladně, ale pak to na mém blogu vypadá jak po boji.

2 2
možnosti
PT

P69e28t80r 42T11o14m48e78k

24. 5. 2015 11:44

"US flag na Krymu" a pak ses Heřmánku probudil.

5 1
možnosti
Foto

Jo, jo. Bohužel nebude.

1 1
možnosti
PV

Váš závěr je přesný, takto šly události po sobě. Navíc tahle kauza jasně ukazuje, jací tupci řídí CCCE. Krym fuč, Ukrajina v rozvratu a poplatníku zaplať.

9 3
možnosti

CCCE? Podle googlu je to  Canadian Council of Chief Executives, to mi dost dobře hlava nebere

3 0
možnosti
JH

Nečetl jsem to a číst nebudu. Je to blábolivá variace na stejné téma. Ovšem koukám, že rek Hermanek pořád válčí na Ukrajině. Je to už dlouho můj oblíbený komik. Navíc charakterní.;-O;-O;-O

8 2
možnosti
Foto

To jsou ale nesmysly. Na ty jste přišel sám? A už víte, co to je Kuchenhandel?

1 0
možnosti
BT

váš závěr celé té litanie je naprosto mimo, Ukrajina v NATO je v současné době a i v době před Majdanem, nemožná představa, jak Francie tak jižní státy se několikrát vyslovily negativně proti přijetí Ukrajiny do NATO a bez jejich hlasu to nejde i kdyby USA stokrát chtěly

stejné je to s americkou přítomností na Krymu, není žádný vojenský a dokonce ani politický důvod vyvěšovat na Krymu americkou vlajku i když vy žijete v představách jak by tím amíci rádi pokořili Rusko, jenže proti tomu mluví několik aspektů, vojensky to nemá vůbec žádný význam ani taktický a politický? no patrně by nejvíc naštvali obyvatele Krymu a Ukrajiny ne Rusko a komu by to v oblasti nejvíc uškodilo ne Rusku ale kupodivu USA

takže celý váš článeček je založen na mylných představách pocházejících ještě tak z šedesátých let

11 1
možnosti
Foto

Co má větší taktický či politický, přítomnost NATO v Pobaltí nebo na Krymu?

4 1
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.