Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LS

L17i77b90o56r 86S73y73n89e81k

16. 5. 2013 21:02

Vsuvka--píéšete o Němčicích, u Prdubic? Je jich v republice asi 14, ale poměrně jste mne vyděsil.

0 1
možnosti
Foto

Takhle brzy večer a již zamlžený periskop pane Synku? O jakých Němčicíh to prosím hovoříte? Já o žádných nepsal a pro kontrolu jsem aplikoval na článek funkci Ctrl+F, která mi při zadání řetězce "Němč" vyplivla jediné místo v textu: "jet s naší skupinou Západních Němců do Litoměřic", které okavidně nehovoří o žádných Němčicích nýbrž o Němcích a v tomto případě to není ani aíky automatickým opravám v MS Word. Prostě to tak bylo, já vedl tu skupinu do Litoměřic, kde jsme přenocovali a Karel Z. ode mě chtěl, abych mu sám na sebe napsal hlášení. A zda to bylo hlášení pouze pro interní potřebu CKM nebo ho postupovali "výše", nevím, ale za nemožné to nepovažuji.

1 2
možnosti
LS

L71i77b70o48r 52S60y72n72e50k

16. 5. 2013 20:58

Nikdy v životě, jsem pane Hermánku nevěřil, že poznám masochistu. A nepoznal jsem. Jen ty na Tv Nova a Prima Tv. Ale to bylo jen tak někdy, třeba jednou měsíčně. Ovšem netušil jsem, že úchylové sebemrskačství se  nejvíce projevují na Idnes blogu a to 2x denně. Jednou jsem vám napsal, že vás lituji. Nyní lituji toho, že jsem to napsal. Přidávám se do klubu ignorantů vašich nesmyslně promiskuitních článků, protože vy jste opravdu šílenec. Howk.

Ps. Jak si vy můžete dovolit psát o pocitech lidí, proti kterým jste v podstatě věci vlastně bojoval. A to způsobem skrýtým a o to odpornějším. RvRvRvRv

4 1
možnosti
Foto

A Vy se pane Synku zajisté, i když třeba nevědomky počítáte do volné skupiny  „Pravda a Láska, Havel Bohem, Klaus hajzlem a Amnestie fuj", která přifaří titul "estébák" na počkání každému, jehož názory se jim nelíbí?

1 4
možnosti
Foto

Někdy s Vámi souhlasím, spíše často, někdy nevím, co si mám o článku myslet, jako o tomto. Jinak: VKR nikdy formálně nebylo součástí StB. Prolnavost byla pro kontrolu, nikoliv formálně personální.

1 6
možnosti
Foto

Děkuji, pane Černý. Tento článek není ničím jiným než hříčkou na téma "„K jakýmu tématu? Že si tu notujou dva estébáci?“" http://blog2.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A130515_340076_blogidnes

Zaujalo mě, jak rychle zde byl vyroben druhý "estébák", pokud tedy já jsem č. 1, i když proti tomu označení vehementně a myslím, že právem, protestuji. A já na to téma sprskal takové povídání na téma "Naše mladá setkání s bezpečnostními složkami socialistického státu"

Takže žádný význam či poselství v tom prosím nehledejte. A příslušnost VKR k StB? Nevím, do detailů to neznám. Jen jsem se vzpomněl na to, jak byl kdysi kdosi demaskován jako informátor StB a bylo řečeno, že pracoval pro VKR.

Z toho jsem vyvodil, že nějaká vazba, nevím jak silná, mezi StB a VKR být musela, protože vojna (základní vojenská služba) byla věcí dočasnou a vojenský zpravodajec nutně musel mít přístup k civilním záznamům dotyčného podezřelého.

Ostatně i můj příklad to potvrzuje. Protože o mě měl orgán VKR celkem kompletní údaje, na základě kterých mi nastavil červené světlo a já se celou vojnu musel nudit, místo abych odposlouchával Amerikány, A ty mohl mít jenom z civilního svazku.

1 8
možnosti
RF

R36a11d11i49m 20F29r17a55n72c

16. 5. 2013 15:44

Zpravidla, pro lepší krytí, má každý špion nebo agent (vč.Stb) vytvořenu legendu ke své osobě. Divil bych se, kdyby slovutný JH byl o takovou vymoženost a legendární pohádky kolem ochuzen. Byla by to ještě větší nuda, než je nyní.:-)

8 2
možnosti
Foto

Děkuji Vám, pane Franci, za Vaše uznání. Doposud jsem se zmohl na jedinou legendu a sice tu, že když jsem se před asi 35 lety vracel od náhodné milenky, zastavil jsem se u nás Na Růžku, kde jsem v tom největším tabákovém kouři jako krytí vypil několik piv a pár frťanů.

Mohl bych prosím dát na Vás referenci i jiným tajným službám, jako třeba Mosadu, MI6, Deuxieme Bureau či BND, o Sí Aj Ej ani nemluvě? Byl bych Vám opravdu moc vděčen.

1 10
možnosti
PK

Přečetl jsem to poctivě, ale pořád mně nějak uniká pointa. Jak souvisí závěr s předchozím textem?

4 0
možnosti
Foto

Vzdyt je tam, pane Kudlicko, odkaz i se zkopirovanou casti relevantniho textu.

1 9
možnosti
Foto

pane Jiří, vy jste přece jenom trouba

10 2
možnosti
Foto

Děkuji za pobavení a povzbuzení, Zdeňku.

2 7
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.