Auta, ženy, pivo a zpěv. Toť moderního muže svět...

14. 06. 2017 11:50:10
Poté, co premiér Spojených arabských emirátů a vládce Dubaje Maktoum oznámil, že jak Dubaj, tak i Abu Dhabí budou povinně stavět kostely či alespoň modlitebny pro, do té doby nenáviděné křesťany, velmi se mi ulevilo.

A přestal jsem se zabývat takovými nesmyslnostmi, jako je "islámská invaze" do Evropy. Tyto výmysly šíří jen zavilí nepřátelé pokroku, zatímco ti ostatní jasně vidí, že jde o obohacení ekonomické, kulturní, genetické a samozřejmě též religiózní.

Protože, život Středoevropana se nesmí ubírat stezkami nenávisti, ale musí kráčet vstříc šťastným multikulturním zítřkům. A to jde samozřejmě nejlépe automobilním sexem, tedy takovým, při kterém je osobní automobil nenahraditelnou součástí děje.

Ten, kdo chce sexovat, musí mít koule. Tedy muž, samozřejmě. A ke zpochybnění koulí pana náměstka došlo takto. Měl jsem ředitele zavést jeho služebním BMW 740 na letiště Ruzyně, které stále ještě bylo letištěm Praha Ruzyně.

Ale, ředitel, i ve svých 75 letech se rád cachtal ​v Podolí a tak mě tam vezl náměstek. Ředitel vyšel s úsměvem z Plaveckého stadionu a říká: Pane náměstku, zavezete mě mý vozem na letiště. To je v Americe běžným zvykem (Pan Věnec je Čechoameričan s USA pasem).

Pan náměstek ale řekl: Pane řediteli, já si na tak velké auto netroufám (přijeli jsme Fabií) A ředitel an to škodolibě: Dobře, odveze mě Hermánek a Vy budete každou polední pauzu jezdit 15 minut kolem firmy, abyste se to naučil.

Tak to byla taková perlička k chybějícím koulím. Ale pravdou je, že přemíra testosteronu za volantem škodí. Nešlo sice o řízení vozu, ale ono to je v podstatě všude stejné. Před 40 lety jsme cestou do Brna navštívili chalupu tatínka jedné naší kolegyně.

Tatínek byl penzionovaný komunistický prokurátor a říkal nám: "Hoši, poctivě se živit a pomalu si přikrádát". A přesně totéž platí i za volantem. Jezdit bezpečně, dodržovat předpisy a občas, když je to bezpečné si "vyhodit z kopýtka".

Já doporučuji, pokud si chce člověk na dálnici trochu užít rychlosti, ať dobře sleduje zpětná zrcátka. Neviditelní ti policajti nejsou, ani v tom novém multikulturním BMW a stejně ho už rozktřískali. Jeden kolega nedbal, i když je v zrcátku viděl a měl papíry půl roku v čistírně.

A sex a auto? Dnes už to velmi ztratilo na významu a ani nevím, jestli to kdy nějaký význam mělo. Je pravda, že jsem svou, nevím už kolikátou v pořadí dívku, ale zcela jistě první manželku vozil k sobě domů do Záběhlic.

Ale když teď tak o tom přemýšlím, tak si myslím, že ženy jejího temperamentu by šly za mužem klidně i pár kilometrů pěšky. Prostě, i když to je dnes zpochybňováno různými ismy, heterosexuální milování bylo, je a bude základem civilizace.

A homosexuální poskakování na Prague Pride pouze důkazem dekadence současné evropské kultury a oprávněnosti jiných krajů a mravů nás prostě postupně převálcovat. Rusko je přece jen evropská země a to se ještě jakž takž drží. A ať vydrží, pls.

A vhodnost aut k milování? Joj, bývaly časy Pomády, Grease (je to totéž)a dalších, kdy široká zadní sedadla "Amerik" přímo lákala nejen k inicializaci jednotlivce, ale i k pravidelné milostné činnosti. Dnes si to s v těch malolitrážních krámech stěží dokáži představit.

Pravda v rodinné Š1000MB k nějaké ochmatyce sice občas došlo, ale k akci jen jednou. A to děvče bylo z toho stísněného prostoru tak frustrované, že raději změnila víru na 4%. Ale, ve velké služební limuzíně se občas zadařilo.

Tak to je asi tak všechno. Čekali jste více? Bohužel, blog je jen blog a nikoli krásná literatura s takovými perlami jako třeba byla:

Zakletá nevěsta / Vasilisa prekrasnaya (1939) | ČSFD.cz

https://www.csfd.cz/film/33634-zakleta-nevesta
  • 78 % ·
  • Počet hodnocení: 83

Vasilisa překrásná; Vasilisa prekrasnaya; Василиса ... Ivan si nevěstu přinese domů, kde se ukáže, že žába je zakletá Krásná Vasilisa.

Autor: Jiří Hermánek | středa 14.6.2017 11:50 | karma článku: 19.81 | přečteno: 783x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Společnost

Ladislav Pokorný

Vláda by měla zvážit nařízení, kterým bude stanoveno, že v Česku se už žije líp

Pan premiér se v médiích opakovaně vyjádřil, že díky vládě se občanům žije už jen lépe a že téměř vše bylo vyřešeno. Tuto skutečnost by však bylo vhodné vtělit do vládního nařízení, neboť je smutné, že ne všichni občané to chápou.

28.3.2024 v 16:51 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 0 | Diskuse

Jan Pražák

Mají mít staří lidé přednost?

Ráno jsem vstala levou nohou. Začalo to už předchozí večer, vnučka mi říkala do telefonu, že tam u nich přepadl nějaký mladý mizera staříka, který sotva chodil. Okradl ho a srazil na zem, až si ten pán pohmoždil ruku a odřel tvář.

28.3.2024 v 14:34 | Karma článku: 15.07 | Přečteno: 356 | Diskuse

Jan Ziegler

Komunistický guru Marx byl vykořisťovatelem a hrubým člověkem

Na zakladateli vědeckého socialismu toho nebylo moc vědeckého a dělníky vůbec nemusel. Viděl v nich pouze nástroje (užitečné idioty), které svrhnou kapitalismus. Nenáviděl Židy a Slovany včetně Čechů.

28.3.2024 v 13:30 | Karma článku: 13.09 | Přečteno: 172 | Diskuse

Rudolf Pekař

Bacha na sváteční cyklisty

Začátek jara přináší nejen kvetoucí přírodu, ale také návrat cyklistů na silnice. Bohužel, spolu s nimi se objevují i tzv. sváteční cyklisté, kteří se chovají neopatrně a nezodpovědně.

28.3.2024 v 12:17 | Karma článku: 5.46 | Přečteno: 150 | Diskuse

Tomáš Vodvářka

Velký pátek jako příležitost

Už několik let je v "portfoliu" státních svátků i Velký pátek, který by mohl být vhodnou příležitostí k uvědomění si tzv. evropských hodnot, s nimiž se poslední léta mediálně žongluje.

28.3.2024 v 9:34 | Karma článku: 15.81 | Přečteno: 218 | Diskuse
Počet článků 2237 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 1368

Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...