Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Homosexuální adopce a Vocílkova konstanta

Mladší ročníky možná nevědí, co v době pře nástupem PC, Vocílkova konstanta byla, i když je její definice velice jednoduchá. Vocílkova konstanta je takové číslo, kterým je nutno vynásobit výsledek, aby byl správný.

Velmi názorně to v nedávné době, za cenu ztráty miliard dolarů, předvedla firma "FauVé" nebo Volkswagen a samozřejmě ji nikdo nebude vyčítat, že tento název vznikl v nacistickém Německu, kdy Adolf Hiltler razil princip lidového (Volks) vozu (Wagen).

A firma VW se musel rozhodnout mezi dvěma zly. Dostát idiotským emisním předpisů řádným způsobem nebo nalézt nějako fintu, nějako "Vocílkovu konstantu", která by výsledky testů dieselových vozů upravila do žádoucí podoby a ten který model vozu VW měřením prošel.

Jak firma VW dopadla, víme velmi dobře, ale podobné Vocílkovy konstanty máme i v osobním a rodinném životě. Byla li žena tak trochu poběhlice, tak to samozřejmě nebudeme na jejím pohřbu říkat, řekneme, že "měla široké srdce" a již je vše, vynásobeno VC (Vocilek Constant) v pořádku.

A u muže bychom patrně řekli, že byl temperamentní nebo něco podobného. Samozřejmě, jakýsi ideál rodiny je asi takový, že dva mladí lidé se před Bohem a lidmi vezmou, zplodí spolu děti a ty společně vychovávají, "dokud je smrt nerozdělí".

Ano, takováto manželství jistě existují, otázkou však je v jaké míře. Myslím, že v poslední době celkem malé. A když se takové soužití rozpadne nastupuje pan Aleš Hodina se svou "střídavkou". Nedávno byl v televizi a též na svou střídavku použil VC.

Pravil totiž, že jakási symetrie není u střídavky vůbec nutná, že střídavka může být klidně asymetrická (asi metr dlouhá), takže vlastně onen, panem Hodinou tak proklínaný model, 12 dní u matky, 2 dny u otce je samozřejmě střídavkou, s aplikovanou VC.

Ovšem, věci nabývají dramatického spádu, jakmile se jedná o osoby jinak sexuálně orientované, tedy orientované na stejné (pohlaví). Tady se opravdu názory tříští takovým způsobem, že za život jednoho člověka se trestnost homosexuality změnila v její glorifikaci.

A tuto glorifikaci lze též nazvat jakousi Vocílkovou konstantou, tedy tím, že jistou menšinu vylepšujeme až k nepoznání a ten, kdo se ve svých prohlášeních tomuto vylepšování vyhýbá je ostrakizován (česky oskořápokován).

Paní poslankyně Nytrová to natřela zplna hrdla a nelze říci, že by ve všech svých bodech měla nepravdu. Je to však příliš dlouhé na to být sem napastováno celé:

PRAHA „Homosexuálové se budou snažit zrealizovat sex s dětmi,“ myslí si poslankyně Pavlína Nytrová z ČSSD. Tato slova pronesla na jednání Poslanecké sněmovny o novele, která by registrovaným partnerům povolila adoptovat dítě svého protějšku. Server Lidovky.cz vybral ze stenozáznamu pět výroků z jejího proslovu.Zdroj: http://www.lidovky.cz/pet-skandalnich-vyroku-poslankyne-cssd-homosexualove-se-budou-snazit-zrealizovat-sex-s-detmi-ig7-/zpravy-domov.aspx?c=A160714_093019_ln_domov_hm

Tak si to přečtěte, ať můžete jí i mně řádně nadávat. Já zde zodpovědně prohlašuji, že každoroční šaškárna, která není ničím jiným než ostudnou prezentací homo a hetero exhibicionistů, zvaná "Prague Pride" mě pěkně sere.

A žádnému takovému, který se tam takto prezentuje, bych dítě do péče prostě nesvěřil. A ti ostatní? Je to totéž, jako se těmi vznětovými (dieselovými) a zážehovými (benzinovými) motory. Každý z nich se hodí na něco trochu jiného a aplikovat ho na jiné použití, může přinést problémy.

Nechci zabíhat do detailů, kdy je ten který motor vhodnější, to by byla dlouhá diskuze, ale zarytí "dieseláci" se často ohánějí výhodami, které prostě nejsou.

Kamarád z Olomouce si koupil lidový vůz BMW 530d, tedy diesel, ale přestěhoval se a taď to má do práce jen pár kiláků a místo, aby chodil pěšky, tak vždycky to auto nakopne a pak smutně sděluje, jak ten krátký režim dieselu nevyhovuje.

Já osobně nechci být tak kategorický, abych řekl "homosexuální adopce nikdy a nijak". Vždy jsem s každým vyšel a i teď se třeba nechám přesvědčit.

Ovšem, někteří autoři, třeba náš milý kolega David Vlk ve svém včerejším článku:  Taky jsme dost divná netradiční rodina aplikují princip Vocílkovy konstanty neboli lakování narůžovo měrou vrchovatou:

Co to vlastně dneska je ta tradiční rodina???Jo já už vím, to bude asi krásná blonďatá Barbie s tmavovlasým fešákem Kenem, co spolu mají genderově vyvážené stádečko dítek, tak čtyři kousky by stačily a vychovají z nich kreativní ajťáky , geniální genetické inženýry, statečné kosmonauty a samozřejmě vlastence a správné ČechySamozřejmě, že jsou řádně oddání v kostele! Ken se za celé manželství ani jednou neožral a Barbie kojila děti do tří let, nikdy Kenovi nezahnula a dětem chystá do krabiček vitamínově vyvážené makrobiotické svačinky.Zdroj: http://vlkdavid.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=587595

Snaží se nás přesvědčit, že není nic lepšího, než když spolu dva chlapi konají, ale z jejich konání nemůže nic vzejít a proto se snaží pořídit si jakousi náhradní hračku. Zda to ale opravdu bude ku prospěchu těch adoptovaných dětí, to ví jen Bůh.

Autor: Jiří Hermánek | sobota 18.2.2017 10:30 | karma článku: 36,41 | přečteno: 1506x
  • Další články autora

Jiří Hermánek

Mé milované plynové autíčko má dnes 18. narozeníčko a dostalo papáníčko

Já osobně si myslím, že dva chlapi se lépe shodnou na ženský, než na autě. Má to více důvodů, ale ten hlavní jen, že ji má a nikdo předem neví, co ho vlastně čeká. A když to klapne, tak se mu kamarádi diví.

29.11.2017 v 13:41 | Karma: 7,80 | Přečteno: 503x | Diskuse| Společnost

Jiří Hermánek

Všechny ty dívky a ženy, co jsem s nimi nespal...

Námět na tento článek mě napadl v hostinci U Lenina (Lenin je vJečný). Kamarád Mirek se zpozdil, protože si v hlavě špatně srovnal hodiny. Místo příchod 12:30 si nastavil odchod ve 12:30.

21.11.2017 v 15:44 | Karma: 8,28 | Přečteno: 435x | Diskuse| Společnost

Jiří Hermánek

Kameňáci a Paul Viti. Tak různí a přece stejní - čistokrevná sranda

Dostal jsem do nevůle lidí, kteří se domnívají, že film má jakýsi vyšší smysl. Někdy, občas. Film ale je prostředkem k pobavení národa a k vydělávání peněz. Ničím jiným film není. A občas také může být propagandisticky zneužit.

6.10.2017 v 11:00 | Karma: 10,54 | Přečteno: 297x | Diskuse| Společnost

Jiří Hermánek

Selhaly brzdy? Ne, selhal řidič amatér

Jako přes kopírák se čas od času objeví zpráva a často i tragédie československého a později českého autobusu v cizině. Konkrétně v cizině, v horách. Ať v Rakousku, to nejčastěji, ale i jinde. V Itálii, ve Francii a podobně.

5.8.2017 v 19:32 | Karma: 16,39 | Přečteno: 308x | Diskuse| Společnost

Jiří Hermánek

Strategická triáda prezidenta Miloše Zemana

Klasická strategická triáda jsou jaderné rakety, jaderné ponorky a strategické bombardéry. Mohu se samozřejmě i trochu mýlit a třeba by mě opravil náš NATO generál Petr Pavel, který kdysi jako člen KSČ hájil naší vlast.

1.7.2017 v 9:00 | Karma: 21,28 | Přečteno: 431x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

ÓČKO rozšiřuje spolupráci s influencery, odemyká jejich prémiový obsah

24. dubna 2024

ÓČKO prohlubuje spolupráci s předními českými videomakery a podcastery. V novém projektu O UNLOCKED...

Z léčebny za odměnu do fast foodu. Obézních dětí přibývá, i kvůli rodičům

24. dubna 2024

Premium Dětí s obezitou přibývá. „Z naší praxe nic nenasvědčuje tomu, že by se situace měla lepšit, spíše...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Vláda je pro preventivní zadržení zbraně. Podezřelé nákupy se mají hlásit

24. dubna 2024  5:25,  aktualizováno  15:46

Přímý přenos Prodejci mají mít už od července povinnost hlásit podezřelé nákupy zbraní. Počítá s tím novela...

  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.