Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Mešity jsou plné, kostely prázdné a matematika zrádná

Tak tomu, co hodlám nedokonale demonstrovat, se odborně neříká matematika, ale kupecké počty. Alespoň tak nás to před 50 lety učil docent Kohout, který ale, díky té samé vědě, již patrně vyučuje  jen nebeské žáky.

Takový je prastarý koloběh života a moje generace už také začala pomalu odcházet. Kdyby každý chlap měl tolik dětí, co já (3), nebyla by situace tak tristní a kdyby to bylo v jednom páru, byli bychom zcela bez starostí.

Ale, bohužel, porodnost nás, bohatých křesťanů, je katastrofální, V Česku 1,45 porodů na jednu ženu (2012) bohužel. Nebo: Geburtenrate: Was 1,47 Kinder pro Frau für Deutschland bedeuten ... což je prakticky totéž, co u nás.

K těmto úvahám mě inspiroval náš kolega Milan Radek svým článkem:

Nedávno s migranty nepřicházeli teroristé, teď ještě aby elity přestali poučovat o islámu

A také diskuze k tomuto a dalším článkům.

Já jsem skálopevně přesvědčen o tom, že přicházející islamizace Evropy je horší, než byla hrozba komunismu. Říká mi to můj smysl pro realitu, kdy jsme se přesvědčili, jak snadno a jak rychle dokážeme z "komunismu" otočit.

Spousta lidí tehdy, tedy za "komunismu" (správně bychom samozřejmě měli říkat socialismus) načerno podnikala, obchodovala, poskytovala služby a také kradla. Což se dnes moc nezměnilo, lidé kradou a podvádějí stále. Pouze ve větším měřítku.

Socialismu a následků "ruské okupace" jsme se opravdu zbavili velmi rychle. Náš "vůdce" Michael Kocáb je vyšupajdil, až se nestačili divit. Mnohá slzička, a to i na české straně přitom ukápla. Ale jednu chvíli tu byli a pak zase ne.

Což se o muslimech v Evropě vůbec říci nedá. Ti samozřejmě občas tak odcházejí, ale v daleko větší míře přicházejí. Přes moře, přes hory, mé zlaté parohy, kam mě nesou? No, do Evropy a Severní Ameriky.

Kanada prý loni přijala 40.000 uprchlíků. Takové množství přicházelo před dvěma lety do Německa za týden. Angličtina je dnes běžná a použité výrazy jsou též běžné. Takže, každý si tato data může přečíst a v odkazu ještě víc:

Based on Pew projections, the Muslim population of Germany reached an estimated 5,068,000 by the end of 2014. The 800,000 Muslim migrants arriving in Germany in 2015, combined with the 77,000 natural increase, would indicate that the Muslim population of Germany jumped by 877,000, to reach an estimated 5,945,000 by the end of 2015. This would leave Germany vying with France for the highest Muslim population in Western Europe.https://www.gatestoneinstitute.org/7199/germany-islamization

U našich "sluníčkářů" je jméno Geert Wilders a já si dovolím krátký citát z článku o něm:

Geert Wilders and the Suicide of Europe

by Guy MilliereHis only "crime" is to denounce the danger represented by the Islamization of the Netherlands and the rest of Europe and to claim that Islam represents a mortal threat to freedom. Unfortunately, he has good empirical reasons to say that. Also unfortunately, the Netherlands is a country where criticism of Islam is particularly dangerous: Theo van Gogh made an "Islamically incorrect" film in 2004 and was savagely murdered by an Islamist who said he would kill again if he could. Two years earlier, Pim Fortuyn, who had hoped to stand for election, defined Islam as a "hostile religion" ; he was killed by a leftist Islamophile animal-rights activist. Geert Wilders is alive only because he is under around-the-clock police protection graciously provided by the Dutch government.https://www.gatestoneinstitute.org/10179/geert-wilders-suicide-europe

Geert Wilders a sebevražda Evropy

Autor: Guy Miliere, abstrakt: J. Hermánek

Jediným jeho "zločinem" je to, že varuje před islamizací Evropy, která je smrtelně nebezpečná pro svobodu občanů. V NL je kritika Islámu nebezpečná. Doplatil na ni Theo van Gogh, který natočil "islamisticky nekorektní film".

Další obětí byl, dva roky předtím, Pim Fortuyn, kterého zabil islamofilní ochránce zvířat. Jediným štěstím Geerta Wilderse je to, že mu nizozemská vláda poskytuje policejní 24/7 ochranu.

Takže zpět k docentu Kohoutovi. Recep Erdogan hovoří o pěti muslimských dětech místo tří. No, to by tedy byl fofr. A kterýkoli matematik, nejen docent Kohout, by nám mohl vytvořit model, jak rychle přečíslí muslimské obyvatelstvo Evropy to křesťanské.

Moje generace se toho zcela jistě nedožije, ale u generace dětí mých vnoučat si už nejsem tak jist. a na závěr jeden nekorektní vtip, který má s obsahem článku minimální souvislost:

Přijde pán do trafiky, koupí si krabičku cigaret, vyjde na ulici a čte "Kouření způsobuje impotenci". Tak se sebere, jde zpátky do krámu a říká prodavačce: "Prosímvás, neměla byste tu krabičku s rakovinou?".

A přesně tak se chováme i vstříc islamizaci Evropy. Jako každý kuřák, kterému je jedno, jak mu v plicích bují rakovina, hlavně když má své potěšení z kouření.

Autor: Jiří Hermánek | sobota 15.4.2017 7:00 | karma článku: 34,38 | přečteno: 1492x
  • Další články autora

Jiří Hermánek

Mé milované plynové autíčko má dnes 18. narozeníčko a dostalo papáníčko

Já osobně si myslím, že dva chlapi se lépe shodnou na ženský, než na autě. Má to více důvodů, ale ten hlavní jen, že ji má a nikdo předem neví, co ho vlastně čeká. A když to klapne, tak se mu kamarádi diví.

29.11.2017 v 13:41 | Karma: 7,80 | Přečteno: 503x | Diskuse| Společnost

Jiří Hermánek

Všechny ty dívky a ženy, co jsem s nimi nespal...

Námět na tento článek mě napadl v hostinci U Lenina (Lenin je vJečný). Kamarád Mirek se zpozdil, protože si v hlavě špatně srovnal hodiny. Místo příchod 12:30 si nastavil odchod ve 12:30.

21.11.2017 v 15:44 | Karma: 8,28 | Přečteno: 435x | Diskuse| Společnost

Jiří Hermánek

Kameňáci a Paul Viti. Tak různí a přece stejní - čistokrevná sranda

Dostal jsem do nevůle lidí, kteří se domnívají, že film má jakýsi vyšší smysl. Někdy, občas. Film ale je prostředkem k pobavení národa a k vydělávání peněz. Ničím jiným film není. A občas také může být propagandisticky zneužit.

6.10.2017 v 11:00 | Karma: 10,54 | Přečteno: 297x | Diskuse| Společnost

Jiří Hermánek

Selhaly brzdy? Ne, selhal řidič amatér

Jako přes kopírák se čas od času objeví zpráva a často i tragédie československého a později českého autobusu v cizině. Konkrétně v cizině, v horách. Ať v Rakousku, to nejčastěji, ale i jinde. V Itálii, ve Francii a podobně.

5.8.2017 v 19:32 | Karma: 16,39 | Přečteno: 308x | Diskuse| Společnost

Jiří Hermánek

Strategická triáda prezidenta Miloše Zemana

Klasická strategická triáda jsou jaderné rakety, jaderné ponorky a strategické bombardéry. Mohu se samozřejmě i trochu mýlit a třeba by mě opravil náš NATO generál Petr Pavel, který kdysi jako člen KSČ hájil naší vlast.

1.7.2017 v 9:00 | Karma: 21,28 | Přečteno: 432x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Mohly by hlídat tisíce dětí. Většině z dětských skupin ale stát nedá peníze

26. dubna 2024

Premium Míst pro děti ve školkách je zoufalý nedostatek. Státu se pro letošek přihlásilo 180 lidí z...

Izraelský ministr Ben Gvir měl nehodu, auto po nárazu skončilo na střeše

26. dubna 2024  19:04

Izraelský ministr národní bezpečnosti Itamar Ben Gvir měl autonehodu ve městě Ramla ve středu země....

EU se od zemí jako Česko naučila hodně o Kremlu i Putinovi, řekla Leyenová

26. dubna 2024  18:09,  aktualizováno  18:29

Díky hořkým zkušenostem, které mají země ze středu a východu Evropy se Sovětským svazem, se...

Zkusil unést hocha ze školky, vydával se za jeho matku. Mladík dostal rok vězení

26. dubna 2024  18:16

Nejprve telefonicky a poté i osobně se čtyřiadvacetiletý muž snažil vynutit si vydání chlapce z...

Nespí vaše dítě? Přečtěte si, jak nespavost vyřešit
Nespí vaše dítě? Přečtěte si, jak nespavost vyřešit

Nespavost a problémy se spánkem se v různé míře objevují až u 30 % dětí. Mohou se projevovat častým buzením, problémy s usínáním, brzkým vstáváním...

  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.