Už nás, nevážení, nudíte k smrti a 500 lidí už jste zabili...

23. 07. 2016 11:30:50
Ano, takové bude přibližné celkové číslo když sečtu atentáty v Madridu, v Londýně, Paříži, Bruselu, Nice a v neposlední řadě také včerejší střelbu v Mnichově. Přesto se nabízí hříšná myšlenka, že není muslim jako muslim...

On, samozřejmě, také není křesťan jako křesťan a to mezi křesťany počítám i ty, kteří "v Boha nevěří". Sám, pokřtěný katolík jsem na rozpacích. Na nějakého šedivého pána na oblacích moc nevěřím, ale v hodnoty, které křesťanství představuje, ano.

Václav Klaus měl skoro vždy pravdu a když neměl, tak na jeho slova stejně došlo. A jedna z jeho zásad byla, o peníze jde vždy až v první řadě. A pokud se podíváme na muslimskou komunitu v Západní Evropě, tak zjistíme, že to tak opravdu je.

Pokud si otevřeme odkaz https://cs.wikipedia.org/wiki/N%C4%9Bmeck%C3%A9_kolonie, tak zjistíme, že Německo sice nějaké kolonie mělo, ale podstatně méně významné než Anglie a Francie. A podle toho se také odvíjela historie po 2.světové válce.

Německo bylo nejen rozbité, ale také mu zoufale chyběly pracovní síly. A tak je tedy importovalo a to převážně z muslimského Turecka. Dodnes si pamatuji piktogram na pánském WC v berlínské továrně Siemens. Ukazoval, jak správně srát na evropské záchodové míse. Ne, jako na turecké Entropě.

A to už je víc než padesát let, co tato invaze tureckých Gastarbeiterů začala a velmi mnozí Turci se v Německu usadili a pokud páchají nějakou kriminalitu, tak spíš takové ty vraždy pro čest rodiny, kdy zkrátí život neposlušné dceři a sestře, aby se netahala s "bílými".

Zcela opačně jsou na tom Francie a Anglie, tedy Velká Británie. To byly významné, ba dokonce nejvýznamnější koloniální mocnosti a kolonie vlastně tvořily základ jejich blahobytu. U Velké Británie to byla především Indie a u Francie Alžírsko.

A kdo teď dělá v této části světa největší rotyku? No přece přistěhovalci ze Severní Afriky a z bývalé Indie, což zahrnuje jak Pákistán, tak i Bangladéš. Ti většinou nepřišli do Evropy jako kvalifikovaní Gastarbeiteři (i práce dělníka může být a je velmi kvalifikovaná), ale jako lepší žebráci.

Přežívají ve "vyloučených lokalitách" na podpoře, málokdo z nich má pořádnou práci a tak je tato skupina muslimů daleko nebezpečnější, než sociálně integrovaní Turci v Německu, i když v Turecku je muslimů 99% a Erdogan ještě přitvrdí.

Mluvím jako nějaký "pitomý socialista", ale kořeny všech těch atentátů budou sociální. Protože mezi takovými nespokojenci se skvěle verbuje a oni velmi snadno podlehnou islámské propagandě.

A neuvěřitelné je, že Evropa jednak odhalila svůj měkký podbřišek, který nedokáže hájit (Schengen) a hlavně, že "šéfová" nejvýznamnější evropské země podlehla nesmyslnému sebeklamu, že je dobré přijmout co nejvíce uprchlíků.

Včera ji za to "Němec s iránským pasem" vystavil první účet. "Pouhých" 9 mrtvých. Ale na to, že střílel jen z automatické pistole "dost dobrý vražedný výkon".

Příští vykořenění atentátníci v Německu to vezmou již více z gruntu, aby se vyrovnali bilanci z Francie, Belgie, Velké Británie a Španělska.

Kdysi kdosi napsal: Nikdy nedůvěřuj ženě, která nevychovala žádné dítě. Ani svoje a ani osvojené. Ale to na hodnocení nestačí. Ještě by tam mělo být: A nedůvěřuj bývalé funkcionářce Německého socialistického svazu mládeže (FDJ).

Autor: Jiří Hermánek | sobota 23.7.2016 11:30 | karma článku: 42.76 | přečteno: 3223x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Společnost

Karel Trčálek

Kateřina Konečná prozradila, že dnešní komunistické názory jsou docela nelidské

O tom, že se komunisté nepolepšili a že jsou pátou kolonou putinovského Ruska, víme už dlouho. Ale že komunisté dnes vyhánějí demokratické politiky z televizních studií, otřáslo námi všemi. Kde se nová komunistická zvůle zastaví?

19.3.2024 v 7:56 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 36 | Diskuse

Tomáš Flaška

Tak si ty ruské volby shrňme

A řekněme si, co to vypovídá o nás. Stačí se podívat na různé reakce. A řeknu to takto – nestačíte se divit.

19.3.2024 v 7:04 | Karma článku: 14.17 | Přečteno: 122 | Diskuse

Ladislav Pokorný

Kateřina Konečná nechtíc prozradila, že dnešní komunistické názory jsou naprosto nelidské

O tom, že se komunisté nepolepšili a že jsou pátou kolonou putinovského Ruska, víme už dlouho. Ale že komunisté dnes vyhánějí demokratické politiky z televizních studií, otřáslo námi všemi. Kde se nová komunistická zvůle zastaví?

19.3.2024 v 0:59 | Karma článku: 27.25 | Přečteno: 453 | Diskuse

Eva Kislingerová

Budeme válčit se Slovenskem?

Z vyjádření některých politiků může nezúčastněný pozorovat nabýt dojmu, že diplomatické vztahy se Slovenskem jsou na bodu mrazu. Z médií to vypadá, že válka začíná a u Hodonína bude tanková bitva.

18.3.2024 v 13:24 | Karma článku: 21.94 | Přečteno: 548 | Diskuse

Karel Trčálek

Jak s Babišem dohnat a předehnat ne Západ, ale Putinovo Rusko?

Západ se nám rozpadá před očima. Zato Rusko doslova vzkvétá. S doháněním Západu je konec, teď už nám zbývá, než jen dohánět a předhánět Rusko...

18.3.2024 v 11:15 | Karma článku: 18.72 | Přečteno: 241 | Diskuse
Počet článků 2237 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 1368

Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.

Nutný výchovný pohlavek, souhlasí Bouček i Havlová s přerušením projevu na Lvu

Moderátor Libor Bouček ostře zareagoval na kauzu ohledně délky proslovu režisérky Darji Kaščejevové na předávání cen...

Švábi, vši a nevychované děti. Výměna manželek skončila už po pěti dnech

Nová Výměna manželek trvala jen pět dní, přesto přinesla spoustu vyhrocených situací. Martina ze Znojma se pokoušela...

Vyzkoušeli jsme podvod z Aliexpressu. Může vás přijít draho, i po letech

Nakoupili jsme na Aliexpressu a pěkně se spálili. Jednu USB paměť, dvě externí SSD a jeden externí HDD. Ve třech...

Chtěli, abych se vyspala s Baldwinem kvůli jeho výkonu, říká Sharon Stone

Herečka Sharon Stone (66) jmenovala producenta, který jí řekl, aby se vyspala s hercem Williamem Baldwinem (61). Měla...

Byla to láska na první pohled, říká hvězda Gilmorek o manželství s modelkou

Milo Ventimiglia (46), představitel Jesse ze seriálu Gilmorova děvčata nebo Jacka Pearsona ze seriálu Tohle jsme my, je...