Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Pane, Vy jste ale případ...Vždy na nesprávné straně, na blogu jste donekočna hájil "výpočet" ministerstva vnitra, z obhájce hlouposti se stal i obhájce zločinu...I když je otázka, zda tato amnestie, se kterou nemůže žádný rozumný člověk souhlasit, je výplodem zločinu nebo hlouposti a lajdáctví.

3 0
možnosti
JH

J24i82ř96í 57H29a36n98s

10. 1. 2013 19:41

To se nám ti profesionální, "pseudopravicoví" exponenti, totalitní zpravodajská očka, důvěrnícké drbny, postbolševičtí rozumbradové a jiní klevetníci v posledních týdnech kupodivu silně aktivizovali (Hermánkův blesk, Paulczyňkého hlody, Šestákova pavlač, hrdinného Matějky kecy, aj.). 

Jen sám Hermánek v poslední době hroutí v průměru cca dva úderné články denně. Není to málo Žórži, nechtělo by to větší záběr?:-P

4 0
možnosti
FP

;-DSnaživý p.Havránek ve výčtu chybí, proč?

2 0
možnosti
VH

Pane Hermanku, listoval jsem a listoval trestním zákoníkem, ale nenašel jsem žádný trestný čin v hlavě 5 "Trestné činy proti majetku" (§ 205 - 232) s trestem, přesahujícím 10 let.  Z čeho vychází vaše přesvědčení, že "Tak závažné kauzy, jako H-Systém jsou totiž běžně souzeny na 12 let"????

   Z vašeho tvrzení je pravdivé jediné: Václa Klaus věděl, proč je hranicí 10 let.

2 0
možnosti
JT

J24a19k65u66b 45T78o43m45s56a

10. 1. 2013 18:26

Pan Hermánek ví prd...Jen se zoufale snaží obhájit neobhajitelné a je si toho velmi dobře vědom.

4 0
možnosti
VH

Jen pro přesnost: těch 18 případů jsou ty, které "leží" na NSZ.  Většina kauz je ovšem řešena na úrovni VSZ.

1 0
možnosti
FK

"Soud zastavil stíhání manažerů H-Systemu. Pomohla jim amnestie" píše I-dnes  dnes v cca. 13 hod.  Tak jak je to?

2 0
možnosti
Foto

Dámy a pánové, toto je článek o tom, jak Hana Marvanová zneužila kauzu H-System k útoku na politického protivníka. Tak prosím diskutujte k tématu a nezavádějte diskuzi na jiná témata.

Já se s Vám a diskuzí loučím a děkuji všem za přízeň. Odjíždím na Moravu a již zde nebudu.

S. pozdravem, J.H. Autor.

1 7
možnosti
LS

již nikdy? hurááá

3 0
možnosti
Foto

udělit milost odsouzeným (souzeným) za podvody a korupci v době, kdy se proti tomu bojuje, je kontraproduktivní.

6 0
možnosti
Foto

Milost není za korupci, ale za délku řízení. Ap pokud to někdo nechápe, je to skutečně kontraproduktivní. A nyví, tento článek není o tom, ale o tom, jak Hana Marvanová uměle vyrobila kauzu, která neexistuje.

0 5
možnosti
LS

Klausova karikatura zase plácá. Předně číslo 18 platí na velké finanční kauzy. Číslo 150 platí na počet zastavených trestních stáhání. Buď blafujete v narcisův prospěch naprosto cíleně, nebo plácáte z neznalosti věci. Potom ale nechápu, že se do takovýchto myšlenkových sebevražd vůbec pouštíte.

3 0
možnosti
Foto

Jistě. Pan Zeman hovoří o velkých finančních kauzách v řádech stamiliónů, nikoli o všech. Uši mu ještě jakž tak slouží a bylo to včera po 21:000 na Radiožurnálu.

1 3
možnosti
Foto

pokusim se jednoduse/ mam firmu,ktera zbankrotuje pak mate narok na to co ve firme zustalo a ja pokud zacnu znova podnikat a vydelam miliony vam nemusim nic dat,pokud se mi prokaze podvod tak potom musim platit porad.

2 0
možnosti
Foto

dale pak s jistotou se amnestie tyka 18 pripadu,ale odhad statniho zastupitelstvi je 120 az 150 , tak si nebudte jist svym cislem

2 0
možnosti
MM

Předně, paní Marvanová velmi rychle zapoměla na dobu, kdy nad H-systémem jásala. Dále se pak podílela - možná nepřímo - na následné hysterii, která pak vedla k ještě větší krádeži a okradení poškozených - k totálnímu rozprodeji toho, co po H-systemu zůstalo HLUBOKO POD CENOPU. Takže ti, kdo ten rozprodej iniciovali a realizovali se možná napakovali mnohem víc, než kdokoli tuší a klienti nedostali nic a mohou za to poděkovat právě paní doktorce. A tak si myslím, že by paní Marvanová měla mlčet, protože má podíl na tom, jak to vše dopadlo.

6 2
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.