Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

Jejda, pane Jiří, nemusíte být skeptik, tentokrát jste to napsal tak srozumitelně, že už si nedovedu představit truhlíka, který by váš text nepochopil. TakžeR^ S Kanaďany se netrapte, to nestojí za plýtvání vaší energie.:-)

0 1
možnosti
ZK

Znáte takový ten zvuk, když odtéká špinavá voda do kanálu? Co mi to jenom připomíná... ;-D

6 0
možnosti
MR

M20i87l25a87n 92R25a75d56e64k

21. 4. 2014 17:43

to ze Chruscov dal Krym Ukrajine v opilectvi, to nevime, ale neudelal to sam, polytbyro to muselo schvalit. Tak to tady nehrajte do outu, jednou jste napsal ze Krym byl ukraden, a stale cekam na nejake vysvetleni jak a kym

1 0
možnosti
Foto

S tou poslední větou-,,Takového blbce, aby člověk pohledal." -stopro souhlas.R^

A do nadpisu možná  i Jekyll and Hyde,resp. i Jack rozparovač. popř. i další ,,velikáni"8-o;-O;-)

2 0
možnosti
TB

já nevím ale je to trochu šejdrem napsané. Hitler, ve své podstatě, nebyl paranoik od začátku. ke stáří se jím stal, když se totiž podíváte na starého Husáka když podával demisi nevypadal o moc lépe. Ostatně v tom 1968 se toho nemohlo moc uvolňovat, to bylo celkem jasné. proto Moskva ze začátku brala dění v ČSSR volně. u moci zůstala KSČ tak jí to celkem nevadilo, trochu se začaly dělat trhlinky ve vztahu s východem. Ale pak se začalo otevřeně mluvit, že by jsme měli vystoupit z Varšavského paktu a odpoutat naší politiku  směřovanou hlavně na východ a přesunout se o 180stpňů. To už bylo horší, proto byly ty schůzky v Čiene nad Tisou, proto bylo u nás vojenské cvičení paktu jako ukázka síly. No a pak přišly armády paktu. Nejprve sateliti, Rusové přišli potom, když sateliti udělali hrubou práci

2 0
možnosti
MM

Pane Hermánku, pan Macek vás pochválil! Máte radost?

11 0
možnosti
Foto

ulevilo se vám, pane Jiří???

7 0
možnosti

J55a66n 78Ř59e94p62a

21. 4. 2014 9:57

Jazyk český - vlastní jména: nejsou to ty Hostivice, je to TA Hostivice!!  K.H. Borovský: "Kdo se stále učí, ten je vlasti chlouba. Kdo si myslí, že už umí, začíná bejt trouba."

4 0
možnosti
MP

Nechtěli jsme poslouchat Rusy, udělali jsme si demokracii, která se Rusům nehodila. Proto bylo zákonité, že to Brežněv nemohl přenést před srdce. Mnozí už v květnu mluvili o tom, že přijdou Rusové.

1 0
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.