Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

tak vam hnul Zeman zluci, co? Myslel jste ze bude vzdy proputinovsky jako jeho vzor Klaus? Inu, asi zables rozumu mezi virozama. Driv vam to nevadilo, az ted.  A proc mermomoci chcete pod Putinova kridla jako Klaus? Putinovo Rusko neni velikan, jen vypada velke. Jejich ekonomika nestoji na jejich vynalezech nebo technologii, reknete mi nejakou slavnou ruskou znacku cehokoliv. Stoji jen na vyvozu surovin, jako nejaka zaostala zeme tretiho sveta, jako treba arabasi. A k tomu byste chtel lezt a davat se v podruci?:-P

0 0
možnosti
Foto

Autorovi též, potažmo pouze, až toliko:

A sláva mu! On je pašák!

Piškumpré a Krucajdá!

A šupajdá a hojaja!

Zdar! Zdar! Zdar!

1 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, tohle prezident Zeman opravdu neměl zapotřebí.

1 2
možnosti
PS

P64e67t47r 21S64k40á21l83a

16. 4. 2014 15:11

Nějak vám to nadšení z výsledku první přímé volby prezidenta dlouho nevydrželo.

3 0
možnosti
ZK

Tady už nesmrdí jenom samochvála, je toho víc...Rv

2 0
možnosti
MR

a ty vyroky! Krym byl Rusku ukraden!;-D

0 0
možnosti
VL

Vždyť, drazí přátelé, jedině díky našim byvším pravičákům jako jsou pp. Hermánek, Havránek, Streit atd. se udržujeme ostražitými. Vlastně bychom jim měli poděkovat, že dělají takovou záslužnou práci, a neustále nás svými řečičkami naštvávají. Vždyť to byli oni, kdo se zde naparoval, jak volili pana Zemana - a teď jsou překvapeni. Oni budou věčně překvapení, dokonce i v tom Gulagu, kam je ten jejich milovaný Putin nakonec po zásluze pošle.

6 2
možnosti
Foto

R^   Jsou větší státy, než jsme my, a jakýchkoliv komentářů se moudře zdržují. My, taková malá země, a hrajeme si na důležité, dokonce bychom chtěli válčit ;-D. Je to směšné, ale až nám to naše poťouchlé chování bude chtít některá z mocností spočítat, už nám k smíchu nebude! A všichni pasáci svorně se na nás jak na promiskuitní děvku zvysoka ... , až nám bude opravdu zle.

3 7
možnosti
Foto

Ještě před několika týdny jsem agenta Dvořáka-Hermánka bral jako komika. Bohužel poslední dobou je čím dál tím víc zřejmé, že to, co pilný práskač Hermánek píše, myslí bohužel vážně. Chocholoušek zapomněl poslat Arnošta a Arnošta.

5 1
možnosti
MS

Uznejte sami - není ta demokracie nádherná, když i taková jelita se mohou veřejně prezentovat v nejčtenějším médiu ? ;-D

8 1
možnosti
JF

Je to prosté, jak už jinak zaujmout a zvýšit zájem o svou udavačskou osobu, než ze sebe udělat naprosto dokonalého "nesvéprávníka"?(snad tohle nesmažou)

3 0
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.