Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mně ani tak neděsí vize Ukrajina v EU, ale děsí mě, co to bude stát a také jak budou Ukrajnci rozdurděni, až  zjistí, do jakého spolku vstoupili.

0 0
možnosti
Foto

Nesmíte jim podsouvat vlastní pohled. Podle mého si naopak polepší.

1 0
možnosti
MR

hodinky a holinky. Ukrajinsky president MA PRAVO zautocit na OZBROJENE  vzbourence, dejme tomu ze by byli (hypoteticky, vy vsechno zkreslite) polsti vzbourenci na Tesinsku, a Zeman by jen cumel. To by jste asi mluvil jinak. Zeman by MUSEL proti nim zakrocit, od toho je president.

3 0
možnosti

Správně, a proto měl Janukovič plné právo zaútočit na majdanisty, kteří porušovali nařízení soudu. Bohužel tak neučinil.

1 0
možnosti
Foto

Já na žádnou pravdu v tomto blogu nenarazil. A zkoušel jsem i mezi řádky. Nic - nic, jen slova, slova --- a to třetí jsem zapomněl.

6 0
možnosti

U vás není divu, že jste nenarazil. Raději ani nechci vidět, co by se dělo,, kdybyste narazil. To by nebyl jenom lák.

0 1
možnosti
Foto

Psát blogy o Ukrajině, to je jako psát píseň o rose. Nudí.

0 0
možnosti
Foto

V případě Srbska a Ukrajiny platilo a platí, že když dva dělají totéž, není to totéž.

Když zabíjí NATO - je to vrchol demokracie a boj proti terorismu, Když v sebeobraně zabíjí druhá strana - je to zločin a terorismus.

Pro Vás karma R^

5 9
možnosti
JR

J87a41r40a 39R68a63n12k

29. 6. 2014 0:11

Aaa, soudruh Petrik chce opet link na genocidu .....uz zapomelRv

2 0
možnosti

Ukrajina, Jugoslávie ... V souvislosti s Jugoslávií údajně jeden americký generál řekl, že USA si vybírá přátelé podle svých cílů, nikoliv cíle podle svých přátel! Řekl bych, že v tom určitě nelže! Ukrajina je toho důkazem!

http://www.youtube.com/watch?v=Fgk0rAF9eD8

3 2
možnosti
Foto

USA si nevybírá svoje přátele, protože pokud už si někoho za "přítele" vybere, tak to "přátelství" vymáhá ohněm a mečem.

Viz přítel USA Saddám Husajn ve válce s Íránem a poté předhození Saddáma šiítským katům.

Ukázka opravdového přátelství USA.

0 0
možnosti
ZK

Krásné moudro. Hermánek, nechte si spravit zuby a zpytujte svědomí. Jenže vy toho stejně nejste schopen. Každopádně močit na auta je opravdu nechutné...

6 2
možnosti
MM

Pane Jiří, je to Vaše prdlačka ne pravda o Ukrajině. A o Srbsku, to raději pomlčte. Srbsko a Ukrajina má, ale jedno společné a to je nacionalismus. V Jugoslávii Srbský nacionalismus rozdmýchal psychopat Miloševič, které skončilo vyvražďováním se navzájem a na Ukrajině Ruský nacionalismus roztočil slizký skřet Putin. Ten dokonce všem Rusku nakloněným Ukrajincům ukázal, jak si z Ukrajiny uloupnout kus země, a že v Rusku je zákon, který Ukrajinu bere jako Ruské samoděržaví. A to je pravda, protože Putin sam přiznal, že bude DUMU žádat, aby ten zákon zrušili. A kdo pak ten zákon v DUMĚ prosadil???  že by západ;-D

8 1
možnosti
KD

V souvislosti s Ukrajinou bylo obzvlaste nechutne zpravodajstvi tzv.verejnopravni Ceske televize - Karas, Zelezny, Pisarovicova, Borek, Krouzkova !

3 2
možnosti
ZH

Nojo, všichni agenti USA nebo Bruselu. Musíte k ním ale přičíst minimálně německé zpravodaje z ZDF,ARD, NTV, zpravodaje Spieglu, Focisu a dalších renomovaných periodik. To zpravodajství jsem viděl či četl, a od českého se moc neliší. Snad jen že němci mají zpravodaje i v Rusku, kam utíkají civilisti. Nezavání Vám to trošku minulostí, kdy zlý imperialisti lhali o spokojeném životě a hospodářských úspěších východního bloku. Jak nám neustále opakovalo Rudé právo,

2 0
možnosti
Foto

Stručný článek, havlopravdisté k tomu nemohou říci ani popel. Tak to má být, karma R^

7 9
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.