Už nás, nevážení, nudíte k smrti a 500 lidí už jste zabili...

23. 07. 2016 11:30:50
Ano, takové bude přibližné celkové číslo když sečtu atentáty v Madridu, v Londýně, Paříži, Bruselu, Nice a v neposlední řadě také včerejší střelbu v Mnichově. Přesto se nabízí hříšná myšlenka, že není muslim jako muslim...

On, samozřejmě, také není křesťan jako křesťan a to mezi křesťany počítám i ty, kteří "v Boha nevěří". Sám, pokřtěný katolík jsem na rozpacích. Na nějakého šedivého pána na oblacích moc nevěřím, ale v hodnoty, které křesťanství představuje, ano.

Václav Klaus měl skoro vždy pravdu a když neměl, tak na jeho slova stejně došlo. A jedna z jeho zásad byla, o peníze jde vždy až v první řadě. A pokud se podíváme na muslimskou komunitu v Západní Evropě, tak zjistíme, že to tak opravdu je.

Pokud si otevřeme odkaz https://cs.wikipedia.org/wiki/N%C4%9Bmeck%C3%A9_kolonie, tak zjistíme, že Německo sice nějaké kolonie mělo, ale podstatně méně významné než Anglie a Francie. A podle toho se také odvíjela historie po 2.světové válce.

Německo bylo nejen rozbité, ale také mu zoufale chyběly pracovní síly. A tak je tedy importovalo a to převážně z muslimského Turecka. Dodnes si pamatuji piktogram na pánském WC v berlínské továrně Siemens. Ukazoval, jak správně srát na evropské záchodové míse. Ne, jako na turecké Entropě.

A to už je víc než padesát let, co tato invaze tureckých Gastarbeiterů začala a velmi mnozí Turci se v Německu usadili a pokud páchají nějakou kriminalitu, tak spíš takové ty vraždy pro čest rodiny, kdy zkrátí život neposlušné dceři a sestře, aby se netahala s "bílými".

Zcela opačně jsou na tom Francie a Anglie, tedy Velká Británie. To byly významné, ba dokonce nejvýznamnější koloniální mocnosti a kolonie vlastně tvořily základ jejich blahobytu. U Velké Británie to byla především Indie a u Francie Alžírsko.

A kdo teď dělá v této části světa největší rotyku? No přece přistěhovalci ze Severní Afriky a z bývalé Indie, což zahrnuje jak Pákistán, tak i Bangladéš. Ti většinou nepřišli do Evropy jako kvalifikovaní Gastarbeiteři (i práce dělníka může být a je velmi kvalifikovaná), ale jako lepší žebráci.

Přežívají ve "vyloučených lokalitách" na podpoře, málokdo z nich má pořádnou práci a tak je tato skupina muslimů daleko nebezpečnější, než sociálně integrovaní Turci v Německu, i když v Turecku je muslimů 99% a Erdogan ještě přitvrdí.

Mluvím jako nějaký "pitomý socialista", ale kořeny všech těch atentátů budou sociální. Protože mezi takovými nespokojenci se skvěle verbuje a oni velmi snadno podlehnou islámské propagandě.

A neuvěřitelné je, že Evropa jednak odhalila svůj měkký podbřišek, který nedokáže hájit (Schengen) a hlavně, že "šéfová" nejvýznamnější evropské země podlehla nesmyslnému sebeklamu, že je dobré přijmout co nejvíce uprchlíků.

Včera ji za to "Němec s iránským pasem" vystavil první účet. "Pouhých" 9 mrtvých. Ale na to, že střílel jen z automatické pistole "dost dobrý vražedný výkon".

Příští vykořenění atentátníci v Německu to vezmou již více z gruntu, aby se vyrovnali bilanci z Francie, Belgie, Velké Británie a Španělska.

Kdysi kdosi napsal: Nikdy nedůvěřuj ženě, která nevychovala žádné dítě. Ani svoje a ani osvojené. Ale to na hodnocení nestačí. Ještě by tam mělo být: A nedůvěřuj bývalé funkcionářce Německého socialistického svazu mládeže (FDJ).

Autor: Jiří Hermánek | sobota 23.7.2016 11:30 | karma článku: 42.76 | přečteno: 3223x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Společnost

Jan Ziegler

Komunistický guru Marx byl vykořisťovatelem a hrubým člověkem

Na zakladateli vědeckého socialismu toho nebylo moc vědeckého a dělníky vůbec nemusel. Viděl v nich pouze nástroje (užitečné idioty), které svrhnou kapitalismus. Nenáviděl Židy a Slovany včetně Čechů.

28.3.2024 v 13:30 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 0 | Diskuse

Rudolf Pekař

Bacha na sváteční cyklisty

Začátek jara přináší nejen kvetoucí přírodu, ale také návrat cyklistů na silnice. Bohužel, spolu s nimi se objevují i tzv. sváteční cyklisté, kteří se chovají neopatrně a nezodpovědně.

28.3.2024 v 12:17 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 72 | Diskuse

Tomáš Vodvářka

Velký pátek jako příležitost

Už několik let je v "portfoliu" státních svátků i Velký pátek, který by mohl být vhodnou příležitostí k uvědomění si tzv. evropských hodnot, s nimiž se poslední léta mediálně žongluje.

28.3.2024 v 9:34 | Karma článku: 11.07 | Přečteno: 150 | Diskuse

Filip Vracovský

Jak to vypadá Mordor ( Rusko ) už nám klepe na dveře ?

Krátká předsváteční úvaha ... Taky vás některé uklidňující zprávy spíš rozruší ? Račte vstoupit .....

28.3.2024 v 9:00 | Karma článku: 10.59 | Přečteno: 293 |

Michael Laitman

Odhalení tajemství Knihy života

Jeden mudrc kdysi řekl: „Člověk musí získat jak vědomosti, tak moudrost.“ Na otázku, jaký je mezi nimi rozdíl, odpověděl: „Vědomosti se získávají čtením knih, moudrost se získává čtením knihy, kterou jsi ty sám.“

28.3.2024 v 4:14 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 32 | Diskuse
Počet článků 2237 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 1368

Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...